TV Center

کمتر از 48 ساعت از پخش قسمت اول Game Of Thrones می گذره که HBO فصل دوم این سریال رو هم تایید کرد.
اگرچه امار بیننده های قسمت قبل خیلی فوق العاده نبود ( 2.2 million ) اما نقد هایی که ازش اومده به شدت مثبت هست و اکثرا ازش تعریف کردن.

به نظرم قسمت اول واقعا خوب بود . تقریبا همون چیزی بود که انتظار داشتم.Dark and Brutal ....
فقط این Intro اش رو یکم با سلیقه تر هم می تونستن درست کنن...

آخرین ویرایش:
به عنوان طرفداره كتاب مي تونم بگم كه سريال كم نذاشت
هر چند نزديك تقريبا 2-3 سال از موقعي كه كتاب اول رو خوندم مي گذره اما نكته مهمي كه بود غير از چشم هاي ارغواني رنگ تارگارين ها تقريبا همه چيز همون چيزي بود كه بايد باشه
شايد 90 درصد سكانس ها عينهو كتاب نبودن يا ديالوگ ها دقيقا مثل كتاب نبودن اما چيزي بود اين بود كه با همين سكانس ها و همين ديالوگ ها مفهوم كتاب رو حفظ كرده بود و كاركتر ها دقيقا همون چيزي بودن كه بايد باشن
دينريس يه شخصيت درونگرا دقيقا عين كتاب كه بيشتر قسمتهاي مربوط بهش ذهنش روايت مي شد
يا مثلا رفتار هاي پسرونه آريا يا از ديوار بالا رفتن ها برندون يا توله گرگ ها يا روياپردازي هاي سنسا كه هميشه رو اعصابه
كلا يه كار خارق العاده نبود اما بايد بهش فرصت بيشتري داد چون تازه از نيمه دوم كتاب اوله كه داستان يه سرعت فوق العاده مي گيره و تا قسمت چهارم اين سرعت يه ذره هم كم نمي شه و من جز معدود افرادي هستم كه كه كتاب چهارم رو هم خيلي دوست دارم حتي اگه شده فقط به خاطر قسمت هاي مربوط به جيمي و سنسا (كه اولين كتابيه كه تبديل مي شه به يه كاركتر قابل احترام و از رو اعصاب مياد پايين) باشه ولي دقيقا به خاطر نبود جان و دينريس و تيريون كه جز محبوب ترين ها هستن كتاب چهارم واسه اكثريت ملت جذاب نيست
در مورد بازي ها هم الان با يه قسمت نمي تونم خوب نظر بدم اما بازيگر نقش جيمي مناسب تر از همه انتخاب شده براي اين دوره زندگيش البته آيا دوره بعدي رو هم مي تونه به همين خوبي در بياره من نمي دونم
چيزي كه يه كم تو ذوق بود كله ها و جسد ها و اينا بود كه خيلي مصنوعي بود
ويرايش : از تيتراژش هم خوشم نيومد، هدفش ظاهرا اين بود كه دنياي Westeros رو به كسايي كه باهاش آشنا نيستن بشناسونه ولي رسما بدرد كسي كه آشنايي نداشت نمي خورد و طراحيش هم يه حالت چيپي داست ولي طراحي لوگوي سريال شايد كليشه اي ولي جالب بود
امتياز من به قسمت اول +B

آخرین ویرایش:
اون شیش قسمت یه مینی سیزن بود یجورایی اصلی ـه 14 اپیزود داره و داستان اصلی رو اون روایت میکنه و gods of the arena یه پیش زمینه داستانی بود برای آشنایی بیشتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or