آرش فقط یک چیزی :d
من لیدر نیستم که امین خودش لیدره :d اون میثم هم با این میثم فرق داره! دیشب یادم رفت ادش کنم درست یادم نیست چی بود ادامه ی psn idـش!! :d
خودش قبول کرد لیدر کلن باشه!حالا اگر از شما هم باید کسب اجازه کنه که خوب پس هرچی شما بگید :d
خوب اگر امین بیاد پس m_uncharted چه کنه؟می خواید ما اسم کلنمون رو یک چیز دیگه بزاریم بعد ایشون کلن ایران رو درست کنه؟ :d
من گیج شدم :d
ببین پیچیده نیست که ، با یه کلن نگه داشتن سرتون گیج رفته ؟! کاری نداره که .
من گفتم اولا امین که تو K1N6 ِ و اومدنش مشروط به توافق تمامی اعضای تیم ِ . بعد اینکه شما چرا سخت میگیری ، الان octomher هم تو تیم شماست حالا اسم کلنتون رو هر چی میخواید با هر تگی بزارید .
الان شما 6 تا یار انتخاب کن ، بشینیم بازی کنیم . من امشب با امین و بقیه بچه ها حرف میزنم ببینم چیکار میتونیم بکنیم . در ضمن امین نمیتونه لیدر باشه چون تو BaziCenter عضو نیست .
همگی ، ساعت 30 : 7 بیاید PSN صحبت کنیم . خدا رو شکر هدست هم ندارید یه سریتون
من از الان PSN هستم ، کاری داشتید بیاید اونجا .
ارسلان تو هم Connection ات رو درست کن وگرنه یه هفته میفرستمت دور ِ Plaza کلاغ پر بری
من که هدست دارم ولی حس صحبت کردن نیست حالا به خاطر شما امشب صحبت میکنم :d
خوب باشه پس ما همین 6 تا(با احتساب امین)هستیم!!
کلن تگ رو هم همین IRAN میزاریم!!
پس به امید خدا امشب ساعت 7 و نیم بیاید!کار دارم PS3 چراغ زرد داد و اینجور چیزا هم نداریم :d
راستی اینم PSN ID میثم :
meysamyoung360
امیدوارم مشکلی پیش نیاد آخه دیروز امین666 و میثم مثل اینکه هرکاری میکردن نمیتونستن جوین بشن :d
آقا برای این که راحت تر باشید من این جا PSN ID عده ای که میان با کلنشونو مینویسم.هرکی هم جا افتاده بگه(یا اشتباهی شده!:biggrin1ترجیها پ.خ یا پیام بازدیدکننده بدین که تاپیک شلوغ نشه.:smile: