والا من از 3 اصلا خوشم نیومد بزور تمومش کردم و بنظرم بازی معمولیی بود آره درسته اکشنش خیلی از 4 بیشتر بود و خفن ترین مرحله هاش مال صحرا بود ولی 4 اکشن کمی نداشت و مطمئن باش اگه اسپویل نمیکردن خیلی بهترم میشد در مورد داستان 4 من کلیت داستانش بهترین تو سری میدونم اتفاقا شخصیت منفیش از بهترینای گیمه بنظرم فقط وقتی که گفتن پایان بازی چیز دیگه ای بوده نارضایتی من به همراه داشته فکرش بکن نیل دراکمن نوشتن داستان تموم کرده بود و آخر بازی قرار بود کنترل پسر نیتن دریک به دست بگیریم ولی به پیشنهاد فمنیستی به اسم آنیتا سرکیسیان این پسر تبدیل میشه به دختر! من از اینکه ثانیه آخر عوض کرده ناراضی نیستم از اینکه به پیش نهاد یه فمنیست افراطی اینکار کرده ناراضیم و مطمئن باش اگه بخوان سری رو با دختر نیتن دریک ادامه بدن تاثیر اون کار رو سری میمونه برای لاست لگاسی هم برنامه های ضایعه ای داشتن که نتونستن عملیش کنن!حقیقتش Uncharted 3 اکثر صحنه های خفنش مثل هواپیما و کویر و... اسپول کرده بودن ولی هیجان بازی سرجاش بود شماره چهار بیشتر adventure بود تا adventure action
نصف بازی با ماشین باید بری نصفشم باید اویزون در دیوار باشی
شما یه بار دیگه 3 و4 بزار کنار هم (2 طلبت) متوجه منظورم میشی
فقط امیدوارم دیگه سراغ این بازی نرن بزارن تو اوج بمونه
تو داستانم باهات موافقم هرچند نقش منفی به خوبی شماره 2 نبود
me too البته اولیی نبود که بازی کردم اولین AAA بود که واسش خریدم شد بهترین بازی عمرم از اون به بعد خیلی سخت گیر شدم سر بازیا بد عادتم کردیادش بخیر اولین بازیی که روی ps3 بازیش کردم.
نمایش بازی توی E3 اون سال غوغا بود! ملت بدجوری کف کرده بودن و یادمه توی همین تیکه که اینا میرفتن اون بالا و منظرهی دوردست رو میدیدن، سالن کنفرانس ترکید! بعدش هم که صحنههای اکشن شروع میشد و تعریف جدیدی از یه بازی سینمایی رو میدیدیم.
منم دقیقا همنجوری بودم 10 بار تا تهش رفتم رو ps4 حفظ بودم بازی نصفش با سرعت عجیبی رفتم و نصف دیگش واگذار کردم 1 بازی نکردم ولی رو ps4 دیدم گفتم این چرا اینجوریه! البته الان دلیلش میدونم u1 تو دوران ساختش که اسمش بود project big یه بازی کارتونی بود شخصیت ها همین بودن اما کارتونی واسه همین انیمیشناش تو دیواره مشخصه همون تبدیل کردن به یه چیز واقع گرایانه اینم ویدیویادمه انچارتد ها رو که شروع کردم بازی کردن !!! انچارتد یک رو که بازی کردم گفتم این انچارتد انچارتد میکردن همین بود !! این که مفتش گرون بود !! با اکراه رفتم سراغ انچارتد ۲!!! از همون شروع بازی فکم آویزون بود تا آخرش (بعضی مواقع هم دسته رو ول میکردم دو دستی سرم رو میگرفتم نترکه) !!! تنها بازی که روی ps3 اولیم تا زمانی که داشتمش نصب بود و پاک نشد همون بود !!! ده ها بار بازیش کردم ، فکر کنم تنها بازی عمرم باشه که تموم نشده ، دوباره نیو گیم زدم و شروع کردم بازی کردن !
بخش آنلاینش هم فوقالعاده بود! من کلاً آدم آنلاینبازی نیستم و خیلی خیلی کم پیش میاد سراغ این بخش برم، ولی توی U2 انقدر جذبش شده بودم که دهها ساعت بازیش کردم و چه لحظات بهیادموندنیای باهاش داشتیم. واقعاً یادش بخیر...
وای اگه درست یادم باشه این اکسین صداشم فرق داشت حیف که u3 یا 4 از این چیزا نداشتن مخصوصا 3 که کلا نداشت..........
کلا مولتی های انچارتد خیلی دلنشین و فان بودن . ناتی داگ قسمت مولتی رو هم مثل سینگل عالی کار کرده همیشهحالا بخش داستانی درجه یک به کنار که شصت بار تمومش کردم و هر دفعه کلی لذت بردم، ولی بخش آنلاینش هم فوقالعاده بود! من کلاً آدم آنلاینبازی نیستم و خیلی خیلی کم پیش میاد سراغ این بخش برم، ولی توی U2 انقدر جذبش شده بودم که دهها ساعت بازیش کردم و چه لحظات بهیادموندنیای باهاش داشتیم. واقعاً یادش بخیر...
Uncharted 4 ولی خیلی بد بود مولتی پلیرش واقعاکلا مولتی های انچارتد خیلی دلنشین و فان بودن . ناتی داگ قسمت مولتی رو هم مثل سینگل عالی کار کرده همیشه