TV Center

به عنوان طرفداره كتاب مي تونم بگم كه سريال كم نذاشت
هر چند نزديك تقريبا 2-3 سال از موقعي كه كتاب اول رو خوندم مي گذره اما نكته مهمي كه بود غير از چشم هاي ارغواني رنگ تارگارين ها تقريبا همه چيز همون چيزي بود كه بايد باشه
شايد 90 درصد سكانس ها عينهو كتاب نبودن يا ديالوگ ها دقيقا مثل كتاب نبودن اما چيزي بود اين بود كه با همين سكانس ها و همين ديالوگ ها مفهوم كتاب رو حفظ كرده بود و كاركتر ها دقيقا همون چيزي بودن كه بايد باشن
دينريس يه شخصيت درونگرا دقيقا عين كتاب كه بيشتر قسمتهاي مربوط بهش ذهنش روايت مي شد
يا مثلا رفتار هاي پسرونه آريا يا از ديوار بالا رفتن ها برندون يا توله گرگ ها يا روياپردازي هاي سنسا كه هميشه رو اعصابه
كلا يه كار خارق العاده نبود اما بايد بهش فرصت بيشتري داد چون تازه از نيمه دوم كتاب اوله كه داستان يه سرعت فوق العاده مي گيره و تا قسمت چهارم اين سرعت يه ذره هم كم نمي شه و من جز معدود افرادي هستم كه كه كتاب چهارم رو هم خيلي دوست دارم حتي اگه شده فقط به خاطر قسمت هاي مربوط به جيمي و سنسا (كه اولين كتابيه كه تبديل مي شه به يه كاركتر قابل احترام و از رو اعصاب مياد پايين) باشه ولي دقيقا به خاطر نبود جان و دينريس و تيريون كه جز محبوب ترين ها هستن كتاب چهارم واسه اكثريت ملت جذاب نيست
در مورد بازي ها هم الان با يه قسمت نمي تونم خوب نظر بدم اما بازيگر نقش جيمي مناسب تر از همه انتخاب شده براي اين دوره زندگيش البته آيا دوره بعدي رو هم مي تونه به همين خوبي در بياره من نمي دونم
چيزي كه يه كم تو ذوق بود كله ها و جسد ها و اينا بود كه خيلي مصنوعي بود
ويرايش : از تيتراژش هم خوشم نيومد، هدفش ظاهرا اين بود كه دنياي Westeros رو به كسايي كه باهاش آشنا نيستن بشناسونه ولي رسما بدرد كسي كه آشنايي نداشت نمي خورد و طراحيش هم يه حالت چيپي داست ولي طراحي لوگوي سريال شايد كليشه اي ولي جالب بود
امتياز من به قسمت اول +B

شما کتابها رو انگلیسی خوندین؟

شما کتابها رو انگلیسی خوندین؟
آره
و اينو هم بگم كه به طور كلي زبان كتاب ها آسونه و بي خودي توش ادا و اطوار نيومده مثل كتاب هاي هري پاتر كه تو هر صفحه شون حداقل 10 تا كلمه جديد مي ديدي واسه اينكه رولينگ مي خواست بگه من تو دانشگاه لاتين خوندم
نثر مارتين خيلي راحته و به جاي اينكه از نثر كهن استفاده كنه با جمله بندي و قواعد امروزي داستانش رو نوشته
تنها مشكلي كه هست اينه كه يه مقدار زيادي طولاني هستن كتابا به طوريكه هر يه كتابش (منهاي كتاب چهارم) به اندازه هر سه قسمت ارباب حلقه هاست
اگر اهل كاراي حماسي - قهرمانانه باشي صد در صد عاشقشون مي شي

سریال Game of Thrones رو دیدم حرف نداشت من که خیلی هال کردم قسمت دوم کی پخش میشه ...؟؟
راستی یعنی تو قسمت اول پسره که از بالای قلعه پرتش کرد پایین می میره :-o من گفتم این الان بزرگ میشه قهرمان میشه برای باباش میجنگه ...

سریال Game of Thrones رو دیدم حرف نداشت من که خیلی هال کردم قسمت دوم کی پخش میشه ...؟؟
راستی یعنی تو قسمت اول پسره که از بالای قلعه پرتش کرد پایین می میره :-o من گفتم این الان بزرگ میشه قهرمان میشه برای باباش میجنگه ...

همین امروز اومد قسمت دومش :دی

Just wait and see

فصل دوم سریال The Borgias تایید شد. تابستان 2012 پخش میشه در 10 قسمت.

Premiere ــه فصل ششم دکترهو هم از لحاظ امار بیننده ها ترکوند و برا BBC America رکورد زد.

اوف اوف اوف .... فک کنم این Game of Thronesدر اینده میترکونه ... فیلمش این طور نشون میده که دست تمام فیلم ها تو این بخشو از پشت میبنده ... :x
هنوز داستان شکل نگرفته ... :x

اوف اوف اوف .... فک کنم این Game of Thronesدر اینده میترکونه ... فیلمش این طور نشون میده که دست تمام فیلم ها تو این بخشو از پشت میبنده ... :x
هنوز داستان شکل نگرفته ... :x

آره قسمت دو خیلی توپ بود !

به نظر میرسه در فصل جدید اسپارتاکوس قراره Liam McIntyre نقش اسپارتاکوس رو بازی کنه.
www.imdb.com/title/tt1833511/

قیافش میخوره ولی هیکلش یه ذره لاغره

آره
و اينو هم بگم كه به طور كلي زبان كتاب ها آسونه و بي خودي توش ادا و اطوار نيومده مثل كتاب هاي هري پاتر كه تو هر صفحه شون حداقل 10 تا كلمه جديد مي ديدي واسه اينكه رولينگ مي خواست بگه من تو دانشگاه لاتين خوندم
نثر مارتين خيلي راحته و به جاي اينكه از نثر كهن استفاده كنه با جمله بندي و قواعد امروزي داستانش رو نوشته
تنها مشكلي كه هست اينه كه يه مقدار زيادي طولاني هستن كتابا به طوريكه هر يه كتابش (منهاي كتاب چهارم) به اندازه هر سه قسمت ارباب حلقه هاست
اگر اهل كاراي حماسي - قهرمانانه باشي صد در صد عاشقشون مي شي

فعلا همین یک و دو که تو نت فارسیش موجوده رو بخونم اگر خوشم اومد بعدا فکر انگلیسیاش میکنم!:d
حالا یک سوال.این فصل اول کل داستان کتاب اول رو در برمیگیره یا نه فصل دو هم ادامه همین کتابه؟

قسمت اولش رو دیدم.خیلی قشنگ کار شده بود. فقط یکم زیادی شخصیت ریخته بود اون وسط.من مجبور شدم دوبار قسمت اول رو ببینم تا قشنگ داستان برام جا بیفته.

===================

فصل جدید south park هم فردا شروع میشه.اولین قسمت هم حمله به اپل هست.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or