TV Center

Mildred Pierce
به شدت نااميد كننده
در مقايسه با نسخه قبلي هيچ پيشرفتي نداشته كه واقعا باعث مي شه آدم فكر كنه كه اصلا واسه چي رفتن
تلاش عالي پشت پروژه بوده و بازيگراي عالي اي دور هم جمع كرده اما نتيجه واقعا پايين تر از حد انتظاره
البته ديدن اسمي مثل Todd Haynes به عنوان كارگردان انتظارات خود من رو خيلي پايين آورده بود چون از هر سه تا فيلمي كه ازش ديدم مي تونم بگم تقريبا از همه شون بدم اومده اما از بازيگرا انتظار زيادي داشتم اما خيلي بازي هاي سطح پاييني ارائه دادن كه باعث مي شه از خودت بپرسي خو رو چه حسابي اينا اصلا اومدن تو تلويزيون اگه مي خواستن انقدر سرسري كار كنن
نكته مثبتش اينه كه خيلي خوشگل ساختنش
نكته مثبت ديگه اينكه دو قسمت ديگه بيشتر نداره و هر دوش هم با هم پخش مي شه
واقعا هدف از اين بازسازي چي بود؟
با اين همه تلاش مي تونستن خيلي كتاب هاي خوب ديگه اي كه تا الان فيلم نشدن رو بسازن يا اصلا يه ايده جديد رو بسازن
5 از 10
==
Camelot
اينكه قسمت دوم حتي ضعيفتر از قسمت اول از آب در اومده يه كم دور از انتظار بود
واقعا سريال ساختار سطح پاييني داره نزديك به فاجعه
تنها نكته قابل توجه سريال نقش منفي هاي كار هستن خصوصا James Purefoy كه شايد تنها نقاط روشن سريال مديون بازي اونه و در مراحل كمتر Eva Green
انتخاب بازيگراي نقش هاي آرتور و مرلين از اين بدتر نمي شه
اين سرياليه كه من پيشنهاد مي كنم سمتش نريد حتي براي خالي نبودن عريضه (بر خلاف حرفي كه قبلا زدم)
خودم كه ديگه از اين به بعد نخواهم ديد چون وقتم بيشتر از اينه ارزش داره
3 از 10
==
The Borgias
به جرات مي تونم بگم با تمام معيار هاي آشنايي كه تو كار ديده مي شه يه حس نويي توش هست
شايد از لحاظ حس و حال خيلي به Tudors نزديك باشه اما خيلي تريلر تره و شخصا به جاي اينكه يه كار تاريخي بدونمش يه تريلر سياسي مي دونمش
از Jeremy Irons انتظارات بيشتري داشتم اما از حق نگذريم خيلي حضور نداشت تو قسمت اول ولي تو دو تا صحنه خيلي عالي بود
جذاب ترين صحنه هاي سريال هم تا الان تيكه مربوط به چزاره و ميكلتو بوده
از Colm Feroe هم دوست دارم بيشتر ببينم
در كل خيلي خوشم اومد و خدا رو شكر اصلا در "صحنه دار" بودن هيچ شباهتي به Tudors نداره
در مقايسه با Tudors بايد بگم از دو سيزن اولش بهتره و تا حدودي به پاي سيزن 3 مي رسه اما از سيزن 4 پايين تره
7.5 از 10
==
The Killing
واقعا AMC خوب بلده سريال بسازه
هر چند من اصلا از The Walking Dead خوشم نيومد (كار زامبي اي انقدر حوصله سر بر آخه؟) و بعيد مي دونستم از Killing منو با AMC آشتي بده اما كاملا سوپرايز شدم
يه كار پليسي كه كل داستانش قراره فقط يه پرونده رو بررسي كنه شايد در نگاه اول بي فايده بياد و احتمالا به تكرار بيفته اما اگه يه چاشني سياسي بهش اضافه بشه و كاركتر هاي متفاوتي رو به عنوان پليس توش بذاري عالي مي شه
بار احساسي سريال تو چند صحنه واقعا قوي بود و استفاده از موسيقيش هم خيلي خوب
يه مدت تو تلويزيون سريالي نديده بودم كه انقدر مناسب و به جا از موسيقي استفاده كنه
خيلي مشتاقم كه بيشتر ببينم
8.5 از 10
==
The Kennedys
فاجعه اصلا سمتش نريد
يه جوك فوق العاده بي مزه
واقعا خيلي هنر مي خواد كه موضوعي به اين جذابي رو انقدر راحت خراب كني
0 از 10

• Like
Reactions: devil eyes
از تو فیس بوک نمیشه The confession رو دید. میگه باید ساکن آمریکا باشی! جای دیگه ای لینک ازش نیست؟

The confession که لینکای دانلودش پُره :d اینجا که نمی شه گذاشت بیاید تو پروفایل

Mildred Pierce

Mildred Pierce اخه یکمی هم با این بازیگراش هایپ شده بود. یعنی من خیلی خیلی انتظارم بیشتر از اینا بود. ولی رسما خواب اور بود. اما خب بازم خدارو شکر که زود تموم میشه دیگه.

حالا 14 دیقه ی اول game of thrones هم اومده. دیگه نمی تونم صبر کنم براش :d موندم ببینم یا نه :d

Breaking in چه طوره ؟
ممنون
براي منم اين سوال وجود داره
==
اومدم بگم كه Mortal Kombat : Legacy هم از پس فردا شروع مي شه پخشش كه اونم يه سريال آنلاينه
به شخصه مشتاق ببينم چي كار كردن هر چند من در دسته آدم هايي قرار مي گيرم كه بي خودي با ديدن اون فيلم كوتاه احمقانه جو گير نشدم انگار كه دارم پدرخوانده مي بينم

اين Mortal Kombat Legacy رو ديديم
Style way over Substance
اسما هر قسمتش 12 دقيقه س
2 دقيقه ش كه براي اسم بازيگرا و عوامل گذاشتن
بقيه ش هم كلا 3 دقيقه س ولي چون همه ش تو اسلوموشنه شده ده دقيقه
و از اينا مهمتر اگه طرفدار دو آتيشه MK هستيد از لحاظ داستاني كاملا نااميد خواهيد شد چون فقط اسم و قيافه ها شبيه بازي ها هستن . از لحاظ شخصيت پردازي و ارتباط بين شخصيت ها خيلي ارتباط كمي بين اين سريال و بازي ها مي تونين پيدا كنيد
انتخاب بازيگرايي كه تو اين قسمت اول هم بودن اصلا خوب نبود

نكته جالب : ماسك Kabal بين وسايل كانو

The confession که لینکای دانلودش پُره :d اینجا که نمی شه گذاشت بیاید تو پروفایل

Mildred Pierce اخه یکمی هم با این بازیگراش هایپ شده بود. یعنی من خیلی خیلی انتظارم بیشتر از اینا بود. ولی رسما خواب اور بود. اما خب بازم خدارو شکر که زود تموم میشه دیگه.

حالا 14 دیقه ی اول game of thrones هم اومده. دیگه نمی تونم صبر کنم براش :d موندم ببینم یا نه :d
آره بابا اون چهارده دقیقه رو ببینید انصافا خداست . هیچی رو اسپویل نمیکنه

چند ساعت دیگه قسمت اول Game Of Thrones میاد رو نت. این درحالیه که David Benioff و Dan Weiss از خالقین سریال گفتن از همین حالا دارن به فصل دومش فکر میکنن

اين Mortal Kombat Legacy رو ديديم
سینا لینکش جایی هست بشه دانلود کرد ؟. چون انحصاری Youtube هستش استریم یا حتی دانلود کردنش خیلی سخته. ( البته با سرعت فاجعه من )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or