Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو باو.:biggrin1:تو از مسیر همیشگی خودت برو خب.:biggrin1:از مسیر من تقلید میکنه.چی شد دیدی 2 بار من سریع تر رسیدم حسودیت شد؟!دراکولا...:biggrin1:بعدشم تو قبل اینکه من تو رو بکشم 2 بار منو کشتی گفت کیک کنی یا فورگیو من ابله فورگیو کردم.:biggrin1:دارم برات.:biggrin1:

ولی یک جا فکر کنم رکورد فرستادن هوا رو شکوندم!!!یک نارنجک انداختم زیر پای صادق 4-5 ثانیه ای رو هوا بود :d تعجب کردم چجوری انقدر رفت رو هوا !!!
صادق حالا همر رو بر میداری اشکال نداره ولی انقدر تیر از کجا میاری؟؟؟ هر چی صبر می کردم تیراش تموم بشه برم تو میدون تموم نمیشد :d

برو باو.:biggrin1:تو از مسیر همیشگی خودت برو خب.:biggrin1:از مسیر من تقلید میکنه.چی شد دیدی 2 بار من سریع تر رسیدم حسودیت شد؟!دراکولا...:biggrin1:بعدشم تو قبل اینکه من تو رو بکشم 2 بار منو کشتی گفت کیک کنی یا فورگیو من ابله فورگیو کردم.:biggrin1:دارم برات.:biggrin1:
zombie به هیشکی بخشش نمیکنه :biggrin1:کیفیت بازی رو کم کرده بودی جناب مارمولک....:biggrin1:
امیر:
اره بابا 20 متر رفت هوا
همر استعداد درونی میخواد واسه همین ماله من تیراش زیاده:cheesygri

آخرین ویرایش:
ولی یک جا فکر کنم رکورد فرستادن هوا رو شکوندم!!!یک نارنجک انداختم زیر پای صادق 4-5 ثانیه ای رو هوا بود :d تعجب کردم چجوری انقدر رفت رو هوا !!!
صادق حالا همر رو بر میداری اشکال نداره ولی انقدر تیر از کجا میاری؟؟؟ هر چی صبر می کردم تیراش تموم بشه برم تو میدون تموم نمیشد :d

این نامرد تیراش 2 برابره با این بوستره(مثل خودم:biggrin1:).آره ما اون جا کمین کرده بودیم دیدیم صادق از بالا سرمون رد شد.گفتم داره چیت میکنه بعد دیدم نه مرده!:biggrin1:فکر کنم قبل رسیدن به زمین ریسپاون شد!:biggrin1:

جون خودتون همر و RPG ورندارین. مزه بازی از بین میره.
من معمولا در حین بازی فحش نمیدم ولی دیگه سر همر هر چی توی دهنم بیاد میگم!:d خدا رو شکر کنید که هدست ندارم:d
===
امشب چه ساعتی هستین؟
درود

امیدوارم که از باخت دیشب دلگیر و ناامید و خسته و تنها نشده باشید .
امشب تیم اصلی ما ، یعنی همون 4 نفر به اضافه کیوان ساعت 8 شب PSN هستیم و منتظر له کردن شما خواهیم ماند . :biggrin1:
اگر هستید آمادگی خود را به مراتب بنده برسانید !
من آماده ام. بقیه تیم هم بیان آمادگی خودشون رو اعلام کنن.

آخرین ویرایش:
درود

امیدوارم که از باخت دیشب دلگیر و ناامید و خسته و تنها نشده باشید .
امشب تیم اصلی ما ، یعنی همون 4 نفر به اضافه کیوان ساعت 8 شب PSN هستیم و منتظر له کردن شما خواهیم ماند . :دی
اگر هستید آمادگی خود را به مراتب بنده برسانید !

ای قدرت !!! جنبه اوانس نداری ارش ! گفته بودم قدرت منطقه هستیم :biggrin1:
بیا خوبی کن روحیه بده :eek:
شبی هم دوباره بهتون روحیه میدیم جوش نزن ارش :laughing:

ای قدرت !!! جنبه اوانس نداری ارش ! گفته بودم قدرت منطقه هستیم :biggrin1:
بیا خوبی کن روحیه بده :eek:
شبی هم دوباره بهتون روحیه میدیم جوش نزن ارش :laughing:
جان ؟! :دی روحیه ؟ آوانس ؟ :دی
خون تک تک تون رو امشب میریزم ، هر کسی از خونش قهر می کنه میره واسه من کلن میزنه ، جمع کنید بابا :دی
ساعت 8 PSN باشید تا شما رو به سزای اعمالتون برسونم :دی

ما هستیم.:biggrin1:من هنوزم تعجب میکنم چه طور تیمتون چند تا بازیکن عالی رو نگرفته...:biggrin1:
امروز بازیارو کراشینگ بکنید بیشتر حال میده.:biggrin1:

امشب بازی تدارکاتی هست، جدی نگیرید!:d
شرمنده امروز نمیتونم بیام!!! کلاس دارم بعدشم که باید بشینم برای امتحان بخونم :d امروز یکی دیگه بیارید به جای من :d (حالا شایدم اومدم ولی احتمالش کمه :d )
دیروز هم با اینکه باختیم ولی زیاد اختلاف نداشتیم!!زیادش 10 تا بود اختلافمون فکر کنم :d :-"
ای بابا
لطفا یه جانشین برای خودت پیدا کن، وگرنه از سر کلاس میارمت U2 بازی کنی ها!:biggrin1::biggrin1:
فرق دیروز با امروز اینه که امروز من هستم، به همین دلیل ممکنه از الآن تسلیم بشن.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
شرمنده امروز نمیتونم بیام!!! کلاس دارم بعدشم که باید بشینم برای امتحان بخونم :d امروز یکی دیگه بیارید به جای من :d (حالا شایدم اومدم ولی احتمالش کمه :d )
دیروز هم با اینکه باختیم ولی زیاد اختلاف نداشتیم!!زیادش 10 تا بود اختلافمون فکر کنم :d :-"

alI:

ما تسلیم!:biggrin1:جان من نزدیک نشو!.:biggrin1:بازی 50-0 به نفع شما.:biggrin1:
شاد باش!:biggrin1:
خوب دیدید که همچین دست و پا بسته هم نبودیم. 1-1 شدیم. 1ساعت و 40 دقیقه گذشت و فقط 3 تا بازی کردیم. این ارور های احمقانه U2 هم بدجوری رو اعصابه.
البته من با Fort آشنایی کامل ندارم،(باوز کنید کمتر از انگشت های 1 دست توش Deathmatch بازی کردم) Village و Sanctuary بزارید.
در کل سوراخید:biggrin1::biggrin1:

دست آخر به کل آبرومون رفت البته یک نفر هم کمتر بودیم :d با اختلاف 19 امتیاز باختیم :-"
ولی امشب حال نداد دیشب بیشتر بازی کردیم جذاب تر بود !!!شیخ psn هم نبود که فاش کنه که دوپینگ میکنید و یار خارجی میارید :d
ارسلان:
خوب تو نبودی یکی دیگه میومد :d
ولی اون دست با خارجی ها چطور 15 نفر کشتی و اصلا نمردی؟ :d اصلا چرا من انقدر میمیرم؟ 14 نفر کشتم 8 بار مردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or