TV Center

Supernatural امارش بیننده هاش برا CW خیلی بالائه و به احتمال خیلی خیلی زیاد فصل هفتم هم تایید میشه. مگه اینکه سازنده هاش تصمیم دیگه ای بگیرن و بخوان تمومش کنن.
Chuck ولی کاملا رو هواس. احتمال تمدید شدنش خیلی زیاد نیست . احتمالا NBC از بین Chuck و Harry’s Law و Outsourced فقط یکی رو renewed میکنه.
باید تا 16 may صبر کنید تا مشخص بشه

سلام
حیف شد the cape کنسل شد. من سریالش رو دوست داشتم.
یعنی کلا سریال هایی که summer glau بازی میکنه رو دوست دارم. بازیش به دلم میشینه.
یا علی مدد

بعد از سيزن پنجم كه فاجعه اي بود و استارت افتضاح تر اين سيزن، تو 5 قسمت اخير عالي شده و دوباره اون نفس دو سه سيزن اول برگشته
قسمت ولنتايتنش فوق العاده بود يا همين قسمت آخر
هر چند سه هفته رفت تعطيلي فعلا
من نمي دونستم اين سيزن قراره 24 قسمت باشه
==
من امروز ديدم چقدر پايلوت دوست داشتني در كاره
حيف كه شايد حتي 10 تاش تبديل به سريال نشن و بعضياشون انقدر ايده هاي بكر و خارق العاده اي دارن كه بعيد مي دونم تو تلويزيون غير كيبلي دووم بيارن

Fringe واسه این بیننده نداره چون بازیگر نقش اولش س.ک.س.ی نیست و توی هر قسمت با 10 نفر رو هم نمیریزه و آخر شبم با یکی نمیره تو رختخواب ! یه عده معلوم الحال ام توش نیستن که هر قسمت به همدیگه چرت و پرت بگن و با فحش دادن به همدیگه و دلقک بازی , بی داستانی رو به جلو ببرن !!

سریال های آدم واری مثل Fringe و Lie to me باید کنسل بشن و سریال های آشغالی مثل .... (!) باید 500 فصل ادامه پیدا کنن !

Fringe واسه این بیننده نداره چون بازیگر نقش اولش س.ک.س.ی نیست و توی هر قسمت با 10 نفر رو هم نمیریزه و آخر شبم با یکی نمیره تو رختخواب ! یه عده معلوم الحال ام توش نیستن که هر قسمت به همدیگه چرت و پرت بگن و با فحش دادن به همدیگه و دلقک بازی , بی داستانی رو به جلو ببرن !!
حالا امیر کی خواست Fringe کنسل کنه که عصبی شدی :دی
Fringe با اینکه روز پخشش عوض شده اما تعداد ببنده هاش مقدار کمی پایین اومده که نشون دهنده محبوبیت بالاش هست پس فکر نکنم به این زودی ها کنسل بشه

Lie to me
این کنسل کنند خوبه. چیه, یک خط داستان اصلی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or