UFC

درود
بازی UFC امشب در مراسم معرفی XBOX ONE به نمایش در اومد.بازی با موتور گرافیکی جدید EA ساخته خواهد شد.فعلا اطلاعات دیگری از بازی نیومده و باید تا E3 منتظر موند

UFC-on-EA-Sports-First-News.jpg

همچنین تریلری در مراسم پخش شد(شامل سه تا بازی دیگه EA هم میشه):

HD H.264 MP4128.4MB
Download
Hi-Res H.264 MP486.4MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP21.9MB
Download

قشنگ ازون بازياس كه اصن ارزش ٢٠٠ و خورده اي هزار تومن رو نداره :d
البته براي من ارزش نداره شايد برا يكي داشته باشه :d

دقیقا خودت جواب خودتو دادی :دی این عنوان فوق العاده اس! ولی خب این نسخه چون بازی دست ب دست شده ممکنه دیگه منو مجاب نکنه برای خریدش مگر بعد از بازی کردن دموش و مطمئن شدن از گیم پلی

با دیدن عکس ronda rousy واقعا خوشحال شدم.البته طراحیش خیلی هم به خوبیه کارکترهای مرد نیست.ولی باز هم جای شکرش باقیه که پای فابترهای زن به این بازی باز شد.
2 بازی هست که با عرضه ی اون ها مجبورم کنسول نسل بعد بگیرم.اول ufc بعد کشتی کچ.
در نسل حاضر بازی ufc من رو بسیار ارضا کرد.ولی عدم وجود فایترهایی مثل nate diaz و الکساندر گاستافسون و الستیر اووریم و کریس ویدمن بسیار حس میشد.
حالا که دیگه سازنده ها فقط باید روی ufc تمرکز کنند و بخش pride کنسل شد امید میره بازی کامل تری رو شاهد باشیم.
مثلا در نسل قبل "داوری"یک مشکل بزرگ بود.یعنی داور بسیار زود و بی علت TKO اعلام میکرد.
یا برای take down ها انیمیشن تکراری وجود داشت.سابمیشن ها هم مکانیزم جالبی نداشت.
........
silvaleg.jpg
8042156.jpg
با توجه به بلایی که سر اندرسون سیلوا اومد ، امیدوارم یه حال اساسی بهش بدم و عکس روی کاور و عکس منو رو به احترام این فایتر بزرگ عکس سیلوا باشه.
.......

به تازگی تصویری از یک بنر تبلیغاتی منتشر شده که گویای این هست که با پیش خرید این بازی شما می تونید شخصیت بروسلی پدر هنرهای رزمی رو در بازی داشته باشید.

ea_sports_ufc_release_date_.jpg

این بازی در 17 ژوین 2014 برای PS4 و XBOX ONE توسط EA Canada توسعه دهنده سابق Fight Night عرضه خواهد شد.

EA Sports UFC release date, Bruce Lee pre-order bonus spotted on retail display | VG247

این بازی فکر میکنم بازی خوبی بشه همچنین بازی هایی هم که مشابهت دارن با این بازی ها مثل Wwe هست که اون هم فکر کنم بازی خوبی از آب در بیادش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or