TV Center

کسی اینجا Doll House میبینه یا میدونه چجور سریالیه!
من ديدم
بسيار هم دوست داشتم
سريال مثلش هم نديدم تا الان
بدرد هر كسي نمي خوره
سيزن دومش هم خيلي خيلي بهتر از سيزن يكش هست
كلا 5 قسمت اولش اصلا نفس نداره ولي از اون به بعد خوب مي شه
دو تا سيزن 13 قسمتي هم بيشتر نيست
پيشنهاد : يكي دو قسمتش رو ببين اگه خوشت اومد كه ادامه بده اگه خوشت نياد بعيد مي دونم كه خوشت بياد در كل
نكته: اين سريال مال Joss Whedon طراح سريال هاي Buffy the Vampire Slayer و Angel و Firefly هست

• Like
Reactions: TCSCELL
camelot-2011-starz-poster-01-550x366.jpg

CAMELOT

سریال جدید ساخت شبکه STARZ (شبکه ای که اسپارتاکوس رو ساخته :دی )
ماجرای MERLIN جادوگر بزرگ دوران تاریک بریتانیا و به قدرت رسیدن KING ARTHUR رو به تصویر میکشه !
نقش مرلین رو هم Joseph Fiennes بازیگر نقش اول سریال Flashforward یعنی Mark Benford بازی میکنه.
قسمت اولش اومده . من دیدم خیلی خوشم اومد پیشنهاد میکنم ببینید . (دیگه میدونین سریالای starz چجوری هستن دیگه ؟ پس به افراد بالای 18 سال توصیه میشه .)

آخرین ویرایش:
سلام.
کسایی که سریال the vampire diaries رو میبینن لطف کنن به این سوال جواب بدن (جای دیگه ای ندیدم این سوال رو بپرسم,اگه جاش نیست...)
من فصل اول رو قسمت 9 رو ندیدم.حالا دارم قسمت های بعدی رو میبینم یه سری سوال واسم پیش اومده:
1:استیفن آخر قسمت 8 دیمن رو مگه نمیکشه؟؟چطوریاست که هنوز زنده هست؟
2:بعد چطوری روابطشون با هم یه خورده ترمیم میشه تو قسمت 10؟؟
3:یه صحنه خلاصه نشون میده دیمن میره اون دختره سیاه پوسته (ساحره) رو گاز میگیره.چه اتفاقی اونجا میفته؟؟
4:این معلم جدیدشون که اومده کاملا انسانه؟؟:d مشکلش با خون آشام ها چیه؟؟
5:چیزی از اون مقبره ای که تو جنگل در قسمت 10 حرف میزنن توی قسمت 9 اطلاعاتی ازش میده؟
کلا مغز داستان چیه تو این قسمت 9؟ چه اتفاق هایی میفته؟

آخرین ویرایش:
قسمت اولش اومده . من دیدم خیلی خوشم اومد پیشنهاد میکنم ببینید . (دیگه میدونین سریالای starz چجوری هستن دیگه ؟ پس به افراد بالای 18 سال توصیه میشه .)
معمولا میگن"به افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه" نه "به افراد بالای 18 سال توصیه میشه"!! :دی :دی
بر خلاف Rome که ماله HBO بود و من به شدت ازش بدم میاد:d,با Spartacus خیلی حال میکنم.نمیدونم چرا!:دی
اگه چند نفر دیگه هم اومدن Camelot رو تائید کردن میرم تو کارش.
مرسی از معرفی.

قسمت اول Camelot رو دیدم ولی هنوز فکر میکنم Merlinه BBC یه چیز دیگست .( ما خودمان Arthurian :دی )
ارتورش کمی g44y ه . ولی نکته + اینکه کستش عالیه . خوده Eva Green یه تیمه .

آخرین ویرایش:
اقا ما V را ديديم بسيار قشنگ و پيشنهاد شده ميباشد :d

يه سوال اين Camelotقشنگه كه معرفي كردين ؟؟ اخه امتيازش 6 شده ؟
چه جور قشنگي اين جادوگرا كه تو فيلم ازش گفتين چه جورين خيلي خفن باكلاسن ؟؟ :dيا نه پسره ببينه جادوگر رو عاشقشون ميشه :d؟ كلا توضيح ميخوام

معمولا میگن"به افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه" نه "به افراد بالای 18 سال توصیه میشه"!! :دی :دی
بر خلاف Rome که ماله HBO بود و من به شدت ازش بدم میاد:d,با Spartacus خیلی حال میکنم.نمیدونم چرا!:دی
اگه چند نفر دیگه هم اومدن Camelot رو تائید کردن میرم تو کارش.
مرسی از معرفی.
Rome and Spartacus are whole different animals
==
Showtime هر دو سریال جدید امسالش یعنی Shameless و Episodes رو برای فصل دوم تمدید کرد.
This News is awesome
من رسما نگران تمام سريال هايي كه امسال دنبال مي كنم هستم
Episodes كه جون سالم به در برد
حالا ببينم Fringe و Lights Out و Chicago Code چي كار مي كنم
V هم كه حس مي كنم به شكل غير رسمي كنسل شد
The Event هم به احتمال 80 درصد در برگشتش كنسل مي شه
ظاهرا فقط Justified و HiMYM و 30Rock و Parks & Recreation مي تونن اميدوار به آينده باشن از بين سريال هايي كه دارم هفته به هفته دنبال مي كنم
ولي نگراني نيست
ماه آوريل خيلي ماه خوبيه
همين Looney Tunes جديد به اندازه سيصد سريال ارزش داره :d
==
در مورد Camelot هم والا واسه خالي نبودن عريضه بد نيست تا موقعي كه Game of Thrones بياد
شخصا هر چي فكر مي كنم مي بينم انتخاب مارك ادي و شون بين براي نقش هاشون فراتر از عالي بوده
اميدوارم واسه نقش هاي مليساندر و استانيس و داوس و خصوصا لنيستر پدر تو كتاب دوم همينقدر دقت به خرج بدن و البته اميدوارم سريال واقعا عالي از آب در بياد

آخرین ویرایش:
Hot In Cleveland هم برا فصل 3 تایید شد :d
حالا ببينم Fringe و Lights Out و Chicago Code چي كار مي كنم
فقط همون Fring تایید بشه برا من کافیه Traffic Light که امار بیننده هاش پایینه و به احتمال خیلی زیاد به همراه Cape و No Ordinary Family کنسل میشه.
The Chicago Code و Fringe و The Event هم از لحاظ امار بیننده فوق العاده خطرناک دارن جلو میرن. احتمال کنسل شدنشون خیلی بیشتر از تمدید شدنه.
Mr. Sunshine اما با اینکه خودش خیلی مزخرفه ولی امار بیننده هاش قابل قبوله و احتمالا میره برا فصل بعد. Chuck هم همینطور
The Mentalist و Nikita هم قطعا میرن فصل بعد. ولی منتالیست این فصلش خیلی بد بود. در حده Lie To Me افت داشت. ( Lie To Me هم در وضعیت Likely To Be Canceled قرار داره)

The Chicago Code و Fringe و The Event هم از لحاظ امار بیننده فوق العاده خطرناک دارن جلو میرن. احتمال کنسل شدنشون خیلی بیشتر از تمدید شدنه.
Chicago Code واقعا حيفشه
من سريال هاي پليسي كه متفاوت از جريان كار مي كنن رو دوست دارم مثل Shield و Wire و Justified
اينو هم دقيقا در كنار اونا قرار مي دم
ولي تا دلت بخواد از Procedural ها بدم مياد
Fringe هم واقعا اگه تمديد نشه خيلي بده
حداقل يه سيزن 10-12 قسمتي بهشون بدن تا داستان رو اونجور كه بايد تموم كنن
البته هميشه كاميك بوكي هم وجود داره
شاهكاري مثل Pushing Daisies هم ادامه ش تبديل به كاميك شد
كاري كه فكر مي كنم با Buffyverse شروع و كار خيلي خوبيه واسه طرفدارا
البته من كماكان به سيزن 4 Fringe حتي به صورت نصف و نيمه اميد دارم
The Event هم البته اگه كنسل بشه خيلي اتفاق خاصي نيفتاده ، دقيقا مثل V
هر دو سريال از لحاظ كيفي واقعا پايين هستن
ولي تفاوتش اينه كه V حكم Guilty Pleasure داره ولي The Event فقط داره جاي خالي سريال هاي كنسل شده و به اتمام رسيده رو برام پر مي كنه و اگه كنسل بشه صد در صد يه سريال ديگه پيدا مي كنم (و ترجيحا بريتيش كه همينايي كه كم و بيش دارم مي بينم دارن حال مي دن اساسي)
فيلمبرداري The Event هم فاجعه س
من واقعا نمي دونم چرا انقدر تاريك و مات هست تصويرش
يكي به اينا بگه استفاده مناسب از رنگ هنره و خاكستري بودن سريالتون خيلي فضاش رو باحال نمي كنه
راستي Lights Out هيچ ربطي به فاجعه اي به نام Traffic Lights نداره
Cape هم كنسل شده (هر چند اعلام نشده) و انتظار ديگه اي هم نمي رفت
هم كيفيت پايينه هم بيننده نداره هم بي خوده هم لوسه هم اينكه انگار ورداشتن كاميك رو كپي پيست رو فيلم
به عنوان يه طرفدار كاميك بوك مي گم عالم كاميك رو نمي شه همينجوري خشك و خالي فيلم
Chuck هم هميشه لنگ در هواست ولي چرا تمديد نشه ؟
NBC‌با اين اوضاع امسالش بايد خيلي سريال كنسل كنه و احتمال اينكه Pilot هاي موفقي داشته باشه هم خيلي زياد نيست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or