Ubisoft: دو ماه برای گشتن در Los Santos و GTA V تا زمان انتشار Watch Dogs کافی است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Watch-Dogs_GTA-5.jpg
از زمانی که GTA V منتشر شده است تقریبا تمامی سازندگان عناوین Open World حرفی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در مورد این بازی مطرح کرده اند که از جمله می‌توان به DLC بازی Saint Row3 به نام "GAT V" اشاره نمود.
حالا یوبی سافت نیز با انتشار یک عکس رسمی (تصویر بالا) قرار داده است که در آن نوشته شده دو ماه برای گشت و گذار در Los Santos (شهر GTA V) کافی است؛ سعی در حرف زدن در رابطه با رقیب سر سخت و بزرگ خود و تبلیغ Watch Dogs دارد.
اما آیا واقعا دو ماه برای چنین شهری کافی است؟! WD یک بازی کاملا متفاوت با GTA بوده و به بازیکنان قابلیت هک کردن وسایل مختلف را می‌دهد. با هک کردن می‌توان قطار ها را متوقف کرد، حساب های بانکی را خالی نمود، سیستم بستن جاده ها را فعال کرد و کار هایی که شما را به خدای وسایل الکترونیکی شیکاگو تبدیل می‌کنند.
Watch Dogs برای کنسول های این نسل، نسل بعد و PC در تاریخ 19 نوامبر در آمریکا منتشر خواهد شد؛ لازم به ذکر است که تاریخ عرضه نسخه Xbox One در زمان لانچ این کنسول (22 نوامبر) خواهد بود.
منبع

یوبی درسته تو میلک کردن بازیاش استاده ولی تو چیزی که استاد تره خلق IP جدیده و حداقل برای من نسخه اول اکثر IP هاش جزو بهترین بازی های زندگیم بودن ...
مثلا آساسینز کرید 1 رو واقعا نمیتونم فراموش کنم ..
بی صبرانه منتظر این "سگ های نگهبان" هستم ... :bighug:

GTA V که هیچ، یادمه از معدود قول هایی که سر بازی نخریدن به مامان بابام اون زمونای کوچولوییم میدادم که بهشون عمل میکردم، این بود که اگه GTA SA رو برام بگیرن تا 3 ماه بازی نمیخرم و واقعا بهش عمل کردم ( چون اون موقع ها 5 تا سیدی خیلی بود ) . دست آخرم جز یه Act فکر کنم جلو نرفتم :d!
حالا GTA V فکر کن چقدر قراره سرگرممون کنه!

من GTA V رو بازی نکردم، ولی به نظرم سری GTA این چند تا عنوان جدیدش به اندازه کافی و در حد و اندازه ای که ازشون انتظار می رفته خلاقیت نداشتند. یعنی فی الواقع GTA III یه جهش بزرگ نسبت به نسخه دوم بود و واقعا یه شاهکار در زمان خودش بود، ولی بعد از فروش عالی بازی دیگه راک استار ریسک نکرد و همون فرمول رو با تغییرات کم هی پشت سر هم تکرار کرد تا نسخه چهارم.

هر موقع هم این حرف رو ما تو هر فروم و چت روم و غیره و ذلکی گفتیم طرفدارهای GTA ریختن سر ما و یه فس کتک به ما زدند!
fishfightsmiles.gif

توی گیم های رقیب GTA بازی Watch Dogs از این لحاظ خوبه و به نظر عنوان خلاقانه و جالبی میاد و حداقل یه سری از ایده هاش رو من یادم نمیاد تو بازی دیگه ای دیده باشم. خیلی امیدوارم به موفق بودن و پرفروش بودن و ادامه پیدا کردنش.
136069719134483_0f_crazyeshghm_aa.gif

چون واقعا حرف بیخودی می زدی!:d

الان مشکلتون چیه ؟
2 ماه gta v بازی میکنید ، خسته میشد دیگه !
بعد میرید watch dogs میگیرید و بازی میکنید .
بعد دوباره میرید gta v بازی میکنید . :d

شما یا مطلب رو نگرفتی! یا Watch dogs و خیلی بازی بزرگی میدونی!

اتفاقا بنظر میاد همه‌ی دوستان فکر می‌کنند یوبیسافت به راکستار و GTA V توهین کرده و یا WD را بزرگتر دونسته، در حالیکه اصلا هدف این تبلیغ این نیست
اینکه 2 ماه برای گشتن در لوس سانتوس کافیست، نه اینکه GTA V بازی کوچک و کم ارزشیه، فقط منظور یوبیسافت اینه که بعد از 2 ماه سرگرم شدن با این عنوان، گوشه چشمی به بازی ما هم داشته باشید و محصول ما رو هم تجربه کنید.
در واقع از محبوبیت و عظمت GTA استفاده ( نه سوء استفاده ) کرده تا محصول خودش رو تبلیغ کرده باشه

باور کنید چنین بحثی در هیچ انجمن دیگری (تا جائیکه من دیدم) راجب به این تصویر نشد. اتفاقا چندین نفر از طرفدارهای GTA بابت این تبلیغ هوشمندانه، به تیم تبلیغات یوبیسافت تبریک هم گفتند.

پ.ن: چه اتمسفر ضد یوبیسافتی در این انجمن هست! یوبیسافت از ژانر اکشن ادونچر تا استراتژیک تا Open World و عنوان سبک رانندگی جدیدش، نشان داده چقدر IP های متفاوتی درست میکنه
درسته سری محبوب AC این چند وقته پایینتر از سطح انتظار بوده، اما مد نظر داشته باشید اگر چنین بازی نباشه، هزینه‌ی تولید عنوان‌هایی که محبوبیت کمتری دارند پس باید از کجا تهیه بشه؟ جالب اینجاست اگر با افرادی که به تازگی با سری AC آشنا شدند، بپرسید ( از Revelations و یا III ) به نظرشان بازی‌های خارق العاده و بسیار عالی‌ای هستند

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چه اجباریه که 2 تا بازی که فقط تنها وجه تشابهشون اپن ورلد بودنشونه رو با هم مقایسه میکنین.چه از لحاظ تم و همینطور محتوا کاملا فرق دارن.یکی هم داشت با اسکایریم مقایسه میکرد،WTF!!!؟

Off Topic:
ریویوی Conan o'brien در مورد GTA V.حتما ببینین خیلی خنده داره:
Link

آخرین ویرایش:
البته ما تریلر واچ داگز رو در PS3 دیدیم که واقعا شرم اور بود ولی مطما هستم برای نسل بعد (PC.PS4.XBOX ONE) گرافیک خارق العاده ای خواهد داشت

تریلرها نسل بعدیش ب وفور منتشر شده حتی یک تریلر 15 دقیقه ای 2 هفته پیش من ازش گرفتم دیدم تو بخش تریلرها میتونید پیداش کنید و دانلود کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or