Ubisoft: دو ماه برای گشتن در Los Santos و GTA V تا زمان انتشار Watch Dogs کافی است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Watch-Dogs_GTA-5.jpg
از زمانی که GTA V منتشر شده است تقریبا تمامی سازندگان عناوین Open World حرفی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در مورد این بازی مطرح کرده اند که از جمله می‌توان به DLC بازی Saint Row3 به نام "GAT V" اشاره نمود.
حالا یوبی سافت نیز با انتشار یک عکس رسمی (تصویر بالا) قرار داده است که در آن نوشته شده دو ماه برای گشت و گذار در Los Santos (شهر GTA V) کافی است؛ سعی در حرف زدن در رابطه با رقیب سر سخت و بزرگ خود و تبلیغ Watch Dogs دارد.
اما آیا واقعا دو ماه برای چنین شهری کافی است؟! WD یک بازی کاملا متفاوت با GTA بوده و به بازیکنان قابلیت هک کردن وسایل مختلف را می‌دهد. با هک کردن می‌توان قطار ها را متوقف کرد، حساب های بانکی را خالی نمود، سیستم بستن جاده ها را فعال کرد و کار هایی که شما را به خدای وسایل الکترونیکی شیکاگو تبدیل می‌کنند.
Watch Dogs برای کنسول های این نسل، نسل بعد و PC در تاریخ 19 نوامبر در آمریکا منتشر خواهد شد؛ لازم به ذکر است که تاریخ عرضه نسخه Xbox One در زمان لانچ این کنسول (22 نوامبر) خواهد بود.
منبع

این دو بازی با هم متفاوته
کاراکتر wd یه نابغه کامپیوتره و یه شخص کاملا جدی
قیاس این دو اشتباهه فقط چون این و sr4 و gtav جهان باز هستند نمیشه با هم مقایسه کرد
و بعد بازی نیومده اینقدر ازش بد نگین
یوبی سافت معمولا عنوانی رو خراب نکرده فقط معمولا رو به تکراری کردن بازی در صورت عرضه سالیانه میاره
ولی تو عناوین سه سالش مثل anno همیشه ایده های خیلی زیبایی داره
و تمرکز wd بیشتر رو نسل بعد و pc هست و احتمالا گرافیک ضعیفی رو این نسل داره که افت متا رو به همراه داره
بعد gta 16 ساله هست و wd تازه به دنیا اومده

منکر این نمیشم که IP خلق میکنه .. ولی توجه کن AC 1 چقد تفاوت داره با بقیه شماره ها .... من خودم فن سری AC هستم ولی تفاوت دو نسخه اولین ببین ب بقیه نسخه ها چقده
یه بدی هم داره این شرکت بازیهای دیگشو فدای خلق یه ip جدید میکنه .. مثلآ این آخرین POP از نظر من یک گنذ کامل بود چون تمرکزشو گذاشت بود رو سری دیگه

منم منکر این نیستم که نسخه ی مکرر و تکراری میده ! اما نسبت به IP های دیگه به چشم نمیاد این همه IP خوب داره نمونش همین آخرین SC BL خودم به شخصه امیدی نداشتم بهش اما واقعا حیرت کردم !
POP که واقعا خوب بود هم فروش خوبی داشت و هم نمرات نسبتا خوبی بدست اورد !

بد نیست جنبه ی خوب این شرکت هم نیگا کنیم !

بعضی ها هنوز منظور حرف یوبی سافت رو نفهمیدن !

یوبی سافت داره از اسم Gramd Theft Auto V استفاده میکنه برای عنوان خودش که واقعا بازاریابی خوبی داره انجام میده !

کسی منکر این نیست که راک استار سلطان سبک Open World هست ! یوبی سافت هم میخواد با این عنوانش به رقابت بپردازه که جای بحثی نداره ما که بدمون نمیاد هر دو بازی خوب باشن ما هم سرگرم میشیم

اگه تونستی برای دو بار متوالی متای 98 بگیری ، بعد بیا حرف گنده تر از دهنت بزن :)

سگ فرانکلین شرف داره به کل یوبی سافت و بازی هاش

حالم از یوبی سافت به هم میخوره

همینایی که حالشون از این شرکت بهم میخوره و چپ و راست از بازی های یوبی بد میگن ، دو ماه دیگه همشون میان تو تاپیک Watch Dogs | XBOX 360 و Watch Dogs | PS3 میگن چی ؟ وای خدای من عجب بازی هست این WD من که 12 ساعت یه سره بازی کردم ، مردم سر این بازی ، چقدر قشنگه ، وایییییییی و از این دست حرفا

این خندیدناتون به WD رو ... دو ماه دیگه هم می بینم.

باشه :)

آخرین ویرایش:
اگه تونستی برای دو بار متوالی متای 98 بگیری ، بعد بیا حرف گنده تر از دهنت بزن
:)

سگ فرانکلین شرف داره به کل یوبی سافت و بازی هاش

حالم از یوبی سافت به هم میخوره

همینایی که حالشون از این شرکت بهم میخوره و چپ و راست از بازی های یوبی بد میگن ، دو ماه دیگه همشون میان تو تاپیک Watch Dogs | XBOX 360 و Watch Dogs | PS3 میگن چی ؟ وای خدای من عجب بازی هست این WD من که 12 ساعت یه سره بازی کردم ، مردم سر این بازی ، چقدر قشنگه ، وایییییییی و از این دست حرفا

جدا داداش فکر کردی watch dogs میرسه به Gta ؟؟؟ از نظر متا که هیچ بحث نکنیم سنگین تریم . از نظر فروشم معلومه کدوم بهتره از کدوم نظر دقیقا واچ داگز سر تره از gta??

جدا داداش فکر کردی watch dogs میرسه به Gta ؟؟؟ از نظر متا که هیچ بحث نکنیم سنگین تریم . از نظر فروشم معلومه کدوم بهتره از کدوم نظر دقیقا واچ داگز سر تره از gta??

من کی این دوتا بازی رو باهم مقایسه کردم ؟ عزیز GTA خودم از فن هاش هستم و از اولین سری تا همین نسخه قبلی باهاش بودم و هستم ، منتهی طرف حسابم اونایی هست که چپ و راست به واچ داگز گیر میدن ، اما خودشون زودتر از بقیه میرن این بازی رو تجربه میکنن میگن دمش گرم ، خلاصه این حرفا ...

GTA یعنی ولگشتن تو خیابونا و اجرای سناریوهای تکراری و بچه گانه. البته امیدوارم این V اینجوری نشه.
کسایی که GTA رو شاهکار میدونن اکثرا همون کسایی هستن که تو دنیای واقعی هم زندگی GTAای رو دنبال میکنن و اولین تفریحشون دور دور کردن با ماشین تو خیابوناست. NO OFFENCE
ولی WD یه ایده بکر و جدیدی رو عرضه کرده.

یکم زیاد نگفتی؟! 89 90 بهترین حالته! که بازم بعید میدونم
یه Assassin creed مدرن...

نه چون واقعا گرافیک خوبی داره ولی جذابیت gta رو نداره به هیچ وجه و دست کم نباید گرفت :d
یوبی سافت چقدر احمقه همه بازی رو نشون داد تو کنفرانس ها و...یکم از rockstar یاد بگیر طرفدارا رو تشنه نگهدار:d
منظور من نسخه نسل بعده وگرنه اونی که رو ps360 میاد واقعا نابوده حالا قدرت rockstar رو درک کنید با این کنسول های فعلی چه ساخته

آخرین ویرایش:
GTA یعنی ولگشتن تو خیابونا و اجرای سناریوهای تکراری و بچه گانه. البته امیدوارم این V اینجوری نشه.
کسایی که GTA رو شاهکار میدونن اکثرا همون کسایی هستن که تو دنیای واقعی هم زندگی GTAای رو دنبال میکنن و اولین تفریحشون دور دور کردن با ماشین تو خیابوناست. NO OFFENCE
ولی WD یه ایده بکر و جدیدی رو عرضه کرده.
من اخر نفهمیدم این امار های قشنگت رو از کجا میاری؟
پس با این حرفت به کل هر منتقدی رو که به بازی نمره عالی داده رو زیر سوال بردی,این همه ادم که بازی رو خریدن زیر سوال بردی.
حتما کسانی هم که WD بازی می کنن اولین تفریحشون این هست که یک وسیله می سازن و با اون می رن تو خیابون و هر چیزی رو دیدن هک می کنن.

از اینکه WD یه بازی Open World شاهکاره در آن تردیدی نیست... ولی سری بازی های GTA از آن سری بازی هایی هستن که نمیشه به این زودی ولشون کرد و رفت سراغ بازی دیگه:dحداقل یه 3 سالی باید بگذره 2 ماه خیلی کمه :dالبته برای من مهم نیست چون هردوشون رو بازی میکنم;)

منم منکر این نیستم که نسخه ی مکرر و تکراری میده ! اما نسبت به IP های دیگه به چشم نمیاد این همه IP خوب داره نمونش همین آخرین SC BL خودم به شخصه امیدی نداشتم بهش اما واقعا حیرت کردم !
POP که واقعا خوب بود هم فروش خوبی داشت و هم نمرات نسبتا خوبی بدست اورد !

بد نیست جنبه ی خوب این شرکت هم نیگا کنیم !

بعضی ها هنوز منظور حرف یوبی سافت رو نفهمیدن !

یوبی سافت داره از اسم Gramd Theft Auto V استفاده میکنه برای عنوان خودش که واقعا بازاریابی خوبی داره انجام میده !

کسی منکر این نیست که راک استار سلطان سبک Open World هست ! یوبی سافت هم میخواد با این عنوانش به رقابت بپردازه که جای بحثی نداره ما که بدمون نمیاد هر دو بازی خوب باشن ما هم سرگرم میشیم

با همه ی ارادتی که خدمت راکستار دارم ! و عاشق همه ی بازیهاشم ولی باید بگم که تنها سلطان و مستر سبک اپن ورلد کمپانیه بیتثدا هست ! درسته که شااایییید gta v کمی بهتر از skyrim باشه ولی بیتثدا تعداد عناوین اپن ورلد AAA اش خیلی بیشتره !
نمیشه منکر این قضیه شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or