Ubisoft : گرافیک بازی Watch Dogs بر روی PC فوق العاده خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Watch_Dogs_001-670x423.jpg

Creative Director
بازی Watch Dogs طی خبری در توئیتر خود اعلام کرد که گرافیک نسخه PC این بازی که قرار است در ماه May عرضه شود خیره کننده خواهد بود.
Morin گفت:
کسانی که می خواهند فرق بین نسخه های کنسولی و PC رو بدانند فقط میتونم بگم که:
"گرافیک بازی بر روی تنظیمات very high فوق العاده زیبا و خیره کننده خواهد بود!."
Morin می گوید که تنظیمات بازی بر روی very high باعث می شود تا افکت ها، فیزیک ، ماشین ها همه واقعی تر به نظر برسند.
همچنین حداقل سیستم مورد نیاز بازی را منتشر کرده که در پایین می توانید بخوانید:
Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Memory: 6GB RAM
Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
Sound Card: DirectX9
Hard drive: 25 GB
Watch Dogs در ماه May برای پلتفرم های PS4 . PS3 . X360 . Xbox ONE و در تاریخ نامعلومی برای Wii U عرضه خواهد شد.
[source]​

آخرین ویرایش:
امیدوارم همینطور که میگه باشه والا تریلرا اخر که برخلاف حرف ایشون بود......البته امیدوارم سیستم مورد نیاز کمتر بکنن به خدا نداریم بخریم سیستم قوی

امیدوارم ارزش این همه صبرو داشته باشه ... کاشکی دموهای E3 از سرم بیرون بره .. چون مثل یه خاطره زنده جلوی چشمامه موقع بازی کردن روی PC .. و اگه ............. امیدوارم که چیزی حذف نشده باشه .

اینائام مارو گیر اوردنا سازنده هاش اگه عرضه داشتن باید میتونستن بازیرو رو کنسولای نسل بعد یا حداقل PS4 مثل دموهای اولیش دربیارن چون گرافیک بازی حتی نزدیک اون تریلرایی که تو کنفرانس سونی تو E3 2013 نشون دادن یا کنفرانس 2012 یوبی سافت نیست نه اینکه با سخت افزار PC که شاید هر استدیوی دیگه ای میتونه روش بازی با کیفیت درست کنه اون گرافیکو دربیارن طبق آخرین تریلری که دیدم گرافیک بازی رو PS4 افتضاح شده و اصلا تو حد اون تریلرای اولیه نیست این کار یوبی سافت حال به هم زنه و دروغ بزرگیه بازی تو کنفرانس سونی نمایش داده شده حالا میگن گرافیک PC عالیه:-&
من فکر نمیکنم حتی رو PC ام بتونن گرافیک بازیرو تو حد دموی 2012 دربیارن بازی واقعا افت کرده

آخرین ویرایش:
از اولم گفتم گرافیک بازی روی pc همونی خواهد بود که تو e3 2012 نشون دادن خیلی تابلو بود با سخت افزاری که کنسولای نسل جدید دارن اجرا بازی اپن ورد با اون گرافیک امکان پذیر نیست.کنسولای نسل جدید توان یه تسلیشن تو بازی خطی و محدودی مثل tr نداشتن.

با اینکه من خودم با PC کار می کنم ولی خیلی زحمت کشیده یوبی سافت واقعا -_- اصل هنر اینکه روی یک کنسول محدود بتونی گرافیک بالا رو عرضه کنی مثل last of us،مگر نه ND هم می تونه گرافیک خیلی خفنی رو روی PC بیاره

nd کارش درسته و بازیاش هنرین و داستانای قشنگ دارن ولی اگه خیلی مرده بره مثل یوبی بازی اپن ورد بسازه ببینیم چند مرد حلاجه ساختن بازی خطی که تو محیط محدود اتفاق میوفته هر چقدرم گرافیک داشته باشه تکنیک و قدرت خیلی پایین تری از بازی اپن ورد میخواد.

- - -ویرایش - - -

وقتی واسه مینیمم همچین چیزی میخواد معلومه چه خبره.

AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz

من منتظرم ببینم رو سیستمم بالا میاد یا نه..اگه اومد که روی 800*600 با بقیه آپشن ها Off میرم بازی رو..!!:d

هزارتا کنسول دیگه هم بیاد مجبورن بازیشون رو با کامپیوتر بسازن...:bighug:

اولین و آخرین برتری! :d (البته فقط یه نیمه برتری (:d) دیگه هم داره که اونم Dota 2 هست که خُب نیازی به سیستم قوی نداره! :d)

حالا منم برتری های کنسول بر PC رو میگم :d (من فقط PS رو میگم کاری با Xbox ندارم تازه!)
استودیو های:
1- ND
2- SM
3-GG
(بازم ادامه داره ولی همینا بسه فعلا :d)
و در ادامه:
4- با تاخیر عرضه نشدن بازی ها
5- لَم دادن هنگام بازی (:d)
و ...

ببینیم و تعریف کنیم.

حساس نشو... حساس نشو... ^:)^^#(^

حساس نشدم :d داشتم ابراز خرسندی میکردم از انتخابم :d و البته دلایلشم گفتم :d

یه OST از TLoU میارزه به کل این بازی :d

خوبه بازی نیومده شما به گند کشیدین
اصلا نمیدونم ربط این بازی tlou چیه که هرچی میخواد بیاد با این مقایسه میکنن؟
خب بازی خوبی بود قبول ولی دیگه ول کنید بابا
و اخر هم wd بهترین بازی سال 2014 همین و بس

اینا اگه میخواستن از اول تپو تپ گیم پلی مکس ستینگ pc رو به ملت نشون بدن دیگه نمیتونستن بازیو رو کنسول بفروشن برای همین به جز e3 2012 نمایش نسخه pc بایکوت شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or