Ubisoft: دو ماه برای گشتن در Los Santos و GTA V تا زمان انتشار Watch Dogs کافی است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Watch-Dogs_GTA-5.jpg
از زمانی که GTA V منتشر شده است تقریبا تمامی سازندگان عناوین Open World حرفی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در مورد این بازی مطرح کرده اند که از جمله می‌توان به DLC بازی Saint Row3 به نام "GAT V" اشاره نمود.
حالا یوبی سافت نیز با انتشار یک عکس رسمی (تصویر بالا) قرار داده است که در آن نوشته شده دو ماه برای گشت و گذار در Los Santos (شهر GTA V) کافی است؛ سعی در حرف زدن در رابطه با رقیب سر سخت و بزرگ خود و تبلیغ Watch Dogs دارد.
اما آیا واقعا دو ماه برای چنین شهری کافی است؟! WD یک بازی کاملا متفاوت با GTA بوده و به بازیکنان قابلیت هک کردن وسایل مختلف را می‌دهد. با هک کردن می‌توان قطار ها را متوقف کرد، حساب های بانکی را خالی نمود، سیستم بستن جاده ها را فعال کرد و کار هایی که شما را به خدای وسایل الکترونیکی شیکاگو تبدیل می‌کنند.
Watch Dogs برای کنسول های این نسل، نسل بعد و PC در تاریخ 19 نوامبر در آمریکا منتشر خواهد شد؛ لازم به ذکر است که تاریخ عرضه نسخه Xbox One در زمان لانچ این کنسول (22 نوامبر) خواهد بود.
منبع

من اخر نفهمیدم این امار های قشنگت رو از کجا میاری؟
پس با این حرفت به کل هر منتقدی رو که به بازی نمره عالی داده رو زیر سوال بردی,این همه ادم که بازی رو خریدن زیر سوال بردی.
حتما کسانی هم که WD بازی می کنن اولین تفریحشون این هست که یک وسیله می سازن و با اون می رن تو خیابون و هر چیزی رو دیدن هک می کنن.

یک سری ها شناخته شدن در سایت چرا خودت رو اذیت میکنی جواب میدی :d

GTA یعنی ولگشتن تو خیابونا و اجرای سناریوهای تکراری و بچه گانه. البته امیدوارم این V اینجوری نشه.
کسایی که GTA رو شاهکار میدونن اکثرا همون کسایی هستن که تو دنیای واقعی هم زندگی GTAای رو دنبال میکنن و اولین تفریحشون دور دور کردن با ماشین تو خیابوناست. NO OFFENCE
ولی WD یه ایده بکر و جدیدی رو عرضه کرده.

:lol:

بسیار نظریه جالبی بود .. یعنی شما تو کار هکی که اینقد از WD طرفداری میکنی؟؟؟
یعنی کسایی که عاشق بازی AC هستن تو عالم واقعی میشینن رو انیموس و میبینن جدشون چیکار کرده و راه اونو دنبال میکنن و خیلی از بازیهای دیگر ؟؟؟؟
چقد این شاهکار به بعضی فشار آورده

واقعا ببینید این عنوان چقدر بزرگه که بقیه از اسمش برای تبلیغ خودشون استفاده می کنن!

مثل اسکایرم .اونم وقتی اومد تا یک سال همه از اسمش واسه تبلیغ استفاده میکردن .
به نظرم GTA V اصلا قابل مقایسه با WATCH DOG نیست گرافیک GTA V رو کنسول های فعلی و با گرافیک WATCH DOG رو کنسول های فعلی کافیه مقایسه بشه!

مثل اسکایرم .اونم وقتی اومد تا یک سال همه از اسمش واسه تبلیغ استفاده میکردن .
به نظرم GTA V اصلا قابل مقایسه با WATCH DOG نیست گرافیک GTA V رو کنسول های فعلی و با گرافیک WATCH DOG رو کنسول های فعلی کافیه مقایسه بشه!

البته ما تریلر واچ داگز رو در PS3 دیدیم که واقعا شرم اور بود ولی مطما هستم برای نسل بعد (PC.PS4.XBOX ONE) گرافیک خارق العاده ای خواهد داشت

GTA یعنی ولگشتن تو خیابونا و اجرای سناریوهای تکراری و بچه گانه. البته امیدوارم این V اینجوری نشه.
کسایی که GTA رو شاهکار میدونن اکثرا همون کسایی هستن که تو دنیای واقعی هم زندگی GTAای رو دنبال میکنن و اولین تفریحشون دور دور کردن با ماشین تو خیابوناست. NO OFFENCE
ولی WD یه ایده بکر و جدیدی رو عرضه کرده.

یعنی اکثر بچه های BC تو خیابون ول میچرخن ، دخانیات مصرف میکنن ، با هم Crew تشکیل میدن میرن سرقت مسلحانه ، حیواناتو شکار میکنن و بقیه مسایل بالای 18 ؟! :|

و طبق "NO OFFENCE" ایده ی جدیدی میاد که میشه اولین تفریح طرفداران این عنوان(WD)؟!:|

جدا از این که توهین به تموم گیمرهای Gta کردی ، کلا و رسما ، "حال شما خوبه؟!" :|

جدا از اینکه GTA V شاهکاره ولی نباید اینقدر به یوبیسافت بدو بیرا بگید گناه دارن:dکلی زحمت کشیدن و یک بازی نوآورانه ساختن به نظر من اول باید بازی کرد و بعدش اظهار نظر کرد شاید یه چیز فراتر از انتظار ساختن بعد خودتون روتون میشه بیاین توی تاپیکای مربوط به بازی؟

یعنی اکثر بچه های BC تو خیابون ول میچرخن ، دخانیات مصرف میکنن ، با هم Crew تشکیل میدن میرن سرقت مسلحانه ، حیواناتو شکار میکنن و بقیه مسایل بالای 18 ؟! :|

و طبق "NO OFFENCE" ایده ی جدیدی میاد که میشه اولین تفریح طرفداران این عنوان(WD)؟!:|

جدا از این که توهین به تموم گیمرهای Gta کردی ، کلا و رسما ، "حال شما خوبه؟!" :|

اول از همه از احوال پرسیتون ممنون.
دوم اینکه من GTA و WD رو رقیب هم نمیدونم چون صرف Open World بودن که نمیشه مصداق مقایسه.
عرض بنده اینه که GTA رو نمیشه شاهکار قلمداد کرد. GTA یه سری تکرار مکررات هستش که از شماره 3 به اینور همش داره تکرار میشه و تو هر شماره هم یه تعداد محتوای بیخود دیگه بهش اضافه میشه.
البته باز هم عرض میکنم من خودم هنوز V رو ندیدم و منتظرم نسخه PCاش بیاد ولی با دیدن 2-3 ساعت از گیم پلی بازی هیچ ایده جدیدی توش ندیدم. نوآوری GTA شده عوض کردن مدل مو و زیاد کردن دوستان مونث و ....
البته هدف GTA هم همین هستش واسه همین میگم تو GTA داریم ولگردی میکنیم. بعد یه مدت هم خسته کننده میشه مگر برا همون کسایی که دوست دارن تو خیابونا دور دور کنن. باز هم NO OFFENCE
باز اگه نکته مبهمی بود در خدمتم.

اصلا این دوتا بازی نباید با هم مقایسه بشن .
یوبیسافت بیشتر رو داستانِ واچ داگز و نواوری هاش تمرکز کرده ولی راک استار بیشتر رو ازادی عمل . تنها شباهت این دو تا بازی سبکشون و زمانشونه ( منظورم زمان اتفاقات بازی هست مثلا قرن 21 )
به علاوه این اولین تجربه ی یوبی تو این زمینه هست و به نظر من یوبیسافت همیشه فراتر از انتظار عمل میکنه .

آخرین ویرایش:
دوم اینکه من GTA و WD رو رقیب هم نمیدونم چون صرف Open World بودن که نمیشه مصداق مقایسه.
عرض بنده اینه که GTA رو نمیشه شاهکار قلمداد کرد. GTA یه سری تکرار مکررات هستش که از شماره 3 به اینور همش داره تکرار میشه و تو هر شماره هم یه تعداد محتوای بیخود دیگه بهش اضافه میشه.
البته باز هم عرض میکنم من خودم هنوز V رو ندیدم و منتظرم نسخه PCاش بیاد ولی با دیدن 2-3 ساعت از گیم پلی بازی هیچ ایده جدیدی توش ندیدم. نوآوری GTA شده عوض کردن مدل مو و زیاد کردن دوستان مونث و ....
البته هدف GTA هم همین هستش واسه همین میگم تو GTA داریم ولگردی میکنیم. بعد یه مدت هم خسته کننده میشه مگر برا همون کسایی که دوست دارن تو خیابونا دور دور کنن. باز هم NO OFFENCE
یعنی EDGE و IGN و 40 تا سایته دیگه که امتیاز کامل دادن مشکل دارن و میانگینش 98 هست . 98 ‍!!!!
یا جمعیتی که اونهمه صف کشیدن و منتظر بازی بودن و ساعت 12 شب تو صف وایسادن . شماره چهارمش هم که بیشتر از 25 میلیون فروخته . باز هم تکزاز مکرراته ؟
واقعا یه کم فکر کنیم و بعدا نظرمونو بیان کنیم

من به WD خیلی امیدوارم عنوان فوق العاده ای میشه ، GTA هم به جان خودم 50% از فن هاش زیر 16 سال سن دارن که البته 20% اش توی ایران یافت میشه !
این دوستان به عشق این که با RPG به جون ملت بیافتن توی خیابون میرن GTA میگیرن ! :d

قابلی نداشت.

دقیقا عکس عرض شما عقیده ی منه. فکر میکنم بزرگترین نو آوری توسری ( بعد از سه بعدی شدن نسخه سوم ) توی این نسخه باشه. و اون هم سوییچ بین کاراکتراست.
تشکر میکنم از اینکه مارو با تفکر پشت پرده ی ساخت Gta آشنا کردید.

راستش اصلا متوجه منظور شما نمیشم. شخصا WD رو بد نمیدونم. ولی معتقدم GTA همیشه شاهکار بوده.

پ.ن : این گفتگو به جایی نمیره...از دوستان کسی خواست ادامه بده :d

من به WD خیلی امیدوارم عنوان فوق العاده ای میشه ، GTA هم به جان خودم 50% از فن هاش زیر 16 سال سن دارن که البته 20% اش توی ایران یافت میشه !
این دوستان به عشق این که با RPG به جون ملت بیافتن توی خیابون میرن GTA میگیرن ! :d

همه واچ داگز باز ها بالای 50 سال سن دارن ؟؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or