UFC

درود
بازی UFC امشب در مراسم معرفی XBOX ONE به نمایش در اومد.بازی با موتور گرافیکی جدید EA ساخته خواهد شد.فعلا اطلاعات دیگری از بازی نیومده و باید تا E3 منتظر موند

UFC-on-EA-Sports-First-News.jpg

همچنین تریلری در مراسم پخش شد(شامل سه تا بازی دیگه EA هم میشه):

HD H.264 MP4128.4MB
Download
Hi-Res H.264 MP486.4MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP21.9MB
Download

اگه نسخه قبلیاشو بازی کردی خوشت امده اینم خوشت می یاد از نظر من خیلی خوبه گرافیکش عالیه گیم پلی خوبی داره ولی[FONT=arial, sans-serif] career مال نیست[/FONT]

- - -ویرایش - - -

دوستان میشه در مورد قوانین و شخصیت های قدرتمند دنیای UFC یه توضیح کوتاه بدین؟

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UFC_champions

من دموشو دانلود کرده بودم و خوشم اومد ازش.بازی رو هم خریدم.خیلی حال میده و هیجان خیلی زیادی داره.ولی بعد از دو سه دست دیگه حوصلم نمیگیره بازی کنم.

mariusz pudzianowski هم هست تو بازی ؟

نه نیستش
xvv5w9ep5hsc2bqpzkn4.jpg

حیف واقعا حیف!
این ماریوس پودزیانووسکی از اون افرادیه که هرگز تکرار نمیشه ! قوی ترین مرد تاریخ دنیا کسی که با قهرمانی در پنج دوره مسابقات قویترین مردان جهان در بالاترین سطح (metrex) رکوردار بی چون و چرای این مسابقاته و البته چند نایب قهرمانی که با بدشانسی تمام اتفاق افتاد, اگه علاقه دارید مسابقه قویترین مردان سال 2008 رو ببینید تا بفهمید یه مرد چقدر میتونه قوی باشه!!!

از 2010 (( این سال به ایران هم اومد)) وارد دنیای MMA شده و با درخششی مثال زدنی اونجا هم داره افراد افسانه ایی چون باب ساپ _ اسطوره MMA وبازیگر مشهور هالیوود_ رو یکی پس از دیگری شکست میده , جالب اینجاست که باب ساپ افسانه ایی 30 سانیه هم در مقابل ماریوس دوام نیوورد...!!
((مبارزه با باب ساپ))
5riby9tyeqrhyjsjiitw.jpg

کاش اینم مثل بروس لی بعدا بزارن!

olem75uvfmffff4yvfj6.jpg

تا حالا توی ufc نبوده یا میشه گفت اصلا با ufc قرارداد نداره
آره متاسفانه....کاش بود=((

آخرین ویرایش:
xvv5w9ep5hsc2bqpzkn4.jpg

حیف واقعا حیف!
این ماریوس پودزیانووسکی از اون افرادیه که هرگز تکرار نمیشه ! قوی ترین مرد تاریخ دنیا کسی که با قهرمانی در پنج دوره مسابقات قویترین مردان جهان در بالاترین سطح (metrex) رکوردار بی چون و چرای این مسابقاته و البته چند نایب قهرمانی که با بدشانسی تمام اتفاق افتاد, اگه علاقه دارید مسابقه قویترین مردان سال 2008 رو ببینید تا بفهمید یه مرد چقدر میتونه قوی باشه!!!

از 2010 (( این سال به ایران هم اومد)) وارد دنیای MMA شده و با درخششی مثال زدنی اونجا هم داره افراد افسانه ایی چون باب ساپ _ اسطوره MMA وبازیگر مشهور هالیوود_ رو یکی پس از دیگری شکست میده , جالب اینجاست که باب ساپ افسانه ایی 30 سانیه هم در مقابل ماریوس دوام نیوورد...!!
((مبارزه با باب ساپ))
5riby9tyeqrhyjsjiitw.jpg

کاش اینم مثل بروس لی بعدا بزارن!

olem75uvfmffff4yvfj6.jpg
تا حالا توی ufc نبوده یا میشه گفت اصلا با ufc قرارداد نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or