Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه عوامل دست به دست هم دادن تا شیخ psn به ما نپیونده.:((
تا شما باشید دیگه با ما شوخی نکنید چون شما هنوز از نفوذ سران K1N6 تو PSN خبر ندارید .
اصلا بهانه خوبی نیست . یکی برقش میره ، یکی PS3 ایش ناپدید میشه ، یکی Nathan Drake اش گم میشه !

گفتی منم گرفت!:biggrin1:من الان آنم همه هم آنن اما زده برام که اونا سینگلن!اونا هم منو آفلاین میبینن.کلا فک نکنم با این وضع امشب من بتونم بازی کنم.به هر حال سعی میکنم!:biggrin1:

تا شما باشید دیگه با ما شوخی نکنید چون شما هنوز از نفوذ سران K1N6 تو PSN خبر ندارید .
اصلا بهانه خوبی نیست . یکی برقش میره ، یکی PS3 ایش ناپدید میشه ، یکی Nathan Drake اش گم میشه !
بهونه کجا بوده !؟
باز بیا بگو من دخالتی تو پیروزیام ندارم . بازیمون خوبه !!!
من که همون اول گفتم تقلب میکنی ! :biggrin1:

خوب شد امین بود!!!ستاره ی تیممون :love: اگر نبود آبرومون میرفت :d جوری که دیگه رومون نشه بیایم psn :d
ولی از همه ی این ها بگزریم انقدر حال کردم تونستم یک بار صادق رو با همر بفرستم هوا :d اون موقع احساس کردم دنیا و آخرت رو بهم دادن :d
راستی این فرنگی ها چرا اینجوریند؟؟ 2 دقیقه از بازی گزشت هرچی زمین و زمان رو میگشتم پیدا نمیشد کسی :d

بازی که بلد نیستید، مگه اینکه از این روش ها بتونید به پیروزی برسید.:biggrin1::biggrin1:
====

خدايي تيمتون خيي قويه.امشب رو دور نبودم. البته داشتم راه ميافتادم كه تموم شد.
همه جور اش رو هم داريد. يه مدير انجمن هم گرفتيد هر تيمي 2 دست بردتون بنشون كنه:d
ولي يك دفعه RPG اومد دست من 2 نفر به فاصله 10 ثانيه رفتن رو هوا!:d در كل بازي خوبي بود. حال داد.
فردا 6:30 بيايد:-"

آخرین ویرایش:
گفتی منم گرفت!:biggrin1:من الان آنم همه هم آنن اما زده برام که اونا سینگلن!اونا هم منو آفلاین میبینن.کلا فک نکنم با این وضع امشب من بتونم بازی کنم.به هر حال سعی میکنم!:biggrin1:
خاک کنم توی سر اینترنت ایران زد ای دی مارو توی انچارتد رید توش دیگه وصل نمی شه با ای دی گه میام وصل میشه .خاک واقعا خاک:blushing:

خاک کنم توی سر اینترنت ایران زد ای دی مارو توی انچارتد رید توش دیگه وصل نمی شه با ای دی گه میام وصل میشه .خاک واقعا خاک:blushing:
یکی از دوستان من تو Killzone 2 این مشکل رو داشت؛ Save رو پاک کرد بعد بازیرو اجرا کرد درست شد..

خیلی جالبه. وقتی که تو آنچارتد برای من هیچ بازی پیدا نمیکنه و یا به سرور وصل نمیشه برای خیلی های دیگه هم این اتفاق پیش میاد. چرا اینترنت ها رو انقدر دستکاری میکنن؟ :evil:

من اصلا ایران نیستم!:biggrin1:جالب این جا بود که من امیر رو آنلاین میدیدم!Hanzo رو میگم.:biggrin1:اما بقیه رو زده بود سینگل.فک کنم به خاطر این گلیچ لعنتی بود.:biggrin1:از وقتی اجراش کردم این طوری شده.:biggrin1:اما خیلی باحال بود.صبح یه بار ازش استفاده ی بهینه کردم 21 نفرو کشتم 1 بار مردم.:biggrin1:

چیکار کردی مگه؟ :d مثل اینکه بازی به بازی راه داره!!(دقیقا ما 2 تا مثل هم بودیم :d )
ارسلان اصلا این K1N6 رو ول کن قدرت رو نمیدونند بیا تو تیم ما بهت نیاز داریم :d

خدايي تيمتون خيي قويه.امشب رو دور نبودم. البته داشتم راه ميافتادم كه تموم شد.
همه جور اش رو هم داريد. يه مدير انجمن هم گرفتيد هر تيمي 2 دست بردتون بنشون كنه:d
ولي يك دفعه RPG اومد دست من 2 نفر به فاصله 10 ثانيه رفتن رو هوا!:d در كل بازي خوبي بود. حال داد.
فردا 6:30 بيايد:-"

دوست عزیز خواهشا اگه ممکن هست!!! کمی با اعضای محترم تیمتون هماهنگتر عمل کنید! دیشب سرویس شدیم!!! اعضای کلن شما همش یا میرفت بیرون یا پرت میشد بیرون یا یکی دو نفر کم داشتید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or