والا من از 3 اصلا خوشم نیومد بزور تمومش کردم و بنظرم بازی معمولیی بودحقیقتش Uncharted 3 اکثر صحنه های خفنش مثل هواپیما و کویر و... اسپول کرده بودن ولی هیجان بازی سرجاش بود شماره چهار بیشتر adventure بود تا adventure action
نصف بازی با ماشین باید بری نصفشم باید اویزون در دیوار باشی
شما یه بار دیگه 3 و4 بزار کنار هم (2 طلبت) متوجه منظورم میشی
فقط امیدوارم دیگه سراغ این بازی نرن بزارن تو اوج بمونه
تو داستانم باهات موافقمهرچند نقش منفی به خوبی شماره 2 نبود
me tooیادش بخیر اولین بازیی که روی ps3 بازیش کردم.
البته اولیی نبود که بازی کردم اولین AAA بود که واسش خریدم
)نمایش بازی توی E3 اون سال غوغا بود! ملت بدجوری کف کرده بودن و یادمه توی همین تیکه که اینا میرفتن اون بالا و منظرهی دوردست رو میدیدن، سالن کنفرانس ترکید!
منم دقیقا همنجوری بودم 10 بار تا تهش رفتم رو ps4 حفظ بودم بازی نصفش با سرعت عجیبی رفتم و نصف دیگش واگذار کردمیادمه انچارتد ها رو که شروع کردم بازی کردن !!! انچارتد یک رو که بازی کردم گفتم این انچارتد انچارتد میکردن همین بود !! این که مفتش گرون بود !! با اکراه رفتم سراغ انچارتد ۲!!! از همون شروع بازی فکم آویزون بود تا آخرش (بعضی مواقع هم دسته رو ول میکردم دو دستی سرم رو میگرفتم نترکه) !!! تنها بازی که روی ps3 اولیم تا زمانی که داشتمش نصب بود و پاک نشد همون بود !!! ده ها بار بازیش کردم ، فکر کنم تنها بازی عمرم باشه که تموم نشده ، دوباره نیو گیم زدم و شروع کردم بازی کردن !
Lazaravic Romance نه جدی صداش هست مصاحبه هم کردن دربارش اعضای ND 
بخش آنلاینش هم فوقالعاده بود! من کلاً آدم آنلاینبازی نیستم و خیلی خیلی کم پیش میاد سراغ این بخش برم، ولی توی U2 انقدر جذبش شده بودم که دهها ساعت بازیش کردم و چه لحظات بهیادموندنیای باهاش داشتیم. واقعاً یادش بخیر...
وای اگه درست یادم باشه این اکسین صداشم فرق داشت
حیف که u3 یا 4 از این چیزا نداشتن مخصوصا 3 که کلا نداشت..........کلا مولتی های انچارتد خیلی دلنشین و فان بودن . ناتی داگ قسمت مولتی رو هم مثل سینگل عالی کار کرده همیشهحالا بخش داستانی درجه یک به کنار که شصت بار تمومش کردم و هر دفعه کلی لذت بردم، ولی بخش آنلاینش هم فوقالعاده بود! من کلاً آدم آنلاینبازی نیستم و خیلی خیلی کم پیش میاد سراغ این بخش برم، ولی توی U2 انقدر جذبش شده بودم که دهها ساعت بازیش کردم و چه لحظات بهیادموندنیای باهاش داشتیم. واقعاً یادش بخیر...

Uncharted 4 ولی خیلی بد بود مولتی پلیرش واقعاکلا مولتی های انچارتد خیلی دلنشین و فان بودن . ناتی داگ قسمت مولتی رو هم مثل سینگل عالی کار کرده همیشه![]()