Ubisoft : گرافیک بازی Watch Dogs بر روی PC فوق العاده خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Watch_Dogs_001-670x423.jpg

Creative Director
بازی Watch Dogs طی خبری در توئیتر خود اعلام کرد که گرافیک نسخه PC این بازی که قرار است در ماه May عرضه شود خیره کننده خواهد بود.
Morin گفت:
کسانی که می خواهند فرق بین نسخه های کنسولی و PC رو بدانند فقط میتونم بگم که:
"گرافیک بازی بر روی تنظیمات very high فوق العاده زیبا و خیره کننده خواهد بود!."
Morin می گوید که تنظیمات بازی بر روی very high باعث می شود تا افکت ها، فیزیک ، ماشین ها همه واقعی تر به نظر برسند.
همچنین حداقل سیستم مورد نیاز بازی را منتشر کرده که در پایین می توانید بخوانید:
Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Memory: 6GB RAM
Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
Sound Card: DirectX9
Hard drive: 25 GB
Watch Dogs در ماه May برای پلتفرم های PS4 . PS3 . X360 . Xbox ONE و در تاریخ نامعلومی برای Wii U عرضه خواهد شد.
[source]​

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
به نظرتون سی پی یوی من برای این بازی کفایت میکنه؟
Phenom x6 1055t 3.5ghz oc

این بازی ow با جزییات بالا اگر گرافیک های اند داری این cpu بدجور گلوگاه ایجاد میکنه و gpu usage خیلی بایین و بهم ریخته ای میده ...در کل اصلا مناسب نیست برای تنضیمات بایین کفایت میکنه...

- - -ویرایش - - -

من با این سیستم رو چه تنظیماتی میتونم بازی کنم
cpu:core i7 3770k 3.50 gh 8 core
gpu:2x[msi r6970 lighting]crossfire
ram:16 gb ddr3

در حدد راضی کننده ای هستش و از نسخه ی کنسول خیلی بهتر می تونید اجراش کنید....... ولی بازم برای مکسیمم ستینگ gpu قویتری میخواد با فریم بالاتز از 45...cpu هم مناسبه کاراایی گرافیکاتون هم میتونه یه 6990 باشه ....رمتون هم به باسش بستگی داره 8 گیگ باشه ولی با باس بالا...cpu تون هم 4 core هستش...و در حالت عادی 3.4gh.z
بستگی به بازی داره باید بییاد ببنید رویه مکسیمم ستینگ چه چیزیایی میخواد با فریم بالا چون اینجور که معلومه رویه pc یه بازی ow با جزییات خیلی بالاست با توجه به دمویه اولی...

آخرین ویرایش:
اولین و آخرین برتری! :d (البته فقط یه نیمه برتری (:d) دیگه هم داره که اونم Dota 2 هست که خُب نیازی به سیستم قوی نداره! :d)

حالا منم برتری های کنسول بر PC رو میگم :d (من فقط PS رو میگم کاری با Xbox ندارم تازه!)
استودیو های:
1- ND
2- SM
3-GG
(بازم ادامه داره ولی همینا بسه فعلا :d)
و در ادامه:
4- با تاخیر عرضه نشدن بازی ها
5- لَم دادن هنگام بازی (:d)
و ...

دمت گرم داداش زدی تو خال:x
اریگاتووووووووووووو گذایماشتاااااااااااااااااااااا:d

این بازی ow با جزییات بالا اگر گرافیک های اند داری این cpu بدجور گلوگاه ایجاد میکنه و gpu usage خیلی بایین و بهم ریخته ای میده ...در کل اصلا مناسب نیست برای تنضیمات بایین کفایت میکنه...

- - -ویرایش - - -

در حدد راضی کننده ای هستش و از نسخه ی کنسول خیلی بهتر می تونید اجراش کنید....... ولی بازم برای مکسیمم ستینگ gpu قویتری میخواد با فریم بالاتز از 45...cpu هم مناسبه کاراایی گرافیکاتون هم میتونه یه 6990 باشه ....رمتون هم به باسش بستگی داره 8 گیگ باشه ولی با باس بالا...cpu تون هم 4 core هستش...و در حالت عادی 3.4gh.z
بستگی به بازی داره باید بییاد ببنید رویه مکسیمم ستینگ چه چیزیایی میخواد با فریم بالا چون اینجور که معلومه رویه pc یه بازی ow با جزییات خیلی بالاست با توجه به دمویه اولی...

از صحبتهایی که کردید ممنونم ولی در مورد گرافیکام باید بگم همیشه توی همه بازیها 10-15 فریم بالاتر از 6990 فریم میگیرم و بر اساس تحقیقاتی که کردم معادله گرافیکهای من میشه یدونه gtx titan حتی توی بعضی بازیها چند فریم بیشتر از titan میگیرم مثل بازی tomb rider و hitman absolotion و خیلیای دیگه و درمورد cpu باید بگم 8 هسته 3.50 هست البته بدون اوورکلاک یعنی توی تسک منیجر 8 تا هسته نشون میده با فرکانس 3.50 با این چیزایی که گفتم فکر کنم روی ultra setting البته بدون anti alasing بالای 60 فریم بگیرم چون توی سایت Game-Debate PC game system requirements, social network and system specs گفته روی تنظیمات ultra یدونه 3770k میخاد و 8 گیگ رم و یدونه گرافیک 7850 مینیمومشم دقیقا مثل این مینیمومی هست که توی همین سایت گذاشتن

اقا این سازنده دوباره گفته سیستم فعلی یعنی 6 گیگ رم دوباره تغییر ممکنه بکنه و نیازی نیست که ، واقعا برای حداقل سیستم 6 گیگ رم باالاست و کامل معلومه با سیستم پایینترم اجرا میشه.

از صحبتهایی که کردید ممنونم ولی در مورد گرافیکام باید بگم همیشه توی همه بازیها 10-15 فریم بالاتر از 6990 فریم میگیرم و بر اساس تحقیقاتی که کردم معادله گرافیکهای من میشه یدونه gtx titan حتی توی بعضی بازیها چند فریم بیشتر از titan میگیرم مثل بازی tomb rider و hitman absolotion و خیلیای دیگه و درمورد cpu باید بگم 8 هسته 3.50 هست البته بدون اوورکلاک یعنی توی تسک منیجر 8 تا هسته نشون میده با فرکانس 3.50 با این چیزایی که گفتم فکر کنم روی ultra setting البته بدون anti alasing بالای 60 فریم بگیرم چون توی سایت Game-Debate PC game system requirements, social network and system specs گفته روی تنظیمات ultra یدونه 3770k میخاد و 8 گیگ رم و یدونه گرافیک 7850 مینیمومشم دقیقا مثل این مینیمومی هست که توی همین سایت گذاشتن

عزیزم 3770k چهار هسته فیزیکی و هشت thread داره..در مورد recomended system هم تاحالا چیزی رسما اعلام نکردن حتی همون مینیمم سیستم هم در هاله ای از ابهام قرار داره
این بازی احتمالا cpu محور هستش چون خود یوبی گفته بازی دارای بیشترین جزییات در طول تاریخ گیم هست پس این یعنی سی پی یوی قدرتمندی لازم دارید
از نظر من برای گرفتن بهترین خروجی این سیستم مناسبه
cpu:3770k or 4670k
ram:8GB and more
vga:r9 290 or gtx 780

یه ویدیوی جدید از بازی اومده که گویا از ورژن PC بازی هستش و فیزیک بازی و باد و ... رو نشون میده . البته با دسته X360 بازی می کنه .
watch?v=947FTmTuICU

داداش ۶ هسته ای ٣.۵ گیگاهرتزی با کارت گرافیک gtx770 رو تنظیمات پایین اجرا میشه؟!

رو هوا براچی حرف میزنین دوستان؟
مطمئنی شما تریلر اول بازی رو دیدین؟ :| اون گرافیک و جزئیات رو یک PC های اند بود شما انتظار داری اون همه جزئیات و اون گرافیک خارق العاده روی یک سیستم معمولی هم خوب اجرا بشه اونم با وجود اینکه بازی اپن ورد هست و کل شهر میخواد با این جزئیات اجرا بشه! معلومه یک سیستم فوق قوی واسه اجرا روی بهترین حالت میخواد! امر غیر طبیعی نیست!
بعد میشه بگید بی رنگ و لعاب دقیقا کدوم بود؟ تو کل بازی هایی که پارسال از یوبی ریلیز شد و کل بازی هایی که در دست ساخت داره یک دونش نیست که محبوب نباشه و فقط یک بازی فایتینگ واسه کینکت داده بود که افتضاح به بار آورده بود ولی بقیه بازی هاش همه متای بالایی داشتن و موفق بودن! همون AC IV هم که هیچ کس بهش امیدی نداشت تونست طرفداراشو برگردونه و کلی هم جایزه درو کرد از سایت های مختلف!

شاید یوبی به فکر پول پارو کردن باشه ولی آشغال ساز به هیچ وجه نیست!
یک جوریم از باگ حرف میزنین انگار دیگه بازی چون یکم باگ داره دیگه نمیشه بازیش کرد! مثلا همین AC IV مگه چقدر باگ داشت؟ همون باگای همیشگی سری که اصلا هم آزار دهنده نبود!
میخواین یک چیزی رو بکوبونین الکی به باگ و ... وصلش نکنین!

راستی شما که گفتی خداحافظ گیمینگ؟:دی
http://forum.bazicenter.com/thread66611/page7/#post3088009

ببین من آخرین گیمی که زدم کرایسیس 3 بود و مولتی بتل4
نظر دادن دلیل بر حتما بازی کردن یا بلعکس نیست . اخبارشو دنبال میکنم چون نه وقتشو دارم نه حوصله نشستن پای مانیتور. در این یک مورد WD نظر شخصیم اینه که یوبی سافت فقط داره لاف میزنه .
اگه منظورت تریلر E3 هستش تمامش اسکریپت شده بود . بعدش گندش دراومد صدای همه بلند شد . این تریلر اخر که میگن فیزیک باد و فلان داره و رو pc اجرا شده ندیدم ولی تریلر قبلی حرفی برای گفتن نداشت هرچند که روی ps4 اجرا شده بود . بازم جا داره یوبی سافت تاریخ انتشارشو عقب بندازه :))
اینم از اون دسته بازیهاییه که بعد از 2 ساعت ماموریت ها تکراری بشه .

در رابطه با Ac:Bflag از نظر من آشغالی بیش نبود . گیم پلی خسته کننده یکنواخت با نسخه های قبل ، با گرافیک سنگین علی رغم اینکه حرفی برای گفتن نداشت . بعد از 1 ساعت پاک شد هم خودش هم محتوای دانلودش .

شما هم نشستی ببینی کی چی گفت کی چی نگفت زود سوژه کنی بدتر از خاله زنک ها ، عزیزم حرف خودتو بزن چرا از بقیه خط می گیری؟ :d;)

آخرین ویرایش:
ببین من آخرین گیمی که زدم کرایسیس 3 بود و مولتی بتل4
نظر دادن دلیل بر حتما بازی کردن یا بلعکس نیست . اخبارشو دنبال میکنم چون نه وقتشو دارم نه حوصله نشستن پای مانیتور. در این یک مورد WD نظر شخصیم اینه که یوبی سافت فقط داره لاف میزنه .
اگه منظورت تریلر E3 هستش تمامش اسکریپت شده بود . بعدش گندش دراومد صدای همه بلند شد . این تریلر اخر که میگن فیزیک باد و فلان داره و رو pc اجرا شده ندیدم ولی تریلر قبلی حرفی برای گفتن نداشت هرچند که روی ps4 اجرا شده بود . بازم جا داره یوبی سافت تاریخ انتشارشو عقب بندازه :))
اینم از اون دسته بازیهاییه که بعد از 2 ساعت ماموریت ها تکراری بشه .

در رابطه با Ac:Bflag از نظر من آشغالی بیش نبود . گیم پلی خسته کننده یکنواخت با نسخه های قبل ، با گرافیک سنگین علی رغم اینکه حرفی برای گفتن نداشت . بعد از 1 ساعت پاک شد هم خودش هم محتوای دانلودش .

شما هم نشستی ببینی کی چی گفت کی چی نگفت زود سوژه کنی بدتر از خاله زنک ها ، عزیزم حرف خودتو بزن چرا از بقیه خط می گیری؟ :d;)
عزیز اینا همش نظر شخصیه!
شما یک منبع واسم بیار که گفته شده باشه تریلر اول اسکریپت شدس!!! تریلر اول که پخش شد همه رفتن تو کفش بعد گندش در اومد که معلوم شد بازی روی یک PC High End بوده بعد یک سری اومدن گفتم اسکریپت شده و ... ـه اصلا هم کسی تایید نکرد که اسکریپت شدس و خود یوبی سافتم این قضیه رو رد کرد!

در مورد AC IV هم بگم این نظر شماست! مطمئنن با یک ساعت بازی کردن و پاک کردن بعد از یک ساعت نمیتونید متوجه بشید که چقدر پیشرفت داشته!
گیم پلی بازی خییلی نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته! شما اصلا انگار دریا و کشتی و ... رو ندیدی کلا سبک بازی تغییر کرده بود و از خشکی اومده بودن تو دریا! و اینم بگم که با 1 ساعت بازی کردن اصلا نمیتونید به دریاش برسید چه برسه به اینکه گیم پلی بازی رو به نقد بکشید!
از نظر گرافیکی بشدت سنگین بود درست ولی اینکه ضعیف بود به هیچ وجه ضعیف نبود! شما احتمالا روی بالاترین درجه گرافیکی بازی نکردین که این حرفاتونو میزنین! بازی یکی از بهترین گرافیکای سال رو داشت با وجود OW بودن:

اینا تصاویر 4K هستن روی بالاترین درجه تنظیمات! واقعا کسی اینجا هست که به این تصاویر از نظر گرافیکی بگه ضعیف؟

عزیز اینا همش نظر شخصیه!
شما یک منبع واسم بیار که گفته شده باشه تریلر اول اسکریپت شدس!!! تریلر اول که پخش شد همه رفتن تو کفش بعد گندش در اومد که معلوم شد بازی روی یک PC High End بوده بعد یک سری اومدن گفتم اسکریپت شده و ... ـه اصلا هم کسی تایید نکرد که اسکریپت شدس و خود یوبی سافتم این قضیه رو رد کرد!

در مورد AC IV هم بگم این نظر شماست! مطمئنن با یک ساعت بازی کردن و پاک کردن بعد از یک ساعت نمیتونید متوجه بشید که چقدر پیشرفت داشته!
گیم پلی بازی خییلی نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته! شما اصلا انگار دریا و کشتی و ... رو ندیدی کلا سبک بازی تغییر کرده بود و از خشکی اومده بودن تو دریا! و اینم بگم که با 1 ساعت بازی کردن اصلا نمیتونید به دریاش برسید چه برسه به اینکه گیم پلی بازی رو به نقد بکشید!
از نظر گرافیکی بشدت سنگین بود درست ولی اینکه ضعیف بود به هیچ وجه ضعیف نبود! شما احتمالا روی بالاترین درجه گرافیکی بازی نکردین که این حرفاتونو میزنین! بازی یکی از بهترین گرافیکای سال رو داشت با وجود OW بودن:

اینا تصاویر 4K هستن روی بالاترین درجه تنظیمات! واقعا کسی اینجا هست که به این تصاویر از نظر گرافیکی بگه ضعیف؟

در موردWD مطمن باش اگه چیزی نبود یوبی سافت هیچ وقت بهش اذعان نمی کرد و اشاره ای نمیشد، در مورد AC حتماشما 4K بازی کردی که اینقد تمجید و تعریف میکنی بازی که با پردازنده 4 هسته ای Ghz 3.4 و 770oc فریمش زیر 60 بیاد و به 45 برسه به درد وقت تلف کردن هم نمیخوره چون عملا لذتی نداره اونم با لگ و افت فریم . اما در مورد WD تمام اون چیزی که شما دیدی ی دمو و یک تریلر از پیش رندر شده بود و نه گیم پلی . اگه این کمپانی دست از خر فرض کردن بقیه برداره و واقعیت رو بگه یا اون سیستم حداقلشون دروغ بوده و هست یا بازی در حد اون تریلر نیست و خیلی معمولی تره . یا اینکه درست گفته و برای لذت بردن ازش باید بری سراغ sli .
اگه منظورشون از open world چهارتا ماموریت تو ی خیابونه پس طبق گفته خودشون نیازی هم به جت و هواپیما و وسایل نقلیه به اون شکل نداره . در این صورت همون سیستم پیشنهادی کفایت می کنه . اگه در حد Gta باشه اونم با این کیفیتی که ادعا شده پس gtx 780 sli برای نهایت تنظیمات لازم خواهد بود . ی چیزی این وسط جور در نمیاد .
اخرش میشه ی چیزی شبیه sleeping dog . باز در اون حد هم باشه قابل قبوله .

عزیز اینا همش نظر شخصیه!

شما گویا در جریان نیستید. بعد از مراسم E3، یه عده دیگه همون مرحله پخش شده در مراسم رو بازی کردن و هوش مصنوعی بازی (از جمله صحنه تصادف، کمک کردن مردم توی خیابون به افراد زخمی و ...) دقیقاً همون‌طور عمل کرده بود که توی تریلر اولیه عمل کرده بود. اگه این معنیش اسکریپت شده بودن نیست، پس چیه؟

یوبی هم غلط زیادی کرده که این قضیه رو رد کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or