Ubisoft : گرافیک بازی Watch Dogs بر روی PC فوق العاده خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Watch_Dogs_001-670x423.jpg

Creative Director
بازی Watch Dogs طی خبری در توئیتر خود اعلام کرد که گرافیک نسخه PC این بازی که قرار است در ماه May عرضه شود خیره کننده خواهد بود.
Morin گفت:
کسانی که می خواهند فرق بین نسخه های کنسولی و PC رو بدانند فقط میتونم بگم که:
"گرافیک بازی بر روی تنظیمات very high فوق العاده زیبا و خیره کننده خواهد بود!."
Morin می گوید که تنظیمات بازی بر روی very high باعث می شود تا افکت ها، فیزیک ، ماشین ها همه واقعی تر به نظر برسند.
همچنین حداقل سیستم مورد نیاز بازی را منتشر کرده که در پایین می توانید بخوانید:
Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Memory: 6GB RAM
Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
Sound Card: DirectX9
Hard drive: 25 GB
Watch Dogs در ماه May برای پلتفرم های PS4 . PS3 . X360 . Xbox ONE و در تاریخ نامعلومی برای Wii U عرضه خواهد شد.
[source]​

آخرین ویرایش:
والا من از اول کنسول نداشتم PC ـمم به هیچ وجه قوی نیست! معمولیه!
ولی تمام بازی هایی که شما کردی (مولتی پلتفورم) همونارو منم بازی کردم روی PC و به همون اندازه هم لذت بردم و خیلیاشم با گرافیک بیشتر!
پس بازم نمیشه بگی هر کی بخواد یکیشو داشته باشه بهتره بره دنبال کنسول! یکی که مثل من از کنترلر متنفر باشه به هیچ وجه نمیتونه نزدیک کنسول بشه :)

همین Watch dogs ـم بنظرم هرچقدرم تنظیماتشو رو PC بیاری پایین به افتضاحیه این تریلر آخری نشه! واقعا مضخرف بود گرافیک! تمام افکتای بصری بازی off شده بود! انگار پای یک سیستم خیلی ضعیف نشستی و مجبوری بری توی تنظیمات بازی و تمام چیزا رو بزاری رو Off تا بازی راحت واست اجرا بشه! این تریلر آخریه اینطوری بود!

اگه نسخه آخر بازی اینطوری باشه واسه نسخه کنسولی احتمال زیاد متای زیر 80 پیش بینی میشه!

کاملا درسته ! به نظر منم اگه بازیی که تو این تریلر آخریه نشون دادن , بخواد متایی بگیره , احتمال 99% متاش بین 85-80 میشه ! :-b

درسته که گرافیک بازی تنها حرفو توش نمیزنه ;) اما تو دنیای بازی امروزی که تمام بازیسازا کلی دهن خودشونو واسه ی بالا بردن کیفیت و گرافیک سرویس میکنن , نقش کمی هم نداره ...

سلام یعنی اگه رممون پایین تر از 6 باشه جواب نمیده؟؟؟؟؟
ویندوز چند بیتی میخواد؟؟؟؟
ویندوز 64 بیتی میخواد!
ویندوز 32 بیتی تا 4 گیگ رم بیشتر نمیشناسه که تازه همون 4 گیگم 3.5 گیگش قابل استفاده هست و خیلی ضعیفه! بخاطر همین باید 64 بیت داشته باشید!

احتمال داره مثل CoD Ghosts بشه و با رم زیر 6 گیگ اجرا نشه اما اگرم اجرا نشد مطمئن باش یک کرک میدن بیرون با رم 2 هم اجرا میشه :دی مثل Ghosts :دی
که البته من فکر میکنم اجرا شدنش به رم کاری نداشته باشه!

کلا داریم به اونجایی میرسیم. که فقط بریم یوتیون کل مراحل بازی رو از اون طریق نگاه کنیم لذت ببریم .
تمام.این سبستم های حداقل و پیشنهادی شایعس تا روزی که ریلیز بشه . اگه حداقل سیستم پیشنهادی اون. سی پی یوش باشه معلومه چه گندی بالا اوردن .
از یوبی سافت ابی گرم نشده و نمیشه
یا اونقد میریزه تو بازی که ابر کامپیوتر اجراش کنه یا اونقد بی رنگ و لعابه که کسی رقبت بازی کردن نکنه
سیاست این شرکت چندسالی هست به سمت اشغال سازی و پول پارو کردن رفته
اصلا بازی که باگ نداشته باشه که ساخت استودیوهای این شرکت نیست :D

کلا داریم به اونجایی میرسیم. که فقط بریم یوتیون کل مراحل بازی رو از اون طریق نگاه کنیم لذت ببریم .
تمام.این سبستم های حداقل و پیشنهادی شایعس تا روزی که ریلیز بشه . اگه حداقل سیستم پیشنهادی اون. سی پی یوش باشه معلومه چه گندی بالا اوردن .
از یوبی سافت ابی گرم نشده و نمیشه
یا اونقد میریزه تو بازی که ابر کامپیوتر اجراش کنه یا اونقد بی رنگ و لعابه که کسی رقبت بازی کردن نکنه
سیاست این شرکت چندسالی هست به سمت اشغال سازی و پول پارو کردن رفته
اصلا بازی که باگ نداشته باشه که ساخت استودیوهای این شرکت نیست :D
رو هوا براچی حرف میزنین دوستان؟
مطمئنی شما تریلر اول بازی رو دیدین؟ :| اون گرافیک و جزئیات رو یک PC های اند بود شما انتظار داری اون همه جزئیات و اون گرافیک خارق العاده روی یک سیستم معمولی هم خوب اجرا بشه اونم با وجود اینکه بازی اپن ورد هست و کل شهر میخواد با این جزئیات اجرا بشه! معلومه یک سیستم فوق قوی واسه اجرا روی بهترین حالت میخواد! امر غیر طبیعی نیست!
بعد میشه بگید بی رنگ و لعاب دقیقا کدوم بود؟ تو کل بازی هایی که پارسال از یوبی ریلیز شد و کل بازی هایی که در دست ساخت داره یک دونش نیست که محبوب نباشه و فقط یک بازی فایتینگ واسه کینکت داده بود که افتضاح به بار آورده بود ولی بقیه بازی هاش همه متای بالایی داشتن و موفق بودن! همون AC IV هم که هیچ کس بهش امیدی نداشت تونست طرفداراشو برگردونه و کلی هم جایزه درو کرد از سایت های مختلف!

شاید یوبی به فکر پول پارو کردن باشه ولی آشغال ساز به هیچ وجه نیست!
یک جوریم از باگ حرف میزنین انگار دیگه بازی چون یکم باگ داره دیگه نمیشه بازیش کرد! مثلا همین AC IV مگه چقدر باگ داشت؟ همون باگای همیشگی سری که اصلا هم آزار دهنده نبود!
میخواین یک چیزی رو بکوبونین الکی به باگ و ... وصلش نکنین!

راستی شما که گفتی خداحافظ گیمینگ؟:دی
http://forum.bazicenter.com/thread66611/page7/#post3088009

رو هوا براچی حرف میزنین دوستان؟
مطمئنی شما تریلر اول بازی رو دیدین؟ :| اون گرافیک و جزئیات رو یک PC های اند بود شما انتظار داری اون همه جزئیات و اون گرافیک خارق العاده روی یک سیستم معمولی هم خوب اجرا بشه اونم با وجود اینکه بازی اپن ورد هست و کل شهر میخواد با این جزئیات اجرا بشه! معلومه یک سیستم فوق قوی واسه اجرا روی بهترین حالت میخواد! امر غیر طبیعی نیست!
بعد میشه بگید بی رنگ و لعاب دقیقا کدوم بود؟ تو کل بازی هایی که پارسال از یوبی ریلیز شد و کل بازی هایی که در دست ساخت داره یک دونش نیست که محبوب نباشه و فقط یک بازی فایتینگ واسه کینکت داده بود که افتضاح به بار آورده بود ولی بقیه بازی هاش همه متای بالایی داشتن و موفق بودن! همون AC IV هم که هیچ کس بهش امیدی نداشت تونست طرفداراشو برگردونه و کلی هم جایزه درو کرد از سایت های مختلف!

شاید یوبی به فکر پول پارو کردن باشه ولی آشغال ساز به هیچ وجه نیست!
یک جوریم از باگ حرف میزنین انگار دیگه بازی چون یکم باگ داره دیگه نمیشه بازیش کرد! مثلا همین AC IV مگه چقدر باگ داشت؟ همون باگای همیشگی سری که اصلا هم آزار دهنده نبود!
میخواین یک چیزی رو بکوبونین الکی به باگ و ... وصلش نکنین!

راستی شما که گفتی خداحافظ گیمینگ؟:دی
http://forum.bazicenter.com/thread66611/page7/#post3088009
بازی اگه رو یه کارت گرافیک تک هسته ای های اند (فعلا 780 Ti) مثل بچه ی آدم فرم داد که هیچی اگه نه که باید یوبی در اسدویوش رو بره تخته کنه :|

بازی اگه رو یه کارت گرافیک تک هسته ای های اند (فعلا 780 Ti) مثل بچه ی آدم فرم داد که هیچی اگه نه که باید یوبی در اسدویوش رو بره تخته کنه :|

خیر سرمون نسل جدیده یعنی ،:)،.بعدم این بازی OPEN WORLD و پردازنده محوره یعنی باید پردازنده قوی داشته باشی وگرنه با یه گرافیک متوسط مثل 660 راحت میشه اینو بازی کرد.نمونش NFS R اگه یه I5 با یه 7770 داشته باشی راحت میتونستی بدون افت فریم بازیش کنی.ولی اگه یه 7870 داشته باشی با یه پردازنده دو هسته ایی قدیمی صد در صد افت فریم شدید داری.دیگه با 780TI می ری فضاo:-)
Watch Dogs Systemanforderungen and Watch Dogs systemvoraussetzungen for PC Games

خیر سرمون نسل جدیده یعنی ،:)،.بعدم این بازی OPEN WORLD و پردازنده محوره یعنی باید پردازنده قوی داشته باشی وگرنه با یه گرافیک متوسط مثل 660 راحت میشه اینو بازی کرد.نمونش NFS R اگه یه I5 با یه 7770 داشته باشی راحت میتونستی بدون افت فریم بازیش کنی.ولی اگه یه 7870 داشته باشی با یه پردازنده دو هسته ایی قدیمی صد در صد افت فریم شدید داری.دیگه با 780TI می ری فضاo:-)
Wtch Dogs Systemanforderungen and Watch Dogs systemvoraussetzungen for PC Games

منظور من این بود که حد وسط رو رعایت کنن حد اخرش رو هم همین جور :| الان سنگین ترین بازی که Crysis 3 باشه الان تو رزولویشن FHD داره فرم مطلوب رو رو 780 Ti میده اینم باید همون جور باشه :| کاری به پردازنده ندارم .....

یه چیزی که من دارم هی روش تاکید میکنم دوستان هم همینجور اینه که اگه بخوان اون افکتا رو اضافه کنن ممکنه در آخر همون 780 Ti هم زیرش بمونه و از یه طرفی هم اختلاف خیلی میشه ....

Watch Dogs Systemanforderungen and Watch Dogs systemvoraussetzungen for PC Games
دقیقا همینطوریه!
من سی پی یوم ضعیفه با کارت 7770 نتونستم از NFS Rivals فریم خوبی بگیرم در صورتی که کارت راحت میتونست بالای 30 فریم بگیره! بعد با یک سی پی یو قوی و کارتی ضعیف تر از 7770 تست کردم یک بار نشد بیاد زیر 30 !! وحشتناک به سی پی یو وابسته بود!
خداکنه این دیگه در اون حد سی پی یو رو قورت نده :دی

- - -ویرایش - - -

منظور من این بود که حد وسط رو رعایت کنن حد اخرش رو هم همین جور :| الان سنگین ترین بازی که Crysis 3 باشه الان تو رزولویشن FHD داره فرم مطلوب رو رو 780 Ti میده اینم باید همون جور باشه :| کاری به پردازنده ندارم .....

یه چیزی که من دارم هی روش تاکید میکنم دوستان هم همینجور اینه که اگه بخوان اون افکتا رو اضافه کنن ممکنه در آخر همون 780 Ti هم زیرش بمونه و از یه طرفی هم اختلاف خیلی میشه ....
عزیز تو کرایسیسو با این مقایسه میکنی؟
همون کرایسیس اگه اپن ورد کامل میشد الان با یک سیستم زیر های اند نمیتونستی 20 فریم بگیری!
وقتی بحث اپن ورد میاد وسط جزئیات مهم میشه و سی پی یو خیلی تاثیر میزاره! سی پی یوت ضعیف باشه حالا بهترین گرافیک حال حاظر رو هم داشته باشی شک نکن افت فریم داری!
منم کرایسیس 3 رو راحت با این 7770 بازی میکردم اما NFS Rivals که سی پی یو خوره داشت جوری سی پی یو مصرف میکرد که رسما گرافیک هیچ کاری از دستش بر نمیومد!

منم زیاد به فریم دهی واچ داگز روی سیستمم امیدوار نیستم با این سی پی یو!
البته بازم اگه مثل AC IV باشه و خیلی بیشتر از اون سی پی یو رو درگیر نکنه بازم میشه با همین کارت خوب فریم گرفت!

دقیقا همینطوریه!
من سی پی یوم ضعیفه با کارت 7770 نتونستم از NFS Rivals فریم خوبی بگیرم در صورتی که کارت راحت میتونست بالای 30 فریم بگیره! بعد با یک سی پی یو قوی و کارتی ضعیف تر از 7770 تست کردم یک بار نشد بیاد زیر 30 !! وحشتناک به سی پی یو وابسته بود!
خداکنه این دیگه در اون حد سی پی یو رو قورت نده :دی

- - -ویرایش - - -

عزیز تو کرایسیسو با این مقایسه میکنی؟
همون کرایسیس اگه اپن ورد کامل میشد الان با یک سیستم زیر های اند نمیتونستی 20 فریم بگیری!
وقتی بحث اپن ورد میاد وسط جزئیات مهم میشه و سی پی یو خیلی تاثیر میزاره! سی پی یوت ضعیف باشه حالا بهترین گرافیک حال حاظر رو هم داشته باشی شک نکن افت فریم داری!
منم کرایسیس 3 رو راحت با این 7770 بازی میکردم اما NFS Rivals که سی پی یو خوره داشت جوری سی پی یو مصرف میکرد که رسما گرافیک هیچ کاری از دستش بر نمیومد!

منم زیاد به فریم دهی واچ داگز روی سیستمم امیدوار نیستم با این سی پی یو!
البته بازم اگه مثل AC IV باشه و خیلی بیشتر از اون سی پی یو رو درگیر نکنه بازم میشه با همین کارت خوب فریم گرفت!
بازم میگم اگه بازی رو یه کارت گرافیک های اند تک هسته ای و قوی ترین CPU بازار درست فرم داد که هیچی اگه نداد ینی Ubi گنده تر از دهنش لقمه ور داشته ..
یه جوری دیگه هم میشه گفت این حرف رو اگه ما هم خدا رو بخوایم هم خرما رو نمیشه این باید قید یکی از اینها رو بزنمیم حالا یا خودمون این کار رو میکنیم یا Ubi از قبل برامون این کار رو کرده ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or