UFC

درود
بازی UFC امشب در مراسم معرفی XBOX ONE به نمایش در اومد.بازی با موتور گرافیکی جدید EA ساخته خواهد شد.فعلا اطلاعات دیگری از بازی نیومده و باید تا E3 منتظر موند

UFC-on-EA-Sports-First-News.jpg

همچنین تریلری در مراسم پخش شد(شامل سه تا بازی دیگه EA هم میشه):

HD H.264 MP4128.4MB
Download
Hi-Res H.264 MP486.4MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP21.9MB
Download

برا این بازی لزومی نداشته روایت صادر کنن علما :d

1 ماه و نیم ؟!! شما همین UFC رو بگیر چون اگه کاملا بی کار باشی و بازی کردن تنها سرگرمیت باشه Wolf در مدت زمان 1هفته پلات میشه !!
یه راه خیلی خوب هم داری چون Wolf مشتری زیاد داره بخر تموم کن بفروش بعدش UFC بخر !!

آها ، پس دیگه UFC می گیرم . Wolfenstein خیلی زود تموم میشه پس ! فک میکردم بیشتر از اینا طول بده . مرسی از راهنماییت . خرید و فروش تو ذهن خودمم هست اما من میخوام زیاد بازی کنم و بازی ها رو نگه دارم و برای خودم Collection درست کنم :دی

شخصیت بروس لی فقط توی نسخه پیش خرید است؟
پس ما که می خواهیم بعد از عرضه بازی رو بگیریم چطور باید با این شخصیت بازی کنیم؟
(من به خاطر بروس لی می خوام این بازی رو بگیرم)

خب ، بازی رو بالاخره گرفتم . حیف که فردا مسافرم :دی ایشالا هروقت بازیش کردم ، براتون توضیح میدم چجوریه . سفر که میرم یه چند روزی فک کنم اینترنت نداشته باشم اما موقعی که گیرم اومد براتون میگم چطوره بازی . فعلا فقط Practice بازی رو دارم میرم :دی لامصب ، تمرینش هم خوفه هاااا :دی جمله های افرادی رو که بین Loadingها مینویسه به نظرم جالبه ، مخصوصا ماله استاد بروسلی .

آخرین ویرایش:
شخصیت بروس لی فقط توی نسخه پیش خرید است؟
پس ما که می خواهیم بعد از عرضه بازی رو بگیریم چطور باید با این شخصیت بازی کنیم؟
(من به خاطر بروس لی می خوام این بازی رو بگیرم)
نه
بروس لی تو وزن های مختلف داره، مثلا می تونی بروس لی سبک وزنو بخری و یا بروس لی سنگین وزن. یک پک هم داره که شامل بروس لی تو تمام وزن هاست
Bruce Lee – Bantamweight, $1.99
Bruce Lee – Featherweight, $1.99
Bruce Lee – Lightweight, $1.99
Bruce Lee – Welterweight, $1.99
قیمت پکی که شامل تمام بروس لی ها میشه 5.99$

بازی ارزش داره خریدنش؟
میشه یکی چن عکس ازش بزاره؟
100% ارزش خرید داره تروفی خیلی خوب میده بخش. آنلاین عالیه و سخت . من امروز یک کله 4 ساعت آنلاین بازیش کردم گرافیک عالیه گیم پلی نرم و رون تو بعضی راندها خونین و مالین میشن بد جور هنوز بخش کریر نرفتم و چند تروفی اصلی ماله اون بخشه .وقطی طرف رو بلند میکنی میزنی زمین حس خوبی دست میده .ناک اوت کنی زیر 60 ثانیه تروفی نقره میده دو تا که گرفتمش با بار اول .انمیشنها هم عالی هستنند و بخش آنلاین سرعت زیادی و سریع میتونی مسابقه بدی .عکس هم میزارم امشب .در کل فایتینگ فوقلعادای .نمره من 9

100% ارزش خرید داره تروفی خیلی خوب میده بخش. آنلاین عالیه و سخت . من امروز یک کله 4 ساعت آنلاین بازیش کردم گرافیک عالیه گیم پلی نرم و رون تو بعضی راندها خونین و مالین میشن بد جور هنوز بخش کریر نرفتم و چند تروفی اصلی ماله اون بخشه .وقطی طرف رو بلند میکنی میزنی زمین حس خوبی دست میده .ناک اوت کنی زیر 60 ثانیه تروفی نقره میده دو تا که گرفتمش با بار اول .انمیشنها هم عالی هستنند و بخش آنلاین سرعت زیادی و سریع میتونی مسابقه بدی .عکس هم میزارم امشب .در کل فایتینگ فوقلعادای .نمره من 9

Lag نداره انلاينش :-/

میشه راحت بازی کرد!

ناک اوت الکی نشیم به خاطر lag :d

مرسی.
تمام استار های بازی در ابتدا قابل دسترسند؟

نه
بروس لی تو وزن های مختلف داره، مثلا می تونی بروس لی سبک وزنو بخری و یا بروس لی سنگین وزن. یک پک هم داره که شامل بروس لی تو تمام وزن هاست
Bruce Lee – Bantamweight, $1.99
Bruce Lee – Featherweight, $1.99
Bruce Lee – Lightweight, $1.99
Bruce Lee – Welterweight, $1.99
قیمت پکی که شامل تمام بروس لی ها میشه 5.99$

شرمنده سوال تکراری می خوام بپرسم ولی فروشنده انداختم توی شک
اکانت من ریجن 1 و لی بازی ufc که می خوام بخرم ریجن 2. آیا می تونم بروس لی رو بخرم یا باید اکانتریجن 2 داشته باشم.
توی ریجن2 قیمت بروس لی چنده؟
فروشنده می گفت اصلا ربطی نداره مطمئن باش بخر کاریت نباشه بروس لی رو می تونی اضافه کنی. بهش گفتم اینجوری نیست حتما ریجن اکانت و بازی باید یکی باشه اینقدر مطمئن حرف می زد که گفتم شاید درست میگه برای این پرسیدم
ممنون.

داداش واسه دی ال سی باید ریجن دیسک و اکانتت یکی باشه ! اگه بازیت ریجن 2 هست باید اکانت ریجن 2 بسازی .

پ.ن: این فروشنده ها همه چیز میگن ! واسه اینکه فروش داشته باشن . یعنی اندازه نخود چیزی در مورد گیم و این داستان ها نمیدونن ! خیلی وقته واسه من ثابت شده ؛, اصلا گولشونو نخور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or