UFC

درود
بازی UFC امشب در مراسم معرفی XBOX ONE به نمایش در اومد.بازی با موتور گرافیکی جدید EA ساخته خواهد شد.فعلا اطلاعات دیگری از بازی نیومده و باید تا E3 منتظر موند

UFC-on-EA-Sports-First-News.jpg

همچنین تریلری در مراسم پخش شد(شامل سه تا بازی دیگه EA هم میشه):

HD H.264 MP4128.4MB
Download
Hi-Res H.264 MP486.4MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP21.9MB
Download

دمو عالیه! بازی نکردم ولی ویدیو یکی از دوستان رو توی تاپیک 1ش دیدم! عالیه!

بدجور منتظر بازیم . انشالله بتونم روی ps4 انجامش بدم.

بهترین نسخه بازی بجز این یکی (برای نسل 7 اومده باشه) کدومه؟

وقتی اعصاب آدم خرد بشه ، حال میده پلی 4 رو روشن کنی و بازی رو اجرا کنی و بری آنلاین اعصابت رو سر اون خراب کنی :دی طرف له میشه :دی

آره دقیقا حق با شماست تو نسل قبل من همینکارو میکردم اما این نسل جدید خیلی باید حالش بیشتر باشه چون طبیعی تره و کیف بیشتری میکنم باهاش و به هیچکس رحم نمیکنم

به دلیل نداشتن کنسول نسل بعد تا تونستم از این بازی ویدیو دیدم:d
همونطور که قبلا گفته بودم در طراحی بعضی کارکترها خیلی خوب عمل کردن.مثل گاستافسون.و با توجه به عکس هایی که BAHRAM B عزیز گزاشتن ، طراجی ذنیل کورمیر و فرنک میر عالی شده ولی بعضی کارکتر ها خوب در نیومده.مثل یورایا فیبر .
محیط بازی رو خیلی خوب درر اووردن.واقعا خوب هست.زن ها ی UFC (ونسا و بریتنی) بعد از اعلام راند ، میرن و روی صندلی هاشون میشنن و مبارزه رو میبینن.در کل محیط خیلی واقع گرایانه شد.
.....
مشکل انیمیشن های تکراری موقع معرفی فایتر ها همچنان وجود داره.منوی بازی حال و هوای UFC نداره.
عکس العمل ها نسبت به ضربات خیلی عالی شده.نقص نداره.مبارزه سر پا همچنان عالی طراجی شده و 2 برابر هیجان داره.
سیستم سابمیش انگار سخت تر شده .
مدل ضربه زدن ها یکمی شبیه به ea SPORT MMA شده.مثل UFC قبلی ضربات پرتاب نمیشن.یکمی اهسته تر شده و انگار شتاب نداره و فاصله بین هر فریم ثابت هست.مثلا یک مشتی که رها میشه در لحظه برخورد شتاب بیشتری داره ولی اینجا انگار اینطور نیست.
خودم باید بازی کنم تا ببینم چطوره ولی تا همینجا بسیار عالی بوده . منتظرم ببینم نقد هاش چی میشن.

دوستان ، من الان موندم این بازی رو بگیرم یا Wolfenstein !!! سبکشون فرق داره اما دوتاشون بازی هایی هستن که مورد علاقمن . خواستم اگه میشه یکی تو خرید یکی از این بازی های راهنماییم کنه . مرسی .

دوستان ، من الان موندم این بازی رو بگیرم یا Wolfenstein !!! سبکشون فرق داره اما دوتاشون بازی هایی هستن که مورد علاقمن . خواستم اگه میشه یکی تو خرید یکی از این بازی های راهنماییم کنه . مرسی .

روایت داریم که اگر در خرید Wolfenstein شک کنی درهای بهشت به روی تو بسته خواهند شد و تا ابد راهی جهنم خواهی شد :d

روایت داریم که اگر در خرید Wolfenstein شک کنی درهای بهشت به روی تو بسته خواهند شد و تا ابد راهی جهنم خواهی شد :d

بعدا برای UFC چه روایتی داریم ؟!!! :دی :|

داداشم هم گفت بهم Wolfentein ! اما پس فردا دارم میام ایران دیگه تا اواسط مرداد بازی نمیگیرم ، میخوام بدونم یعنی Wolfenstein یک ماه و خرده ای من رو سرگرم میکنه ؟!!! چون UFC تموم نمیشه و بخش آنلاین داره فک کنم بیشتر سرگرمم کنه .

بعدا برای UFC چه روایتی داریم ؟!!! :دی :|

داداشم هم گفت بهم Wolfentein ! اما پس فردا دارم میام ایران دیگه تا اواسط مرداد بازی نمیگیرم ، میخوام بدونم یعنی Wolfenstein یک ماه و خرده ای من رو سرگرم میکنه ؟!!! چون UFC تموم نمیشه و بخش آنلاین داره فک کنم بیشتر سرگرمم کنه .

برا این بازی لزومی نداشته روایت صادر کنن علما :d

1 ماه و نیم ؟!! شما همین UFC رو بگیر چون اگه کاملا بی کار باشی و بازی کردن تنها سرگرمیت باشه Wolf در مدت زمان 1هفته پلات میشه !!
یه راه خیلی خوب هم داری چون Wolf مشتری زیاد داره بخر تموم کن بفروش بعدش UFC بخر !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or