سلام دوستان
اگه میشه دو سه تا سریال توپ به من معرفی کنید ، مهم نیست چه ژانری باشه فقط ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه؟؟؟
این سریال ها رو هم یا دیدم یا دارم میبینم:
Lost , Spartacus 1 & 2 , Heroes , Walking Dead , Flash forward , prison Break , 90210 , nikita , Dexter , Being Human
این سریال ها رو هم یا دیدم یا دارم میبینم:
Lost , Spartacus 1 & 2 , Heroes , Walking Dead , Flash forward , prison Break , 90210 , nikita , Dexter , Being Human
در حال پخش يه سريال پليسي خيلي خوب هست به اسم Chicago Code كه يه چيزي تو مايه هاي The Wire هست ولي يه مقداري داستانش متمركز تره
بازم يه سريالي هست كه 13 قسمت بود و كنسل شد به اسم Terriers تيريپ كارآگاه خصوصي و اينا هست كه خيلي خوبه
Justifiedهم هميشه توصيه مي شه
يه سريال بريتيش هست ادريس البا بازي كرده به اسم Luthor كه اينم باز پليسيه
كلا درسته ژانر پليسي نسبتا ژانر خز و بي خودي هست ولي اين چهار تا خيلي سريال هاي خوبين و داستان جالب و اينا
باز سريال بريتيش خوب من تازگيا Misfits ديدم كه بهترين توصيفش اينه كه اگر Heroes واقعا سريال خوبي بود، مي شد اين. يعني همون ايده Heroes ولي يه سري داستان هاي متمركز و حساب شده، نه همينجوري آب بندي
اگر Boxing Drama دوست داري (من خودم دوست ندارم) يه سريالي هست به اسم Lights Out كه حتي منم خوشم مياد
Big Love هم من تازگيا باهاش آشنا شدم كار درام قوي ايه به نظرم
The Good Wifeو Damages به عنوان دو تا Legal Drama خوب پيشنهاد مي كنم
كار فانتزي يا تخيلي خوب هم اگه مي خواي Torchwoodيا Caprica (اگه هنوز نديدي البته) رو پيشنهاد مي كنم
سريال هاي AMC هم اگه آدم با حوصله اي هستي برو دنبالشون
Curb Your Enthusiasm :d عالیه . فصل اول هر قسمت یه داستان داره. ولی از فصل دو به بعد رو یه داستان خاص تمرکز داره واقعا خوبه
Monk هم خــــــــیلی عالیه. Tony Shalhoub خداس :d اینم پلیسی هست و البته تا حده زیادی کمدی.
کلا نصفی از سریالا هایی که داره از تلویزیون پخش میشه پلیسی هست :d
Nurse Jackie هم خوبه اگه بیمارستانی خوشت میاد.
Parks and Recreation هم اگه کمدی در حده The Office خوشت میاد خوبه.
Eastbound & Down هم خنده داره. درضمن سریال مورد علاقه ی مرلین منسون هم هست :d