Ubisoft: دو ماه برای گشتن در Los Santos و GTA V تا زمان انتشار Watch Dogs کافی است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Watch-Dogs_GTA-5.jpg
از زمانی که GTA V منتشر شده است تقریبا تمامی سازندگان عناوین Open World حرفی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در مورد این بازی مطرح کرده اند که از جمله می‌توان به DLC بازی Saint Row3 به نام "GAT V" اشاره نمود.
حالا یوبی سافت نیز با انتشار یک عکس رسمی (تصویر بالا) قرار داده است که در آن نوشته شده دو ماه برای گشت و گذار در Los Santos (شهر GTA V) کافی است؛ سعی در حرف زدن در رابطه با رقیب سر سخت و بزرگ خود و تبلیغ Watch Dogs دارد.
اما آیا واقعا دو ماه برای چنین شهری کافی است؟! WD یک بازی کاملا متفاوت با GTA بوده و به بازیکنان قابلیت هک کردن وسایل مختلف را می‌دهد. با هک کردن می‌توان قطار ها را متوقف کرد، حساب های بانکی را خالی نمود، سیستم بستن جاده ها را فعال کرد و کار هایی که شما را به خدای وسایل الکترونیکی شیکاگو تبدیل می‌کنند.
Watch Dogs برای کنسول های این نسل، نسل بعد و PC در تاریخ 19 نوامبر در آمریکا منتشر خواهد شد؛ لازم به ذکر است که تاریخ عرضه نسخه Xbox One در زمان لانچ این کنسول (22 نوامبر) خواهد بود.
منبع

همه واچ داگز باز ها بالای 50 سال سن دارن ؟؟ :-/

من حرفی راجب سن و سال WD بازها زدم ؟! :arrowd: من فقط اطلاعاتی رو که از GTA به دست آورده بودم گفتم در ضمن هنوز WD عرضه نشده که ببینیم با چه سن و سالی بازیش میکنن . ;)
من به WD خیلی امیدوارم عنوان فوق العاده ای میشه ، GTA هم به جان خودم 50% از فن هاش زیر 16 سال سن دارن که البته 20% اش توی ایران یافت میشه !
این دوستان به عشق این که با RPG به جون ملت بیافتن توی خیابون میرن GTA میگیرن !

من حرفی راجب سن و سال WD بازها زدم ؟! :arrowd: من فقط اطلاعاتی رو که از GTA به دست آورده بودم گفتم در ضمن هنوز WD عرضه نشده که ببینیم با چه سن و سالی بازیش میکنن . ;)

این چیه من پر رنگ کردم ؟؟
من به WD خیلی امیدوارم عنوان فوق العاده ای میشه ، GTA هم به جان خودم 50% از فن هاش زیر 16 سال سن دارن که البته 20% اش توی ایران یافت میشه !
این دوستان به عشق این که با RPG به جون ملت بیافتن توی خیابون میرن GTA میگیرن ! :d​

الان شما درباره سن حرف نزدی ؟؟

ایشون گفتن 50% GTAفن ها 16 ساله اند منم گفتم الان همه wd باز ها بالا 50 سال سن دارن ؟؟
خوب درست . شما از اون اقا راجب سن واچ داگز بازا پرسیدین و ایشون گفت که من حرفی راجب سن واچ داگز بازا نزدم که شما ازش همچین سوالی میکنین . بعد باز شما ازش پرسیدین درباره ی سن حرف نزدی ؟
خوب چه ربطی داره ؟ وقتی واچ داگز منتشر نشده که نمیشه درباره ی سن بازی بازاش حرف زد . وقتی منتشر شد شما بیا بگو طرفداراش چند سال سن دارن .

آخرین ویرایش:
یوبی سافت امسال شاهکاری به نام Rayman Legends ساخت یوبی سافتی که اسپلینتر سل رو منتشر کرد قراره چند ماه دیگه Watch dogs رو منتشر کنه، یوبی سافت به تنهایی برای نسل بعد چند تا آی پی جدید معرفی کرد، می تونم بپرسم کدوم شرکت به اندازه ی یوبی سافت آی پی جدید معرفی کرده ؟ :) ترول کردن یه شرکت که زرت و زورت آی پی جدید معرفی می کنه به خاطر یه آی پی واقعا مضحکه :)

باز دمش گرم بازی رو واسه پی سی لانچ کرد همین حرکت باعث میشهملت بخرن مثل این راکستار عقده ایی نیست واسه یه عنوانی که اصلا ذاتا با پی سی شد ای پی بیاد مسخر بازی دربیاره و بگه فعلا واسه پی سی نمیاد یو بی سافت مچکریم

:eek:

اصلآ WD شاهکار ... میشه بپرسم این استدلالو شما از کجا در آوردی؟؟؟؟
بعدش هم اینکه شما کلآ نظراتت بعد از دیدن 2 یا 3 تا تریلر هست؟؟؟ هروقت بازی کردید بحث میکنیم باهم
ببخشید شما بالای 16 سال از اول به دنیا اومدید؟؟؟؟

خخخخخخخخخ :d دو ماه؟!! :d با این حساب شیکاگو واسه دو روز کافیه :p
یوبی در این حدا نیستی...بیشین باوووووووو :d

ما با همون بازی که واسه بچه های زیر 16 سال ساخته شده حسابی کیف میکنیم :|

:eek:

اصلآ WD شاهکار ... میشه بپرسم این استدلالو شما از کجا در آوردی؟؟؟؟
بعدش هم اینکه شما کلآ نظراتت بعد از دیدن 2 یا 3 تا تریلر هست؟؟؟ هروقت بازی کردید بحث میکنیم باهم

اولن که من کجا گفتم WD شاهکاره ؟! من گفتم بهش امید دارم ،
دومن من فقط نظرم رو گفتم نیازی نمیبینم که با شما بحثی داشته باشم ،
سومن هم بازی که بالای 18 سال هست رو دارم میبینم بسیاری از کسانی که بازیش میکنن زیر 16 سال سن دارن
الان این چه ربطی به حرف من داشت توی پست اول ؟ لطفا قبل از نقل قول کردن یکم پست رو دقیق بخونید تا منظور رو متوجه بشید ;).

ایشون گفتن 50% GTAفن ها 16 ساله اند منم گفتم الان همه wd باز ها بالا 50 سال سن دارن ؟؟
شما یکبار دیگه پست من رو دقیق بخون شاید متوجه صحبت ام بشین .

آخرین ویرایش:
حالا گیرم که WD بازی بزرگی باشه,اینکه بیاد خوشمزه بازی در بیاره بگه دو ماه برای ....کافیه.آخه تو چیکار به gta داری؟مگه *R به تو کاری داشت؟نشستن بازی درست کردن و فروختن.بدون ادعا.

من GTA V رو بازی نکردم، ولی به نظرم سری GTA این چند تا عنوان جدیدش به اندازه کافی و در حد و اندازه ای که ازشون انتظار می رفته خلاقیت نداشتند. یعنی فی الواقع GTA III یه جهش بزرگ نسبت به نسخه دوم بود و واقعا یه شاهکار در زمان خودش بود، ولی بعد از فروش عالی بازی دیگه راک استار ریسک نکرد و همون فرمول رو با تغییرات کم هی پشت سر هم تکرار کرد تا نسخه چهارم.

هر موقع هم این حرف رو ما تو هر فروم و چت روم و غیره و ذلکی گفتیم طرفدارهای GTA ریختن سر ما و یه فس کتک به ما زدند!
fishfightsmiles.gif

توی گیم های رقیب GTA بازی Watch Dogs از این لحاظ خوبه و به نظر عنوان خلاقانه و جالبی میاد و حداقل یه سری از ایده هاش رو من یادم نمیاد تو بازی دیگه ای دیده باشم. خیلی امیدوارم به موفق بودن و پرفروش بودن و ادامه پیدا کردنش.
136069719134483_0f_crazyeshghm_aa.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or