Ubisoft : گرافیک بازی Watch Dogs بر روی PC فوق العاده خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Watch_Dogs_001-670x423.jpg

Creative Director
بازی Watch Dogs طی خبری در توئیتر خود اعلام کرد که گرافیک نسخه PC این بازی که قرار است در ماه May عرضه شود خیره کننده خواهد بود.
Morin گفت:
کسانی که می خواهند فرق بین نسخه های کنسولی و PC رو بدانند فقط میتونم بگم که:
"گرافیک بازی بر روی تنظیمات very high فوق العاده زیبا و خیره کننده خواهد بود!."
Morin می گوید که تنظیمات بازی بر روی very high باعث می شود تا افکت ها، فیزیک ، ماشین ها همه واقعی تر به نظر برسند.
همچنین حداقل سیستم مورد نیاز بازی را منتشر کرده که در پایین می توانید بخوانید:
Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Memory: 6GB RAM
Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
Sound Card: DirectX9
Hard drive: 25 GB
Watch Dogs در ماه May برای پلتفرم های PS4 . PS3 . X360 . Xbox ONE و در تاریخ نامعلومی برای Wii U عرضه خواهد شد.
[source]​

آخرین ویرایش:
اینجا یه تاپیک عمومیه هرکسی میتونه صحبت هر کسی نقل قول کنه و نظر بده اگه فکر میکنی خیلی باحالی و به بقیه ربطی نداره بحث مسخره ببری داخل پیام خصوصی یا پروفایل دیگه هم حال ما رو بهم نزنین با مقایسه های مسخره که فقط توسط افرادی مثل شما انجام میشه که تاپیکی که مربوط به WD ربطش میدین به TLOU .:|
پس اگه یه دفعه تو خیابون با کسی صحبت میکردی و یهو یکی پابرهنه پرید وسط حرفاتون ناراحت نشیا! چون خیابون یه مکان عمومیه!

در ضمن من فقط نظرمو گفتم، حالا یه عده طاقت شنیدن نظرات مخالف رو ندارن و شروع میکنن به پریدن به طرف مقابل مشکل من نیست!

یه عده هم که فقط سنشون زیاده و همه رو کوچیک میبینن!
اول از همه اینجا خیابان نیست .

دوم تاپیک در مورد بهتر اجرا شدن بازی روی PC شما با TLOU مقایسه میکنی انتظار داری بقیه بیان بهت بگن باریکلا این اسمش انتقاده ؟ همه اینجا میدونن من خودم طرفدار TLOU هستم اما از اینکه میبینم این بازی با هر بازی در هر سبکی و ... مقایسه میکنید مثل خیلی های دیگه حالم بد میشه .

سوم شما درست رفتار کن بقیه جور دیگه باهات رفتار نکنن .
اول: مگه من گفتم هست، گفتم اونجام عمومیه اینجام عمومیه، همین!

دوم: نظرمو گفتم، نگفتم حقیقته و همه باید قبول کنن!

سوم: چه رفتاری؟ توهین کردم به کسی؟ شمایید که توهین کردید حالا هم میخواید جمعش کنید یه جوری ...

در ضمن حرفای من بیشتر جنبه مزاح داشت، فکر میکردم متوجه بشید وقتی ":d" میزارم، یعنی جدی نمیگم ولی خُب متاسفانه زیادی دست بالا گرفته بودم یه عده رو ...

اگر میخوای بحثو ادامه بدی میتونی بیای تو پروفایلم

بنده از همه کاربرا هم بابت این اسپم ها عذرخواهی میکنم!

آخرین ویرایش:
خواهشن دیگه کشش ندین

من با دوستی که گفته بود آوردن گرافیکی خوب روی کنسولها شاهکاره کاملن موافقم،الان هر سازنده ای رو بگید می تونه روی نسخه PC بهترین جلوه ها رو نمایش بده

اما از طرفی مشکل از خود یوبی سافته که این همه اختلاف به یک باره ایجاد شد...از همه بدتر میان می گن گرافیک هیچ افتی نداشته :| یعنی دروغگویی در حد آقای ا.ن و آدم رو گوش دراز فرض کردن...

الان شما بازیهایی رو می تونید در همین ابتدای نسل ببینید که از PC پورت شدن و گرافیکی بسیار نزدیک به همون نسخه رو هم دارند نمونش BF4 بر روی PS4 که بسیار شبیه به نسخه PC هست،نمی دونم چرا نمایشهای اولیه WD بر روی PS4 عالی بود اما به یک باره چیزی شد در حد نسخه PS3 و X360!!

بدبختی اینجاست که یوبی با مخاطبینش شفاف نیست.

خواهشن دیگه کشش ندین

من با دوستی که گفته بود آوردن گرافیکی خوب روی کنسولها شاهکاره کاملن موافقم،الان هر سازنده ای رو بگید می تونه روی نسخه PC بهترین جلوه ها رو نمایش بده

اما از طرفی مشکل از خود یوبی سافته که این همه اختلاف به یک باره ایجاد شد...از همه بدتر میان می گن گرافیک هیچ افتی نداشته :| یعنی دروغگویی در حد آقای ا.ن و آدم رو گوش دراز فرض کردن...

الان شما بازیهایی رو می تونید در همین ابتدای نسل ببینید که از PC پورت شدن و گرافیکی بسیار نزدیک به همون نسخه رو هم دارند نمونش BF4 بر روی PS4 که بسیار شبیه به نسخه PC هست،نمی دونم چرا نمایشهای اولیه WD بر روی PS4 عالی بود اما به یک باره چیزی شد در حد نسخه PS3 و X360!!

بدبختی اینجاست که یوبی با مخاطبینش شفاف نیست.

با حرف شما موافقم ..
برا مثال میگم :

اگه همه راکستار بودن و واسه بازیشون اون قدر وقت میزاشتن مطمعن باش گرافیک نسل هفتمی این بازی هم مثل GTA V میشد یا اگه به ND بگی میخوام TLOU رو شش تا پلت همزمان منتشر کنی ببینم چند سال واسه انتشار بازی وقت میزاری ؟

کاری که الان یوبی کرده :
کیفیت کمتر در برابر سود بیشتر
میتونس کیفیت رو بیشتر کنه و از سودش میزد

خدایی نه کنسول برتری نسبت به pc داره و نه برعکس هر کدوممزایای خودشون رو دارن وهر گیری میتونه با توجه به اون چیزی که از بازی کردن میخواد هر کدوم رو انتخاب کنه از بین انواع کنسولها و حتی انواع pcها که شامل کلی سیستم با توانایی از ضعیف تا قوی میشه با هر چیزی میشه خودمون رو ا نظر گیم ارضا کنیم ۰

ای جانم باز ارتقای سیستم:bighug:

اگه قراره کیفیت در حد E3 2012 باشه، که عمراً روی کنسول‌ها قابل دست‌یابی نیست (InFamous رو هم دیدم، ولی اونم در حد نمایش E3 2012ـه واچ داگز نیست. اون شلوغی و کلی افکت خفن گرافیکی و ...)، با کمال میل ارتقاع می‌دیم :bighug:
کسی هم که می‌خواد با گرافیک کنسولی حال کنه، ارتقاع نده.

اولین و آخرین برتری! :d (البته فقط یه نیمه برتری (:d) دیگه هم داره که اونم Dota 2 هست که خُب نیازی به سیستم قوی نداره! :d)

حالا منم برتری های کنسول بر PC رو میگم :d (من فقط PS رو میگم کاری با Xbox ندارم تازه!)
استودیو های:
1- ND
2- SM
3-GG
(بازم ادامه داره ولی همینا بسه فعلا :d)
و در ادامه:
4- با تاخیر عرضه نشدن بازی ها
5- لَم دادن هنگام بازی (:d)
و ...

بازی‌های انحصاری رو با کنسول بازی می‌کنیم. ولی خودمون رو از گرافیک بهتر PC هم محروم نمی‌کنیم (مثل بعضیا). در ضمن، من هم چندین ساله روی کاناپه لم می‌دم و با تلویزیون بزرگ بازی‌های PC رو بازی می‌کنم.

===

از همه این حرفا که بگذریم، به نظر من گرافیک بازی به اندازه نمایش E3 جزئیات نخواهد داشت. نه به این دلیل که PCـه High End توانایی پردازش چنین گرافیکی رو نداره، بلکه به این دلیل که یوبی‌سافت عرضه نداره اونقدر وقت صرف کنه برای ساخت بازی. ساخت یه شهر کامل با اون همه جزئیات کار یوبی‌سافت نیست. یه شهر با اون جزئیات رو فقط *R می‌تونه خلق کنه.

آخرین ویرایش:
خب تا اینجا که حرف بیشتر بچه ها رو هیچ کرده( نمایش E3 2012 ) که کلا بیخیالش
اینم از حداقل سیستم که خداروشکر خیلی هم بالا نیست
با پولای عیدی میشه خودمون رو برسونیم به رم 6!!!
هرچی خدا بخواد یا میشه بازی کرد یا نه... کلا خوشحالم که یه خبر خوب تو این چند روز شنیدیم.

اگه همه راکستار بودن و واسه بازیشون اون قدر وقت میزاشتن مطمعن باش گرافیک نسل هفتمی این بازی هم مثل GTA V میشد یا اگه به ND بگی میخوام TLOU رو شش تا پلت همزمان منتشر کنی ببینم چند سال واسه انتشار بازی وقت میزاری ؟

کاری که الان یوبی کرده :
کیفیت کمتر در برابر سود بیشتر
میتونس کیفیت رو بیشتر کنه و از سودش میزد

حرف شما هم درسته،یوبی سافت چیزی شده مانند Activision و EA، به همین خاطر هم هست که از این دو ناشر متنفرم چون به خاطر سود بیشتر کیفیت رو فدا می کنن و گویا یوبی هم داره به این دو اضافه می شه...اما کسانی چون راک استار و Kojima Production سازندگانی هستند که واقعن می شه گفت بازی سازن،الان برید همین MGS5 GZ رو نسخه های نسل پیش رو ببینید به چه زیبایی کار شده،یا برید RDR و GTA V که OW هستند رو جزییاتش رو ببینید بعد با Watch Dogs مقایسه کنید،اینم بگم که اگر GTA V دست یوبی بود مانند سری True Crime به دست فراموشی سپرده می شد و یا اگر چنین نمی شد دو سال روش کار می کردن و آخر حتی از نسخه موبایل بازی هم دریغ نمی کردند و شیرشو می خشکوند.

باور کنید چیزی که الان از WD نسخه نسل جدید دیدم فکر کردم GTA IV هست.شما به لینک زیر برید و عکسهایی که گذاشتم رو ببینید منظره غروب خورشید و افکت آب و بی روح بودن شهر من رو یاد GTA IV انداخت در یک نگاه.

http://forum.bazicenter.com/thread62712/page4/#post3120264

گرافیک بازی روی pc از تریلر 2102 بالاتره:
Watch Dogs’ Creative Director: PC Version Better Than E3 2012 Build In Many Regards, NG
Close To PC

“In many regards better. We did not stop working and PC never stop to evolve.”

“Trailer wasn’t a good GFX reference. E3 2012 was PC as we always said and E3 2013 is PS4 reference. Was always the case”

“We are not making demos every day
icon_smile.gif
But you will see PC HD footage again yes”

Watch Dogs’ Creative Director: PC Version Better Than E3 2012 Build In Many Regards, NG Close To PC | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

این حرفیه که ما الان سه روزه داریم میزنیم بالاخره از دهن کارگردان هنری بازی اومد بیرون تریلر بازی برای ps4 بوده که گرافیکش مثل همون گیم پلی 2013 هست که اونم واسه ps4 بوده. تنها گیم پلی برای pc همون e2 2012 بوده که تا حالا نشون دادن دلیلشم خیلی ساده و معلومه اگه میخواستن از pc باز گیم پلی نشون بدن روی کنسولا بازی فروش نمیرفت.
مد شده یه عده تو فروم گاف که پای ثابت ترول همه چی هستن از روی بیکاری میریزن سر هم بدون فکر و منطق یه چیزیو تکرار میکنن بقیه مردمم که اکثرا مال جهان سوم هستن چشم بسته پی قضیه رو میگیرن مثل طوطی فقط تکرار میکنن بدون اینکه یکم تهش فکرشونو به کار ببرن.

حرف شما هم درسته،یوبی سافت چیزی شده مانند Activision و EA، به همین خاطر هم هست که از این دو ناشر متنفرم چون به خاطر سود بیشتر کیفیت رو فدا می کنن و گویا یوبی هم داره به این دو اضافه می شه...اما کسانی چون راک استار و Kojima Production سازندگانی هستند که واقعن می شه گفت بازی سازن،الان برید همین MGS5 GZ رو نسخه های نسل پیش رو ببینید به چه زیبایی کار شده،یا برید RDR و GTA V که OW هستند رو جزییاتش رو ببینید بعد با Watch Dogs مقایسه کنید،اینم بگم که اگر GTA V دست یوبی بود مانند سری True Crime به دست فراموشی سپرده می شد و یا اگر چنین نمی شد دو سال روش کار می کردن و آخر حتی از نسخه موبایل بازی هم دریغ نمی کردند و شیرشو می خشکوند.

باور کنید چیزی که الان از WD نسخه نسل جدید دیدم فکر کردم GTA IV هست.شما به لینک زیر برید و عکسهایی که گذاشتم رو ببینید منظره غروب خورشید و افکت آب و بی روح بودن شهر من رو یاد GTA IV انداخت در یک نگاه.

http://forum.bazicenter.com/thread62712/page4/#post3120264
حالا نمیخوام Off topic بشه ولی همین MGS GZ خودش یک جور سودجوییه! یادتون نمیاد موقعی که اومدن گفتن MGS GZ با قیمت 40 دلار عرضه میشه که همه ریختن کونامی و کوجیما و ... رو به فحش گرفتن که داره کلاه برداری میکنه از آخرم ارزون شد! والا اینم خیلی پولش سالم نیستا! :|
ولی این حرفت که یوبی داره به اون دو شرکت اضافه میشه رو قبول دارم :)

Ranger اره غروبش تخیلی بود دیدم . ولی گفتی غروب یاد RDR افتادم عجب عفروب دبش داشت نارنجی و فوق العاده بود .
ولی شاید خود بازی رو نسل هفتم گراقیکش قابل قبول باشه watch dogs.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or