Ubisoft : گرافیک بازی Watch Dogs بر روی PC فوق العاده خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Watch_Dogs_001-670x423.jpg

Creative Director
بازی Watch Dogs طی خبری در توئیتر خود اعلام کرد که گرافیک نسخه PC این بازی که قرار است در ماه May عرضه شود خیره کننده خواهد بود.
Morin گفت:
کسانی که می خواهند فرق بین نسخه های کنسولی و PC رو بدانند فقط میتونم بگم که:
"گرافیک بازی بر روی تنظیمات very high فوق العاده زیبا و خیره کننده خواهد بود!."
Morin می گوید که تنظیمات بازی بر روی very high باعث می شود تا افکت ها، فیزیک ، ماشین ها همه واقعی تر به نظر برسند.
همچنین حداقل سیستم مورد نیاز بازی را منتشر کرده که در پایین می توانید بخوانید:
Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Memory: 6GB RAM
Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
Sound Card: DirectX9
Hard drive: 25 GB
Watch Dogs در ماه May برای پلتفرم های PS4 . PS3 . X360 . Xbox ONE و در تاریخ نامعلومی برای Wii U عرضه خواهد شد.
[source]​

آخرین ویرایش:
این حرفیه که ما الان سه روزه داریم میزنیم بالاخره از دهن کارگردان هنری بازی اومد بیرون تریلر بازی برای ps4 بوده که گرافیکش مثل همون گیم پلی 2013 هست که اونم واسه ps4 بوده. تنها گیم پلی برای pc همون e2 2012 بوده که تا حالا نشون دادن دلیلشم خیلی ساده و معلومه اگه میخواستن از pc باز گیم پلی نشون بدن روی کنسولا بازی فروش نمیرفت.
مد شده یه عده تو فروم گاف که پای ثابت ترول همه چی هستن از روی بیکاری میریزن سر هم بدون فکر و منطق یه چیزیو تکرار میکنن بقیه مردمم که اکثرا مال جهان سوم هستن چشم بسته پی قضیه رو میگیرن مثل طوطی فقط تکرار میکنن بدون اینکه یکم تهش فکرشونو به کار ببرن.

در مورد قسمت اول Bold شده که باید بگم دروغی بیش نیست...این شرکت حتی از سنگ فرشهای کوچه و خیابانها هم کوتاهی نکرده و از شکلی برجسته به شکلی نسبتن صاف درش آوردن...

عکس های زیر رو ببینید:

در این عکس که اتفاقن مربوط به همون نمایش E3 2013 هست تفاوت برجسته بودن و صاف بودن سنگ فرشها رو به وضوح مشاهده می کنید (عکس بالا مربوط به 2013 E3 هست و عکس پایین هم مربوط به جدید ترین تریلر)

image_watch_dogs-21475-2527_0015.jpg

51106506099676766711.jpg

در دو تصویر زیر هم تعداد افراد حاضر در صحنه رو می بینید،سعی شده در دو تصویر وضعیت امنیت منطقه بحرانی باشه تا مقایسه بهتری صورت بگیره.(تصویر بالا E3 2013،تصویر پایین تریلر جدید)

image_watch_dogs-21475-2527_0011.jpg

40968272089833437343.jpg

تصاویر پایین هم می تونید وضعیت افکت آب پرندگان موجود در آسمون رو مقایسه کنید با نمایش 2013 (تصویر بالا مربوط به نمایش 2013 , پایین مربوط به تریلر جدید)

419320_428116133937252_485337063_n.jpg

67716591167272225296.jpg

در مورد بخش دوم Bold شده پستتم باید بگم اتفاقن در جهان سوم هستند بسیاری که فکرشون با جهانشون بکسان جلو نمی ره و هستند بسیاری از اندیشه ها که در جهان سوم به سر می برند ولی در دنیای مدرن زندگی و فکر می کنند...همون طوطی هم که شما می گی با عقل خودش یه کلمه و جمله رو برانداز می کنه ببینه میتونه بیان کنه یا نه،ما هم ابتدا چیزهایی که دیدیم و منتشر شده رو نگاهی می ندازیم سپس در موردش بحث می کنیم نه اینکه رو هوا حرفی رو بزنیم.

حالا نمیخوام Off topic بشه ولی همین MGS GZ خودش یک جور سودجوییه! یادتون نمیاد موقعی که اومدن گفتن MGS GZ با قیمت 40 دلار عرضه میشه که همه ریختن کونامی و کوجیما و ... رو به فحش گرفتن که داره کلاه برداری میکنه از آخرم ارزون شد! والا اینم خیلی پولش سالم نیستا! :|
ولی این حرفت که یوبی داره به اون دو شرکت اضافه میشه رو قبول دارم :)

اصل منظور این بود که کسانی که می گفتن بازی مولتی پلتفرمی که بیش از دو پلتفرم براش کار شده باشه و همچنین OW باشه و گرافیک خوبی داشته باشه نیست،خواستم فقط بگم بازی جدید استاد یه چشمشه...

^
اینکه تو تریلر آخری tesslation و draw distance و کلی تنظیمات گرافیکی دیگه نسبت به e3 2013 حذف یا کاهش شدید داشته مشکل کنسول هاست.فکر نمیکنم pc هم مثل این تریلر جدیده افت داشته باشه.
کلا این بازی شخصی pc میشد بهتر بود!(نظر شخصی)

ظاهرا اشاره کرده یک گزینه Density هم داره روی PC که اجازه میده تعداده بیشتری ماشین و ادمها توی یک صحنه پردازش بشه ....

اینطور که معلومه ( البته اینطوری که اینها دارن تبلیغ میکنن ) نسخه PC مشابه چیزی هست که توی e3 دیدیم و احتمالا نسخه کنسولی در حده تنظیمات High خواهد بود . البته demo های زمانه Announce خوده PS4 هم خیره کننده بود ! امیدوارم مشاهده Downgrade بیش از حد نباشیم ...[
دوست عزیز اگه منطقی هم بخواهیم فکر کنیم همین جوری باید باشه کلا pcمثل یک اتوبان 5 بانده می مونه که دست راننده بازهست و با نهایت سرعت می تونه حر کت کنه بخاطر همین شما با هر سیستمی که ضعیف تا قوی گرفته می تونید به بازی دسترسی داشته باشید
امیدوارم بتونه از حداکثر توان pcبرای اجرا این بازی استفاده کنه

عمرا این بازی حتی رو سیستم من نصب نمیشه چه برسه اجرا بشه :d

دیگه وقتشه ی کارت بگیری وحید :d

خیلی جالبه این چند روزه همه دارن از گرافیک حرف میزنن تو این سایت یعنی یه بازی خوب بازی ای هست که گرافیکش بالا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جو خیلی بد و بچه گونه ای داره شکل میگیره تو این نسل کلا همه فقط به فکر گرافیکن ........
بازی فقط گرافیک داشته بقیه اش مهم نیست فقط مهم اینه که این اقا بره پیش رفیقش بگه من سیستمم این بازی رو جواب میده ماله تو نمیده :-/حالا اون بازی از نظر داستانی در حد تام و جری هم نیست ولی فقط چون گرافیک داره دیگه میشه خدای گیم.....
انصافا تو این بازی های احرت گرافیک که همه رو به چالش کشیدن چند تاشون گیم پلی و داستان خوبی داشتن؟
جالبه که امروزه روز بازی خور هم خیلی کم شده فبلا چند نفر جمع میشدن با هم رقابت میکردن سر اینکه اویل 1 رو کی بدون سیو تموم میکنه مسابقه میدادن .....الان خیلی جو بازی خراب شده خیلیا با همین سیستم های چندین میلیونی حتی بازی ها رو به اخر نمیرسونن حتی اگه به اخر برسونن رو درجه خیلی راحت هست
دیگه گیمر هاردکور زیاد نیست همه فقط اداشو درمیارن.......

ببخشید بابت اسپم ولی این بازی تا به بازار نیاد و چند تا نقد روش نبینم به شخصه دست بهش نمیزنم حالا میخواد نسخه نسل بعد باشه یا پی سی یا نسل قبل
ولی امیدوارم به این بازی امیدوارم داستان جذابی بهمون بده
گرافیکش رو کنسول ها هم قابل قبول هست
احتمالا من رو نسل جدید بازیش کنم اگه قرار باشه بخرمش......چون ارزش نداره برا یه بازی چندین میلیون پول بی زبون رو خرج ارتقا پی سی کنم اونم تو این وضع مملکت......

خیلی خیلی ببخشید آقای مورین،جناب پس کیفیت بازی بر روی کنسول های نسل هشتمی چی میشه:|

یکی نیست بهشون بگه همان قدر که وظیفه داشتید بر روی PC یک گرافیک خیره کننده پیاده کنید باید بر روی PS4 و XBOX ONE هم اینکار رو میکردید من با دیدن تریلر جدید از بازی منتشر شد امیدوارم که گرافیک بازی بر روی کنسول های نسل هشتمی شبیه به نسخه PC باشه امیدوارم تا به قول هایی که یوبی داده بود عمل کنه چون هیچ بهونه ای قابل قبول نیست !

اینو که هر کسی میدونه راک استار چقدر رو جزئیات بازی کار میکنه

راک استار هم وقتشو داره هم هزینه . میشینن با خیال راحت 5-4 سال دونه به دونه ابجکت به ابجکت تمام فضا های بازی طراحی پیاده سازی میکنن مثلا شما وقتی تو gtav وارد یک ارایشگاه میشید از پوستر روی دیوار بگیر تا کبریت روی میزو , ناخن گیر افتاده روی زمین تا نمیدونم شورت بچه .خون تو بازی اثار مشت لگد رو بدن عکس العمل کراکتر نسبت به واکنشهای محیط و.................... همه رو نشستن با حوصله صبر عیوب طراحی کردن

شما اگه فکر میکنی یه منتقد خیلی حرفه ایی گیم هستی دلیلی نداره اینجوری مقایسه کنی مگرنه اینو که عمه منم میدونه راک استار خیلی بهتر از یوبی سافت رو جزئیات کار میکنه (ما هم برا همین دارم خودمونو میکشیم gtav زودتر برا PC منتشر بشه چون میدونیم دنیا دست کیه )

ولی یوبی سافت این زمانو نداشته حتی اگرم داشته باشه شاید نتونه مثل راک استار اینقدر با جزئیات به محیط یه بازی ow بپردازه اماااااااااااااااااااااااااااا با توجه به e3 2012 دیدیم که خیلی هم شاهکار بود حتی اگه یوبی بیاد خیلی از مواردو مدام تو کل بازی کپی پست کنه تا صحنه رو شلوغ جلوه بده
میتونه تا حدی قابل قبول باشه (چون ما هنوز هیچی از کل بازی ندیدیم که بخوایم اینقدر زود فکت صادر کنیم ) کسی هم غیر این انتظار دیگه ایی از بازی نداره البته اینم بستگی به هنر یوبی داره که چقدر درست عمل کرده باشن که شما احساس تکراری شدن محیط در بازی بهتون دست نده که من خیلی به این موضوع خوش بینانه نگاه میکنم

ولی خوب با تمام این تفاسیر همین یوبی سافت اگه نبود ما باید برای تجربه هر بازی راک استار 5 سال سماق میک میزدیم تا نسخه بعدی

من پیشنهاد میکنم زیاد دل به این یوبی بیچاره نبندید که تو ذوقتون نخوره..احتمالا با یه بازی خطی و بی روح از لحاظ گیم پلی و داستانی طرفیم..در مورد گرافیکش روی pc هم نظری ندارم تا زمانی که نیاد..به قول دوست بالایی همه چیز گرافیک نیست..

بازی‌های انحصاری رو با کنسول بازی می‌کنیم. ولی خودمون رو از گرافیک بهتر PC هم محروم نمی‌کنیم (مثل بعضیا). در ضمن، من هم چندین ساله روی کاناپه لم می‌دم و با تلویزیون بزرگ بازی‌های PC رو بازی می‌کنم.
کسی هم نمیگه محروم کنید، هر کی پول داره یه PC خوب جمع میکنه و لذتشو میبره ولی کسی که فقط یکیشو بخواد داشته باشه به نظرم کنسول خیلی به صرفه تر هست براش

ای کاش بازم تاخیر میزدند ولی گرافیکشو درست میکردن رو کنسولا :|
امیدوارم این بلا سر The Division نیاد :|

خیلی جالبه این چند روزه همه دارن از گرافیک حرف میزنن تو این سایت یعنی یه بازی خوب بازی ای هست که گرافیکش بالا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جو خیلی بد و بچه گونه ای داره شکل میگیره تو این نسل کلا همه فقط به فکر گرافیکن ........
بازی فقط گرافیک داشته بقیه اش مهم نیست فقط مهم اینه که این اقا بره پیش رفیقش بگه من سیستمم این بازی رو جواب میده ماله تو نمیده :-/حالا اون بازی از نظر داستانی در حد تام و جری هم نیست ولی فقط چون گرافیک داره دیگه میشه خدای گیم.....
انصافا تو این بازی های احرت گرافیک که همه رو به چالش کشیدن چند تاشون گیم پلی و داستان خوبی داشتن؟
جالبه که امروزه روز بازی خور هم خیلی کم شده فبلا چند نفر جمع میشدن با هم رقابت میکردن سر اینکه اویل 1 رو کی بدون سیو تموم میکنه مسابقه میدادن .....الان خیلی جو بازی خراب شده خیلیا با همین سیستم های چندین میلیونی حتی بازی ها رو به اخر نمیرسونن حتی اگه به اخر برسونن رو درجه خیلی راحت هست
دیگه گیمر هاردکور زیاد نیست همه فقط اداشو درمیارن.......

ببخشید بابت اسپم ولی این بازی تا به بازار نیاد و چند تا نقد روش نبینم به شخصه دست بهش نمیزنم حالا میخواد نسخه نسل بعد باشه یا پی سی یا نسل قبل
ولی امیدوارم به این بازی امیدوارم داستان جذابی بهمون بده
گرافیکش رو کنسول ها هم قابل قبول هست
احتمالا من رو نسل جدید بازیش کنم اگه قرار باشه بخرمش......چون ارزش نداره برا یه بازی چندین میلیون پول بی زبون رو خرج ارتقا پی سی کنم اونم تو این وضع مملکت......

با حرفاتون موافقم و الان گیمری که بخواد روی اخرین درجه سختی بازی ها رو به پایان برسونه کم شده(البته بعضی ها نه همه سوء تفاهم نشه)به شخصه بنده تا الان سابقه نداشته که بازی رو روی درجه سختی مدیوم تموم کرده باشم و همیشه روی آخرین درجه سختی بازی میکنم و براتون شاید جالب باشه من بازی GRID 2 یا GRID 1 رو روی درجه سختی وری هارد نزدیک به 1 ماه طول کشید تا تمام کاپ ها و رتبه های اول رو بدست بیارم یا سایر بازی ها هم همینطور ولی در مورد اینکه بازی ها بیاد نمره ونظر یک شخصه به اصطلاح منتقد رو ببینید اونوقت شما تصمیم به خرید بازی بیگرید!(فرض میکنیم که ده تا نقد خواندید!)اینجا یک مسئله مهم پیش میاد و اون این هستش که شما دارید نظر شخصی یک بازیکن(همون منتقد بگیم) رو به خودتون تحمیل میکنید اون منتقد شاید از بازی خوش نیاد ونمره پایین بده وشما اقدام به خرید نمیکنید! من به نظر شخصی شما احترام میزارم اما وظیفه میدونم که بعضی حقایق رو بگم به شخصه من هر بازی کهمعرفی بشه و تا آخرین لحظه آمدن بازی هر تریلر که بیاد دانلود میکنم یا هر خبری که از بازی بشه میخونم و میخوام این رو بگم بر اساس همین تریلرها میشه گفت تقریبا بازی ها رو سنجید که کیفیت این بازی چونه خواهد بود، تا زمانی که منتشر بشه میخرم و بازیشون میکنم و به پایان میرسونم(کاری که بسیاری از منتقدها انجام نمیدند!)حالا چه برسه به اینکه روی آخرین درجه سختی بازی کنند!اما چیزی که مهم هست اینکه نباید نظر شخصیی ک منتقد رو بر خودمون تحمیل کنیم و اینکه الان منتقد ها همه شدند کوبوندن بازی ها دیگر از آن نقدهای منطقی خبری نیست!!!

اما در مورد گرافیک بازی ها،دوستان گرافیک مهم هست و یک دنیای رنگارنگ و بی نظیر که حتی قابل وصف کردن هم نیست، اما از اون مهمتر بخش داستان در کنار گیم پلی میباشد،بخشی که خیلی خیلی مهم هستند و در اولیت این بخش قرار میگیرند واچ داز هم بازی بسیار بزرگی خواهد بود خیلی بزرگ!هم از لحاظ داستانی و مخصوصا از لحاظ گیم پلی بسیار زیبا وهیجان انگیز بازی و یا گرافیک بسیار خوب ،منکر این نمیشم که Draw To Distance در این تریلر قبلی که بر روی کنسول PS4 نمایش داده شد شاهد یک پسرفت نسبت به نمایش عالی این بازی بر روی PS4 در E3 بودیم!با این حال باز گرافیک بازی یکی از بهترین وزیباترین گرافیک در میان بازی ها میباشد .

ودر آخر میگم که من هیچوقت،هیچوقت نمرات و نقد های برای من در انتخاب بازی ها تاثیری نداشته چون معتقدم ارزش بازی ها به خودشونه و بعد اینکه خودم بازی ها رو تمام کنم میرم سراغ نقدها این بهترین روش برای من بوده تا به الان چون باعث میشه بسیاری از اجهافاتی که در حق بازی ها میشه کاملا براتون مشخص بشه و این یعنی یک گیمر واقعی ...!
عذرخواهی میکنم بابت زیاد شدن متن بنده:)

با حرفاتون موافقم و الان گیمری که بخواد روی اخرین درجه سختی بازی ها رو به پایان برسونه کم شده(البته بعضی ها نه همه سوء تفاهم نشه)به شخصه بنده تا الان سابقه نداشته که بازی رو روی درجه سختی مدیوم تموم کرده باشم و همیشه روی آخرین درجه سختی بازی میکنم و براتون شاید جالب باشه من بازی GRID 2 یا GRID 1 رو روی درجه سختی وری هارد نزدیک به 1 ماه طول کشید تا تمام کاپ ها و رتبه های اول رو بدست بیارم یا سایر بازی ها هم همینطور ولی در مورد اینکه بازی ها بیاد نمره ونظر یک شخصه به اصطلاح منتقد رو ببینید اونوقت شما تصمیم به خرید بازی بیگرید!(فرض میکنیم که ده تا نقد خواندید!)اینجا یک مسئله مهم پیش میاد و اون این هستش که شما دارید نظر شخصی یک بازیکن(همون منتقد بگیم) رو به خودتون تحمیل میکنید اون منتقد شاید از بازی خوش نیاد ونمره پایین بده وشما اقدام به خرید نمیکنید! من به نظر شخصی شما احترام میزارم اما وظیفه میدونم که بعضی حقایق رو بگم به شخصه من هر بازی کهمعرفی بشه و تا آخرین لحظه آمدن بازی هر تریلر که بیاد دانلود میکنم یا هر خبری که از بازی بشه میخونم و میخوام این رو بگم بر اساس همین تریلرها میشه گفت تقریبا بازی ها رو سنجید که کیفیت این بازی چونه خواهد بود، تا زمانی که منتشر بشه میخرم و بازیشون میکنم و به پایان میرسونم(کاری که بسیاری از منتقدها انجام نمیدند!)حالا چه برسه به اینکه روی آخرین درجه سختی بازی کنند!اما چیزی که مهم هست اینکه نباید نظر شخصیی ک منتقد رو بر خودمون تحمیل کنیم و اینکه الان منتقد ها همه شدند کوبوندن بازی ها دیگر از آن نقدهای منطقی خبری نیست!!!

اما در مورد گرافیک بازی ها،دوستان گرافیک مهم هست و یک دنیای رنگارنگ و بی نظیر که حتی قابل وصف کردن هم نیست، اما از اون مهمتر بخش داستان در کنار گیم پلی میباشد،بخشی که خیلی خیلی مهم هستند و در اولیت این بخش قرار میگیرند واچ داز هم بازی بسیار بزرگی خواهد بود خیلی بزرگ!هم از لحاظ داستانی و مخصوصا از لحاظ گیم پلی بسیار زیبا وهیجان انگیز بازی و یا گرافیک بسیار خوب ،منکر این نمیشم که Draw To Distance در این تریلر قبلی که بر روی کنسول PS4 نمایش داده شد شاهد یک پسرفت نسبت به نمایش عالی این بازی بر روی PS4 در E3 بودیم!با این حال باز گرافیک بازی یکی از بهترین وزیباترین گرافیک در میان بازی ها میباشد .

ودر آخر میگم که من هیچوقت،هیچوقت نمرات و نقد های برای من در انتخاب بازی ها تاثیری نداشته چون معتقدم ارزش بازی ها به خودشونه و بعد اینکه خودم بازی ها رو تمام کنم میرم سراغ نقدها این بهترین روش برای من بوده تا به الان چون باعث میشه بسیاری از اجهافاتی که در حق بازی ها میشه کاملا براتون مشخص بشه و این یعنی یک گیمر واقعی ...!
با حرفتون موافقم ولی با این اوضاع کنسولهای نسل جدید و قیمت بازیاشون چاره ای جز یا بازی کردن دمو بازی ها و بعد یا خرید یا چند روز صبر کردن و خوندن نقدها و بعد خرید نمیمونه البته تو بعضی شهرهای بزرگ از حالا کلاب هایی برای اجاره بازی های ps4 راه انداختن که من به شخصه ازشون فاصله دارم و نهایتا باید بازی رو بخرم
از همه دوستان به خاطر اسپم معذرت میخوام

ا

اولا من نفهمیدم این که شما بازی رو روی درجه سخت تموم می کنی چه ربطی داشت...دوما این قضیه نقد و منتقد سال هاست توی دنیای هنر وجود داشته و چیز تازه ای نیست. مهم هم فقط امتیاز نیست، مهم اینه که نقد رو بخونی و تصمیم بگیری. این که شما بیای هر بازی رو رو هوا فقط از روی تبلیغ بخری خودش خیلی بده، داری گول تبلیغات رو می خوری. هر کس باید حتی برای هزار تومنش و مهم تر وقتش ارزش بذاره، این همه امکانات هست برای کسب اطلاعات در مورد بازی و بعد تصمیم گرفتن چرا استفاده نشه؟ این که رو هوا هر بازی رو بخری به هیچ عنوان hardcore gamer بودن نیست خودت رو گول نزن. البته واضح است که اگر واسه هر بازی 60 دلار اخ می کردی اینجوری نبودی...

در مورد قسمت اول Bold شده که باید بگم دروغی بیش نیست...این شرکت حتی از سنگ فرشهای کوچه و خیابانها هم کوتاهی نکرده و از شکلی برجسته به شکلی نسبتن صاف درش آوردن...

عکس های زیر رو ببینید:

در این عکس که اتفاقن مربوط به همون نمایش E3 2013 هست تفاوت برجسته بودن و صاف بودن سنگ فرشها رو به وضوح مشاهده می کنید (عکس بالا مربوط به 2013 E3 هست و عکس پایین هم مربوط به جدید ترین تریلر)

image_watch_dogs-21475-2527_0015.jpg

51106506099676766711.jpg

در دو تصویر زیر هم تعداد افراد حاضر در صحنه رو می بینید،سعی شده در دو تصویر وضعیت امنیت منطقه بحرانی باشه تا مقایسه بهتری صورت بگیره.(تصویر بالا E3 2013،تصویر پایین تریلر جدید)

image_watch_dogs-21475-2527_0011.jpg

40968272089833437343.jpg

تصاویر پایین هم می تونید وضعیت افکت آب پرندگان موجود در آسمون رو مقایسه کنید با نمایش 2013 (تصویر بالا مربوط به نمایش 2013 , پایین مربوط به تریلر جدید)

419320_428116133937252_485337063_n.jpg

67716591167272225296.jpg

در مورد بخش دوم Bold شده پستتم باید بگم اتفاقن در جهان سوم هستند بسیاری که فکرشون با جهانشون بکسان جلو نمی ره و هستند بسیاری از اندیشه ها که در جهان سوم به سر می برند ولی در دنیای مدرن زندگی و فکر می کنند...همون طوطی هم که شما می گی با عقل خودش یه کلمه و جمله رو برانداز می کنه ببینه میتونه بیان کنه یا نه،ما هم ابتدا چیزهایی که دیدیم و منتشر شده رو نگاهی می ندازیم سپس در موردش بحث می کنیم نه اینکه رو هوا حرفی رو بزنیم.

اصل منظور این بود که کسانی که می گفتن بازی مولتی پلتفرمی که بیش از دو پلتفرم براش کار شده باشه و همچنین OW باشه و گرافیک خوبی داشته باشه نیست،خواستم فقط بگم بازی جدید استاد یه چشمشه...

دارم کم کم نگران میشم نکنه ملت تو این سایت پستای همو نمیخونن.
اول از همه زحمت کشیدی دستت درد نکنه ولی پستت به پست من هیچ ربطی نداره چون من دارم در باره pc صحبت میکنم شما رفتی عکسای ps4 اینجا ردیف کردی دوم عکسایی که گذاشتی فایده نداره چون از روی ویدئو گرفته شده و معلوم نیست کیفیت و بیت ریت ویدئوها چقدر باهم فرق داشته سوماون عکسی که گذاشتی و میگی تعداد npc یا کم شده دیگه از عجایب روزگار بود تو بازی اپن ورد بعضی جاها شلوغه بعضی جاها خلوته توی خود دنیای واقعی شما مثلا هرجا میری باید دوروبرت 50 نفر باشه تا دنیا برات واقعی باشه؟ :))

نمیدونم دوستان عزیز دیگه اشاره به سیستم پیشنهادیش کردن یا خیر ولی این هم سیستم پیشنهادیش:
(کلا چه شود)
Recommended

Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
RAM: 8 GB
Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
Sound Card: Surround Sound 5.1 capable sound card
Supported Video Cards at Time of Release:
nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series;
AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series
Intel® Iris™ Pro HD 5200
منبع

رفتم ببینم میتونم این بازی رو اجرا کنم یا نه ...
بعد دیدم زده تنها چیزی که منطبق با حداقل سیستم این بازیه OS شماست :))
هر بازی رو میزدیم میگفت نمیتونی اجرا کنی ولی همه رو اجرا کردم حالش گرفته شد :p

کسی هم نمیگه محروم کنید، هر کی پول داره یه PC خوب جمع میکنه و لذتشو میبره ولی کسی که فقط یکیشو بخواد داشته باشه به نظرم کنسول خیلی به صرفه تر هست براش

ای کاش بازم تاخیر میزدند ولی گرافیکشو درست میکردن رو کنسولا :|
امیدوارم این بلا سر The Division نیاد :|
والا من از اول کنسول نداشتم PC ـمم به هیچ وجه قوی نیست! معمولیه!
ولی تمام بازی هایی که شما کردی (مولتی پلتفورم) همونارو منم بازی کردم روی PC و به همون اندازه هم لذت بردم و خیلیاشم با گرافیک بیشتر!
پس بازم نمیشه بگی هر کی بخواد یکیشو داشته باشه بهتره بره دنبال کنسول! یکی که مثل من از کنترلر متنفر باشه به هیچ وجه نمیتونه نزدیک کنسول بشه :)

همین Watch dogs ـم بنظرم هرچقدرم تنظیماتشو رو PC بیاری پایین به افتضاحیه این تریلر آخری نشه! واقعا مضخرف بود گرافیک! تمام افکتای بصری بازی off شده بود! انگار پای یک سیستم خیلی ضعیف نشستی و مجبوری بری توی تنظیمات بازی و تمام چیزا رو بزاری رو Off تا بازی راحت واست اجرا بشه! این تریلر آخریه اینطوری بود!

اگه نسخه آخر بازی اینطوری باشه واسه نسخه کنسولی احتمال زیاد متای زیر 80 پیش بینی میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or