حالا من به کاری که نیل دراکمن میکنه و درست بودن و غلط بودنش ندارم. شما میتونی موافق یا مخالف باشی ولی حداقل اگر نقدش میکنیم کاری که کرده رو نقد کنیم نه چیزی که روحشم ازش خبر نداره.رابن گیمینگ میگفتم آره تازه فهمیدم اصلا اشتباه متوجه شدم بحثش یه جایه دیگه بود مرسی که گفتی الا تو این تاپیک دارم توضیح میدم
تهیه کننده ارشد Halo Infinite هم 343 Industries ترک کرد
خوب توجیه شما برای برادر داشتن نیت چیه؟ چرا اونجا خواهردارش نکردن؟چه جالب تو تاپیک بغلی داشتیم در این مورد بحث میکردیم !!!
اصلا بحث سر یکی از تستر های ناتی داگ پیش اومده که موقع تست بازی ریج کرده و شروع کرده فحش دادن به اعضای ناتی داگ که چرا بچه نیتن دختره !!! باور نکردنیه! اونا هم شوتش کردن بیرون!!!
این مورد اشتباه من بود درسته ولی همونطور که گفتید اینا مربوط به مسائل سیاسی تو گیم میشه که بسیار کثیفه الان نیل دراکمن اینجوریه فردا هزارتا سازنده دیگه و در نتیجه صنعت گیم میشه هالییود و باید بهش گفت بای بایحالا من به کاری که نیل دراکمن میکنه و درست بودن و غلط بودنش ندارم. شما میتونی موافق یا مخالف باشی ولی حداقل اگر نقدش میکنیم کاری که کرده رو نقد کنیم نه چیزی که روحشم ازش خبر نداره.
نیل دراکمن تو پرزنتیشن خودشم گفته با sexualize کردن کاراکترها مخالفه مثال هم از کورتانا و شخصیت quiet تو mgs زده. نه اینکه حالا کاراکتر ها باید زن باشن یا نیت باید دختر داشته باشه و... دیگه در این حد کارش سطحی نیست
من که کاری به این قضیه ندارم که کی به کیه ، گفتم اصلا مطرح شدن این موضوع که دختر نیتن قرار بود پسر باشه ، اما به درخواست کارکتر دیزاینر ناتی داگ جنسیتش تغییر کرد ، مربوط میشه به این قضیه که یکی از تستر هاشون این مسخره بازی رو راه انداخته!خوب توجیه شما برای برادر داشتن نیت چیه؟ چرا اونجا خواهردارش نکردن؟
یعنی دیگه تو بازیا هیچکس نباید دختر داشته باشه همه باید پسردار شن؟ چین کمونیستیه؟
تو جواب بغلی بده مازیار که هنوز نخوندیشچه جالب تو تاپیک بغلی داشتیم در این مورد بحث میکردیم !!!
اصلا بحث سر یکی از تستر های ناتی داگ پیش اومده که موقع تست بازی ریج کرده و شروع کرده فحش دادن به اعضای ناتی داگ که چرا بچه نیتن دختره !!! باور نکردنیه! اونا هم شوتش کردن بیرون!!!
ببینم اونجا چی واسه گفتن داری 

میدونی برداشت من از اینکه نیت دختر دار شده چیه؟ نیل دراکمن خودش دختر داره خیلی طبیعیه که با دختر دار شدن یه کاراکتر بیشتر ارتباط برقرار میکنه. ازونطرف کوری بارلوگ برای کریتوس پسر در نظر میگیره چون خودش پسر داره بنظر قضیه خیلی انسانی تر از این حرفاستاین مورد اشتباه من بود درسته ولی همونطور که گفتید اینا مربوط به مسائل سیاسی تو گیم میشه که بسیار کثیفه الان نیل دراکمن اینجوریه فردا هزارتا سازنده دیگه و در نتیجه صنعت گیم میشه هالییود و باید بهش گفت بای بای
من که کاری به این قضیه ندارم که کی به کیه ، گفتم اصلا مطرح شدن این موضوع که دختر نیتن قرار بود پسر باشه ، اما به درخواست کارکتر دیزاینر ناتی داگ جنسیتش تغییر کرد ، مربوط میشه به این قضیه که یکی از تستر هاشون این مسخره بازی رو راه انداخته!
اصلا ۳۰ ثانیه پایانی بازی چه تاثیری میتونه روی کل بازی بزاره!
من دیگه درباره نیتن دریک بحثی ندارم اشتباه از من بوده و متوجه شدم خودشون عوض کردن و نه سرکیسیان! درسته طبیعیه خیلیم پایان بازی و شخصیت کسی عالی بود! ولی بقیش چی؟ همین عکسی که تو اون تاپیک گذاشتم دیدید که؟ خب این چیه مثلا؟! چه لزومی داره برا پنل بازی چندتا هم جنس باز بیارن و حتی تو بازی چهره سازیشون کنن! چی رو میخوان ثابت کنن؟میدونی برداشت من از اینکه نیت دختر دار شده چیه؟ نیل دراکمن خودش دختر داره خیلی طبیعیه که با دختر دار شدن یه کاراکتر بیشتر ارتباط برقرار میکنه. ازونطرف کوری بارلوگ برای کریتوس پسر در نظر میگیره چون خودش پسر داره بنظر قضیه خیلی انسانی تر از این حرفاست
اتفاقا اون سی ثانیه آخر بازی بنظرم بهترین قسمت کل سری آنچارتده. یعنی بهترین از این نمیشد با کاراکترایی که بیشتر از 10 سال باهاشون زندگی کردیم خداحافظی کنیم. اعترافش شاید مسخره بنظر برسه مخصوصا برای یه مرد گنده ولی جدا من اون لحظات پایانی حسابی احساساتی شدهخ بودم و اشک تو چشمام جمع شده بود
میدونی برداشت من از اینکه نیت دختر دار شده چیه؟ نیل دراکمن خودش دختر داره خیلی طبیعیه که با دختر دار شدن یه کاراکتر بیشتر ارتباط برقرار میکنه. ازونطرف کوری بارلوگ برای کریتوس پسر در نظر میگیره چون خودش پسر داره بنظر قضیه خیلی انسانی تر از این حرفاست
اتفاقا اون سی ثانیه آخر بازی بنظرم بهترین قسمت کل سری آنچارتده. یعنی بهترین از این نمیشد با کاراکترایی که بیشتر از 10 سال باهاشون زندگی کردیم خداحافظی کنیم. اعترافش شاید مسخره بنظر برسه مخصوصا برای یه مرد گنده ولی جدا من اون لحظات پایانی حسابی احساساتی شدهخ بودم و اشک تو چشمام جمع شده بود

خب ربطی نداره شخصیت قسمت بعدی میتونه هرکسی باشه همونطور که شخصیت tll کلویی بود فرقیم نمیکنه کی باشه تا وقتی که داستان خوبی ارائه بدن
مگه god of war بازی نکردی ؟
بحث سر چند ثانیه نیستAtreus در واقع همون loki
View attachment 119736
داستان nathan drake تمام شده و شماره بعد قهرمان جدیدی معرفی میشه
هر استودیو که بازی بسازه اولین گزینه کیه ؟ فرزند nathan drake
والا GOW بازی کردم حالا آرتیوس رو تست تعیین جنسیتش نکردم ولی قیافش به پسرا میخورد یه دو سه هزار دفعه ایم باباش بهش گفت BOI حالا دیگه بقیشو نمیدونم. شما چجوری به این نتیجه رسیدی که کسایی که به BOI میگن "پسر" بازی نکردن؟
مگه god of war بازی نکردی ؟
بحث سر چند ثانیه نیستAtreus در واقع همون loki
View attachment 119736
داستان nathan drake تمام شده و شماره بعد قهرمان جدیدی معرفی میشه
هر استودیو که بازی بسازه اولین گزینه کیه ؟ فرزند nathan drake
آقای هنر برو الان یک ،ps1 بگیر کارش بندیکوت اولش بزار ببین میتونی اون کنترل تحمل کنی شعار دادن کلا خوبه کار راحتیهنسخه دوم آنچارتد نقطۀ اوج سری هستش... و انصافا هم خیلی قوی کار شده... با اون شروع طوفانیش
البته نسخه سوم هم خیلی خوب بود... مرحلۀ کویرش هنوز یادمه
یادمه قبل از انتشار بازی اون تریلری که با یک هلیکوپتر تو شهر مبارزه میکردی... بدجوری منو درگیر خودش کرده بود
در آخر تریلر هم نیتن تو استخر به همراهش میگفت... مارکو... مارکو... پلو
10 سال دیگه هم اگه برگردی به ی سری بازیها.... باز هم لذت بخشن... چون هنر هیچوقت تکراری نمیشه و تو هر نسل... چهرۀ جدیدی رو از خودش نشون میده و از ارزشش بیشتر باخبر میشی
)
واکنش هاشون و ...
(اگرم نبینیم که دیگه بدتر
)جدای از این، من شخصا حق انتخاب داشته باشم 99% مواقع کاراکتر مرد انتخاب میکنم، برای همین سم گزینه بهتریه به نظرم
صد البته ماجراجوی خوبیه! ولی...مثل دریک ها خراب کار نیست...یه جورایی حرفه ای تر رفتار میکنه
دوست ندارم
اصلا دلم آنچارتد جدید هم میخواد

چرا نمیتونه؟!آقای هنر برو الان یک ،ps1 بگیر کارش بندیکوت اولش بزار ببین میتونی اون کنترل تحمل کنی شعار دادن کلا خوبه کار راحتیه
آره...خیلی ها تحمل کردن که تریلوژی خریدن...حدودآقای هنر برو الان یک ،ps1 بگیر کارش بندیکوت اولش بزار ببین میتونی اون کنترل تحمل کنی شعار دادن کلا خوبه کار راحتیه
شما الان نسل هفتم رو با نسل پنجم مقایسه میکنی!آقای هنر برو الان یک ،ps1 بگیر کارش بندیکوت اولش بزار ببین میتونی اون کنترل تحمل کنی شعار دادن کلا خوبه کار راحتیه