طبق حرفي كه زدن اين فصل اول قراره فقط كتاب اول باشه و كلا قراره 10 قسمت باشه كه واسه كتاب اول فكر كنم ده ساعت زمان مناسبي باشهاین فصل اول کل داستان کتاب اول رو در برمیگیره یا نه فصل دو هم ادامه همین کتابه؟
قسمت اولش رو دیدم.خیلی قشنگ کار شده بود. فقط یکم زیادی شخصیت ریخته بود اون وسط.من مجبور شدم دوبار قسمت اول رو ببینم تا قشنگ داستان برام جا بیفته.
ای کسانی که Mentalist می بینید، بدانید و آگاه باشید که در چهار قسمت آینده ی این فصل، بالاخره Red John را خواهید دید.
( Bruno Heller تهیه کننده ی سریال این خبرو داده )
کنید ، یا وسطاش هستید ، Skip کنید تا اپیزود 16 از فصل 3.
کمتر عذاب می کشید.
البته بهترين سريال هاي پليسي الان Justified و The Chicago Code هستن يعني اصلا شك نكنچی میگی برادر ؟ کلا المنت رید جان رو هم ورداریم و به عنوان یه ادم داغون که به چند تا پلیس الاف میره این ور اون ور ادم بدا رو دست گیر میکنه هم بهش نگاه کنیم همچنان خیلی راحت بهرتین سریال پلیسیه که داره پخش میشه...
سی اس ای می اس ای و اینا که کلا lol دارن castle رو هم من تا فصل 2 دیدم ولی دیگه اخرش علنا از خودم خجالت کشیدم
راستی ببینم کسی از این فیلم arrested development خبر داره در چه حاله و کلا امسال میاد یا نه ؟
هنوز دارن رو فیلمنامه اش کار می کنن. زود تر از 2012 نمیاد.راستی ببینم کسی از این فیلم arrested development خبر داره در چه حاله و کلا امسال میاد یا نه ؟