Ubisoft: دو ماه برای گشتن در Los Santos و GTA V تا زمان انتشار Watch Dogs کافی است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Watch-Dogs_GTA-5.jpg
از زمانی که GTA V منتشر شده است تقریبا تمامی سازندگان عناوین Open World حرفی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در مورد این بازی مطرح کرده اند که از جمله می‌توان به DLC بازی Saint Row3 به نام "GAT V" اشاره نمود.
حالا یوبی سافت نیز با انتشار یک عکس رسمی (تصویر بالا) قرار داده است که در آن نوشته شده دو ماه برای گشت و گذار در Los Santos (شهر GTA V) کافی است؛ سعی در حرف زدن در رابطه با رقیب سر سخت و بزرگ خود و تبلیغ Watch Dogs دارد.
اما آیا واقعا دو ماه برای چنین شهری کافی است؟! WD یک بازی کاملا متفاوت با GTA بوده و به بازیکنان قابلیت هک کردن وسایل مختلف را می‌دهد. با هک کردن می‌توان قطار ها را متوقف کرد، حساب های بانکی را خالی نمود، سیستم بستن جاده ها را فعال کرد و کار هایی که شما را به خدای وسایل الکترونیکی شیکاگو تبدیل می‌کنند.
Watch Dogs برای کنسول های این نسل، نسل بعد و PC در تاریخ 19 نوامبر در آمریکا منتشر خواهد شد؛ لازم به ذکر است که تاریخ عرضه نسخه Xbox One در زمان لانچ این کنسول (22 نوامبر) خواهد بود.
منبع

توی گند زدن به بازیاش هم اسطوره هست ... !

گند !!!
کسی مجبور نکرده گندشو بازی کنی ! دوست نداری اصلا نرو سمت یوبی سافت

تو خالی کردن جیب گیمر ها هم اسطورس .... کلا اسطورس:d

هر کی ندونه میگه شما تمام نسخه های اصل بازیهای یوبی سافت رو خریدی !

و در نابود کردن همون IP هم اسطوره هست
نشون داده که قابلیتشو داره

حالا چند تا AC داد بیرون دیگه شد اسطوره ی گند !

اینو بدونید هیچ شرکتی به اندازه ی یوبی سافت تنوع IP نداره !

چرا همیشه ما ایرانی ها فقط بد قضیه رو نگا میکنیم !

بعد از تجربه کردن GTA V فهمیدم Watch Dogs بیشتر شبیه به یه شوخیه تا یه رقیب.

خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدافـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــظ

توی گند زدن به بازیاش هم اسطوره هست ... !

دقیقا همینطوره متاسفانه

حالا چند تا AC داد بیرون دیگه شد اسطوره ی گند !

اینو بدونید هیچ شرکتی به اندازه ی یوبی سافت تنوع IP نداره !

چرا همیشه ما ایرانی ها فقط بد قضیه رو نگا میکنیم !

منکر این نمیشم که IP خلق میکنه .. ولی توجه کن AC 1 چقد تفاوت داره با بقیه شماره ها .... من خودم فن سری AC هستم ولی تفاوت دو نسخه اولین ببین ب بقیه نسخه ها چقده
یه بدی هم داره این شرکت بازیهای دیگشو فدای خلق یه ip جدید میکنه .. مثلآ این آخرین POP از نظر من یک گنذ کامل بود چون تمرکزشو گذاشت بود رو سری دیگه

حالا کاری به Watch Dogs ندارم اما همواره اولین بازی از یه IP که یوبی خلق میکنه اکثر مواقع خوب بوده. AC رو یادتون نمیاد؟ که بعدش با شاهکاری مثل AC II دنبال شد؟ ( AC II از AC اصلی به نظر من بهتر بود که بماند )
حالا شاید بعدش به خاطر مسائل مالی زیاده روی کردند ولی Watch Dogs بازی نیستش که بشه هر سال یکی زد، قضیه ش با AC فرق میکنه.
کلا بازی سندباکس اینطوری رو نمیتونند مثل AC کنند مگه اینکه هر سال یه نسخه بدن با همون گرافیک، NPC ها و غیره و فقط داستانشو عوض کنند که یوبی اینکارو نمیکنه. /:)

البته نمیشه با شاهکاری مثل GTA V مقایسش کرد، از روی تریلر که نمیشه قطعی نظر داد باید بیاد تا ببینیم چی میشه. (حداقل یه چیز خوب یوبی مولتی پلتفرم کردن و یکجا عرضه کردن بازی هاست، بر خلاف سیاست های راک استار :دی البته AC III هم که چند ماه بعد واسه PC ریلیز شد :| )

به نظر من که حرف تازه خوبی هم زده ، انقدر gta بزرگ و عظیم که از اسم gta برای تبلیغ خودشون استفاده ورده. که یجورایی بگه دو ماه تا اومدن watch dogs مونده.

بکنش سه ماه،مشتری شیم :دی
ولی من این بازی رو فقط به خاطر این که رو PC عرضه میشه طرفداریشو می کنم تا چش GTA فن ها و راکستار در آد(که در نمیاد :دی)
با این حال WD اصلاً در حدّ GTA نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or