TV Center

دوستان امروز قسمت 1 فرینج پخش می شه؟
امروز یه خبر خوندم ظاهرا FOX گفته اگر فرینج همین تعداد تماشاچی را نگه داره,برای سیزن بعد تمدید می شه.
در ضمن,امروز متوجه شدم که DEXTER عزیز یه سیزن دیگه تمدید شده!:x:x:xالبته خبر قدیمیه ولی من نمی دونستم!پیش تولیدش بهار شروع می شه!

I got the shotgun , You got the briefcase... it's all in the game though , right ?

Omar Little -one of the best characters in the history of television
و خود The Wire بدون شك جز سه تا سريال برتر تاريخه اگه بهترين نباشه
تحويل نگرفتن يه سريالي مثل The Wire كل جايزه امي رو از رسميت ميندازه
ولي برام خيلي جالبه كه سريال هاي پليسي كم كم دارن به سمت The Wire ميل مي كنن و از اين حالتي كه CSI مد كرده فاصله مي گيرن
الان كارايي مثل Justified و The CHicago Code يا اينكاري كه استيفن گاگان مي خوان با جيمي اسميتس بسازن
البته تا دنيا هست Procedural ها هم هستن متاسفانه و بسيار هم پر بيننده تر از اينجور كارا

I got the shotgun , You got the briefcase... it's all in the game though , right ?
Omar جالبه...از یه طرف به یجور اسطوره محلی در طول عمر کوتاهش تبدیل شده ولی از طرف دیگه بشدت اون اسطوره رو از حالت اصلیش بیرون میاره.
تحويل نگرفتن يه سريالي مثل The Wire كل جايزه امي رو از رسميت ميندازه
فکر کنم دلیل این و اینکه کلا ریتینگ چندان خوبی هم نداشته این باشه که فقط بعد از تموم شدن سریال و با نکاه کلی رزلوشن کار مشخص می شه و دلیل اینکه چرا بیشتر با word of mouth دووم اورده.

دوستان بالاخره اپیزودی که خیلی منتظرش بودم امروز پخش میشه. امروز قسمت سوم breakout kings قراره پخش بشه که داستانش در رابطه با t-bag هستش. همونطور که میدونید سازندگان فرار از زندان اینو ساختن نکته جالبش اینه که موزیکاشو هم رامین جوادی ساخته.

دوستان بالاخره اپیزودی که خیلی منتظرش بودم امروز پخش میشه. امروز قسمت سوم breakout kings قراره پخش بشه که داستانش در رابطه با t-bag هستش. همونطور که میدونید سازندگان فرار از زندان اینو ساختن نکته جالبش اینه که موزیکاشو هم رامین جوادی ساخته.
فکر کنم t-bag کلا چند قسمت میاد بعدش میره.

FX سریال Lights Out رو کنسل کرد.
دو قسمت بعدی هم طبق برنامه پخش میشه ولی دیگه فصل دومی در کار نیست. سریال بدی نبود ولی امار بیننده هاش خیلی پایین بود. تقریبا همون اتفاقی که سره Terriers اومد.
پ.ن : Fringe هم فصل 4 تایید شد

آخرین ویرایش:
FX سریال Lights Out رو کنسل کرد.
دو قسمت بعدی هم طبق برنامه پخش میشه ولی دیگه فصل دومی در کار نیست. سریال بدی نبود ولی امار بیننده هاش خیلی پایین بود. تقریبا همون اتفاقی که سره Terriers اومد.
پ.ن : Fringe هم فصل 4 تایید شد
واقعا حيف شد
من كلا امسال بايد بشينم و پرپر شدن سريال هاي جديدي كه شروع كردم رو ببينم
الان Lights Out كنسل شد
تاييد Fringe يعني به احتمال زياد The Chicago Code كنسل مي شه
The Event و Mr. Sunshine هم احتمال كنسل شدنشون خيلي بالاست (اين دو تا زياد اهميت ندارن)
واقعا FX داره چي كار مي كنه ؟
بعد از اينكه Damages‌رو كنسل كرد حالا Terriers و Lights Out‌رو هم كنسل كرد
يعني واقعا اين همون كاناليه كه سريال هايي مثل The Shield و Nip/Tuck رو پخش مي كرد?

بــــــه بـــــه ، یه پوستر جدید از فصل بعدی سرور و سالار همه ی سریال ها ، Doctor Who اومده

البته بی بی سی امریکا این پوستر رو زده و پوستر رسمی نیست تقریبا
ولی در کل Trust Your Doctor :d

FX بالاخره یه حرکت مثبتی انجام داد و فصل سوم Justified رو تایید کرد.
Mad Men هم فصل 5 تایید شده اما همچنان سره قرار داد Matthew Weiner درحال مذاکره هستند و همین باعث شده فصل بعد یکم دیر ، یعنی برا اوایل سال 2012 اماده بشه.
Chuck هم امار بیننده های هفته ی قبلش نسبتا خوب بود و همچنان در وضعیت 50 / 50 برای کنسل یا تمدید شدن به سر می بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or