zombie به هیشکی بخشش نمیکنه :biggrin1:کیفیت بازی رو کم کرده بودی جناب مارمولک....:biggrin1:برو باو.:biggrin1:تو از مسیر همیشگی خودت برو خب.:biggrin1:از مسیر من تقلید میکنه.چی شد دیدی 2 بار من سریع تر رسیدم حسودیت شد؟!دراکولا...:biggrin1:بعدشم تو قبل اینکه من تو رو بکشم 2 بار منو کشتی گفت کیک کنی یا فورگیو من ابله فورگیو کردم.:biggrin1:دارم برات.:biggrin1:
ولی یک جا فکر کنم رکورد فرستادن هوا رو شکوندم!!!یک نارنجک انداختم زیر پای صادق 4-5 ثانیه ای رو هوا بود :d تعجب کردم چجوری انقدر رفت رو هوا !!!
صادق حالا همر رو بر میداری اشکال نداره ولی انقدر تیر از کجا میاری؟؟؟ هر چی صبر می کردم تیراش تموم بشه برم تو میدون تموم نمیشد :d
من آماده ام. بقیه تیم هم بیان آمادگی خودشون رو اعلام کنن.درود
امیدوارم که از باخت دیشب دلگیر و ناامید و خسته و تنها نشده باشید .
امشب تیم اصلی ما ، یعنی همون 4 نفر به اضافه کیوان ساعت 8 شب PSN هستیم و منتظر له کردن شما خواهیم ماند . :biggrin1:
اگر هستید آمادگی خود را به مراتب بنده برسانید !
جان ؟!ای قدرت !!! جنبه اوانس نداری ارش ! گفته بودم قدرت منطقه هستیم :biggrin1:
بیا خوبی کن روحیه بده
شبی هم دوباره بهتون روحیه میدیم جوش نزن ارش :laughing:
ای باباشرمنده امروز نمیتونم بیام!!! کلاس دارم بعدشم که باید بشینم برای امتحان بخونم :d امروز یکی دیگه بیارید به جای من :d (حالا شایدم اومدم ولی احتمالش کمه :d )
دیروز هم با اینکه باختیم ولی زیاد اختلاف نداشتیم!!زیادش 10 تا بود اختلافمون فکر کنم :d![]()

خوب دیدید که همچین دست و پا بسته هم نبودیم. 1-1 شدیم. 1ساعت و 40 دقیقه گذشت و فقط 3 تا بازی کردیم. این ارور های احمقانه U2 هم بدجوری رو اعصابه.alI:
ما تسلیم!:biggrin1:جان من نزدیک نشو!.:biggrin1:بازی 50-0 به نفع شما.:biggrin1:
شاد باش!:biggrin1: