Uncharted 2 ده ساله شد

رابن گیمینگ میگفتم آره تازه فهمیدم اصلا اشتباه متوجه شدم بحثش یه جایه دیگه بود مرسی که گفتی الا تو این تاپیک دارم توضیح میدم
تهیه‌ کننده‌ ارشد Halo Infinite هم 343 Industries ترک کرد
حالا من به کاری که نیل دراکمن میکنه و درست بودن و غلط بودنش ندارم. شما میتونی موافق یا مخالف باشی ولی حداقل اگر نقدش میکنیم کاری که کرده رو نقد کنیم نه چیزی که روحشم ازش خبر نداره.
نیل دراکمن تو پرزنتیشن خودشم گفته با sexualize کردن کاراکترها مخالفه مثال هم از کورتانا و شخصیت quiet تو mgs زده. نه اینکه حالا کاراکتر ها باید زن باشن یا نیت باید دختر داشته باشه و... دیگه در این حد کارش سطحی نیست

چه جالب تو تاپیک بغلی داشتیم در این مورد بحث میکردیم !!!
اصلا بحث سر یکی از تستر های ناتی داگ پیش اومده که موقع تست بازی ریج کرده و شروع کرده فحش دادن به اعضای ناتی داگ که چرا بچه نیتن دختره !!! باور نکردنیه! اونا هم شوتش کردن بیرون!!!
خوب توجیه شما برای برادر داشتن نیت چیه؟ چرا اونجا خواهردارش نکردن؟
یعنی دیگه تو بازیا هیچکس نباید دختر داشته باشه همه باید پسردار شن؟ چین کمونیستیه؟

حالا من به کاری که نیل دراکمن میکنه و درست بودن و غلط بودنش ندارم. شما میتونی موافق یا مخالف باشی ولی حداقل اگر نقدش میکنیم کاری که کرده رو نقد کنیم نه چیزی که روحشم ازش خبر نداره.
نیل دراکمن تو پرزنتیشن خودشم گفته با sexualize کردن کاراکترها مخالفه مثال هم از کورتانا و شخصیت quiet تو mgs زده. نه اینکه حالا کاراکتر ها باید زن باشن یا نیت باید دختر داشته باشه و... دیگه در این حد کارش سطحی نیست
این مورد اشتباه من بود درسته ولی همونطور که گفتید اینا مربوط به مسائل سیاسی تو گیم میشه که بسیار کثیفه الان نیل دراکمن اینجوریه فردا هزارتا سازنده دیگه و در نتیجه صنعت گیم میشه هالییود و باید بهش گفت بای بای

• Like
Reactions: benjohn
خوب توجیه شما برای برادر داشتن نیت چیه؟ چرا اونجا خواهردارش نکردن؟
یعنی دیگه تو بازیا هیچکس نباید دختر داشته باشه همه باید پسردار شن؟ چین کمونیستیه؟
من که کاری به این قضیه ندارم که کی به کیه ، گفتم اصلا مطرح شدن این موضوع که دختر نیتن قرار بود پسر باشه ، اما به درخواست کارکتر دیزاینر ناتی داگ جنسی‌تش تغییر کرد ، مربوط میشه به این قضیه که یکی از تستر هاشون این مسخره بازی رو راه انداخته!

یه عده هم شروع کردن تو نت این شایعه مسخره رو تو نت پخش کردن که آنیتا بهش گفته بچه نیتن رو دختر کن !! خوب که چی بشه !!! دختر شد ، آسمون به زمین اومد؟؟

اصلا ۳۰ ثانیه پایانی بازی که فقط میخواست خانواده خوشبخت نیت رو نشون بده چه تاثیری می‌تونه روی کل بازی بزاره!

• Like
چه جالب تو تاپیک بغلی داشتیم در این مورد بحث میکردیم !!!
اصلا بحث سر یکی از تستر های ناتی داگ پیش اومده که موقع تست بازی ریج کرده و شروع کرده فحش دادن به اعضای ناتی داگ که چرا بچه نیتن دختره !!! باور نکردنیه! اونا هم شوتش کردن بیرون!!!
تو جواب بغلی بده مازیار که هنوز نخوندیش :p ببینم اونجا چی واسه گفتن داری :p:p

این مورد اشتباه من بود درسته ولی همونطور که گفتید اینا مربوط به مسائل سیاسی تو گیم میشه که بسیار کثیفه الان نیل دراکمن اینجوریه فردا هزارتا سازنده دیگه و در نتیجه صنعت گیم میشه هالییود و باید بهش گفت بای بای
میدونی برداشت من از اینکه نیت دختر دار شده چیه؟ نیل دراکمن خودش دختر داره خیلی طبیعیه که با دختر دار شدن یه کاراکتر بیشتر ارتباط برقرار میکنه. ازونطرف کوری بارلوگ برای کریتوس پسر در نظر میگیره چون خودش پسر داره بنظر قضیه خیلی انسانی تر از این حرفاست

من که کاری به این قضیه ندارم که کی به کیه ، گفتم اصلا مطرح شدن این موضوع که دختر نیتن قرار بود پسر باشه ، اما به درخواست کارکتر دیزاینر ناتی داگ جنسی‌تش تغییر کرد ، مربوط میشه به این قضیه که یکی از تستر هاشون این مسخره بازی رو راه انداخته!

اصلا ۳۰ ثانیه پایانی بازی چه تاثیری می‌تونه روی کل بازی بزاره!

اتفاقا اون سی ثانیه آخر بازی بنظرم بهترین قسمت کل سری آنچارتده. یعنی بهترین از این نمیشد با کاراکترایی که بیشتر از 10 سال باهاشون زندگی کردیم خداحافظی کنیم. اعترافش شاید مسخره بنظر برسه مخصوصا برای یه مرد گنده ولی جدا من اون لحظات پایانی حسابی احساساتی شدهخ بودم و اشک تو چشمام جمع شده بود

میدونی برداشت من از اینکه نیت دختر دار شده چیه؟ نیل دراکمن خودش دختر داره خیلی طبیعیه که با دختر دار شدن یه کاراکتر بیشتر ارتباط برقرار میکنه. ازونطرف کوری بارلوگ برای کریتوس پسر در نظر میگیره چون خودش پسر داره بنظر قضیه خیلی انسانی تر از این حرفاست

اتفاقا اون سی ثانیه آخر بازی بنظرم بهترین قسمت کل سری آنچارتده. یعنی بهترین از این نمیشد با کاراکترایی که بیشتر از 10 سال باهاشون زندگی کردیم خداحافظی کنیم. اعترافش شاید مسخره بنظر برسه مخصوصا برای یه مرد گنده ولی جدا من اون لحظات پایانی حسابی احساساتی شدهخ بودم و اشک تو چشمام جمع شده بود
من دیگه درباره نیتن دریک بحثی ندارم اشتباه از من بوده و متوجه شدم خودشون عوض کردن و نه سرکیسیان! درسته طبیعیه خیلیم پایان بازی و شخصیت کسی عالی بود! ولی بقیش چی؟ همین عکسی که تو اون تاپیک گذاشتم دیدید که؟ خب این چیه مثلا؟! چه لزومی داره برا پنل بازی چندتا هم جنس باز بیارن و حتی تو بازی چهره سازیشون کنن! چی رو میخوان ثابت کنن؟

:blink:
مگه god of war بازی نکردی ؟
Atreus در واقع همون loki
119736
بحث سر چند ثانیه نیست
داستان nathan drake تمام شده و شماره بعد قهرمان جدیدی معرفی میشه
هر استودیو که بازی بسازه اولین گزینه کیه ؟ فرزند nathan drake

• Like
Reactions: soltanmasoud
Atreus در واقع همون loki
View attachment 119736
بحث سر چند ثانیه نیست
خب ربطی نداره شخصیت قسمت بعدی میتونه هرکسی باشه همونطور که شخصیت tll کلویی بود فرقیم نمیکنه کی باشه تا وقتی که داستان خوبی ارائه بدن

• Like
Atreus در واقع همون loki
View attachment 119736
بحث سر چند ثانیه نیست
والا GOW بازی کردم حالا آرتیوس رو تست تعیین جنسیتش نکردم ولی قیافش به پسرا میخورد یه دو سه هزار دفعه ایم باباش بهش گفت BOI حالا دیگه بقیشو نمیدونم. شما چجوری به این نتیجه رسیدی که کسایی که به BOI میگن "پسر" بازی نکردن؟

در مورد آنچارتدم شما داری چند تا فرض رو با هم تایید میکنی و بعد بخورد ما میدی
1. آنچارتد بعدی تایید نشده شایعاتی مبنی بر ساختش هست ولی همیشه اینطور نیست که شایعات درست باشن. شاید باشن شاید نباشن
2. در صورت ساخته شدن آنچارتد بعدی شما از کجا تاییده گرفتی که کسدی کاراکترشه؟ منبع بدی خوشحال میشیم.
3. خیلیا اعتقاد دارن صحنه ی یکی مونده به آخری UC4 کاملا به ادامه آنچارتد توسط سم و سالی اشاره داره
4. خیلیا اعتقاد دارن که آنچارتد بعدی حتما گروه سم و نیدین و کلوئیه با توجه به انتهای ULL
5. در صورت درست بودن فرضیه شما هم هیچ اشکالی نداره که دختر نیتن بازی رو ادامه بده. چه دختر چه پسر فرقش چیه

چیزی که شما داری میگی صرفا تحلیل خودته که اصرار داری فکت جلوش بدی

• Like
Reactions: s.snake2
نسخه دوم آنچارتد نقطۀ اوج سری هستش... و انصافا هم خیلی قوی کار شده... با اون شروع طوفانیش
البته نسخه سوم هم خیلی خوب بود... مرحلۀ کویرش هنوز یادمه

یادمه قبل از انتشار بازی اون تریلری که با یک هلیکوپتر تو شهر مبارزه میکردی... بدجوری منو درگیر خودش کرده بود :D
در آخر تریلر هم نیتن تو استخر به همراهش میگفت... مارکو... مارکو... پلو

10 سال دیگه هم اگه برگردی به ی سری بازیها.... باز هم لذت بخشن... چون هنر هیچوقت تکراری نمیشه و تو هر نسل... چهرۀ جدیدی رو از خودش نشون میده و از ارزشش بیشتر باخبر میشی
آقای هنر برو الان یک ،ps1 بگیر کارش بندیکوت اولش بزار ببین میتونی اون کنترل تحمل کنی شعار دادن کلا خوبه کار راحتیه

کاری به بحث هاتون که چرا فلانی این جنسیت رو داره یا نداره ندارم، فقط در مورد ادامه سری...

اگر ادامه داشته باشه، و واقعا نیت دیگه نداشته باشیم ( :(( )

من گزینه اولم سم (سالی هم اگر باشه چه بهتر!)هست! این دو برادر خیلی خوبن! یعنی TLL هم از وقتی سم وارد داستان شد، خیلی حس آنچارتدیش رفت بالا:D یه چیزی تو خون این دریک ها هست که جذاب میکنه همه چیو...یه چیزی مثل... خراب کاری هاشون:p واکنش هاشون و ... :D

گزینه دوم دختر نیت، اینم خون دریک ها تو رگ هاشه، و تو همون چند دقیقه مشخص بود میتونه گزینه مناسبی باشه:D
ولی دیگه نیت و النا رو از اینم پیرتر ببینیم؟ :(( (اگرم نبینیم که دیگه بدتر:| )جدای از این، من شخصا حق انتخاب داشته باشم 99% مواقع کاراکتر مرد انتخاب میکنم، برای همین سم گزینه بهتریه به نظرم:D

سوم هم همین کلوئی! :D کلا از قدیم هم فن کلوئی نبودم و تو جبهه النا بودم:p صد البته ماجراجوی خوبیه! ولی...مثل دریک ها خراب کار نیست...یه جورایی حرفه ای تر رفتار میکنه:-" دوست ندارم:))

نادین هم به عنوان شخصیت اصلی که اصلا حرفشو نزنید:D یارو تو شماره سوم اسمش چی بود؟ کارتر؟ صدها برابر گزینه بهتریه:D

ولی لعنت بهتون...هوس کردم آنچارتد بزنم:| اصلا دلم آنچارتد جدید هم میخواد:|

---

نمیدونم چندتاتون اون کمیک/انیمیشنی که با... فکر کنم U2 اومد رو دیدید، ولی اگر ندیدید برید سراغش، اونم جالبه:D فکر کنم اسمش Eye of Indra بود:D
اگر براتون جدید باشه شاید یکم عطش آنچارتد رو براتون بخوابونه:D

یادم رفت بگم... لعنت به عواملی که U:GA رو ریمستر نکردن! نامردا همه بازی های خوب مرحوم ویتا رو ریمستر کردید، خو اینم روش:|
چرا من باید در حسرت این بمونم؟ :((

• Like
Reactions: Arima Kishou
آقای هنر برو الان یک ،ps1 بگیر کارش بندیکوت اولش بزار ببین میتونی اون کنترل تحمل کنی شعار دادن کلا خوبه کار راحتیه
آره...خیلی ها تحمل کردن که تریلوژی خریدن...حدود
... 10میلیون فکر کنم:دی
کنترل خود بازی فرق نکرده، فقط علاوه بر DPad استفاده از آنالوگ هم اضافه شده! یعنی مشکل از گیم پلی نیست:دی

شما الان نسل هفتم رو با نسل پنجم مقایسه میکنی! :|

صحبت ما در مورد نسل گذشته‌ست و یکی از بهترین‌های اون نسل...
و اینکه آنچارتد 2 هنوز هم گرافیکش و مکانیزم‌های بازی امروزی به حساب میاد

در ps1‌ که کنترلرهاش ضعف هایی داره... بازی کردن کراش شاید عذاب آور باشه (البته فک نمیکنم اینجوری باشه)
اما ریمیک همون کراش... تو نسل حاضر همه رو کلی خوشحال کرد... این یعنی همون نمردن هنر!
حالا اگه شما این حرف منو به تمسخر میگیری... خب سطح شما رو نشون میده

آنچارتد 2 ما نسل گذشته‌ست و تجربش هنوز هم جذابه... البته اگه دنبال گرافیک بالا باشی نه جذاب نیست... و فک میکنم به همین خاطرم برای شما جذاب نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or