بالاخره لینکهای justified اومد. کسی دیدتش ؟ Raylan Givens یکی از معدود کاراکتراییِ که برا دیدنش لحظه شماری می کنم. نقداشم که خیلی خوبه.
عالي
اصلا تصور اينكه بتونن بهتر از سيزن اول در بيارن نبود
البته انتظار نداشته باشين اون حرارت دو قسمت آخر سيزن قبل رو اينجا ببينيد اما كاركتر ها جذاب تر شدن (يعني بويد مي خواد چي كار كنه واقعا؟) هم طنز ريزي كه تو ديالوگ ها هست جالبتر شده
از نقش منفي هاي اين سيزن (خانواده Bennett كه جايگزين Crowder ها شدن) نبايد به سادگي گذشت
A
==
Mr. Sunshine رو ديدم
يه 2-3 قسمت بهش مهلت مي دم (فقط واسه خاطر پري و اندرس) اگه اونجوري شد كه من خوشم بياد كه ادامه مي دم
اگه نه بي خيال مي شم
خيلي بيشتر از اينا انتظار داشتم
+C
==
Chicago Code هم به دلم نشست هر چند خيلي جاي كار داره
بهترين توصيفش : نسخه PG-13 از سريال Wire
كانال Fox به نظر من كه امسال دو تا خطر اساسي كرد اولي كه Lone Starبود و شكست خورد ولي اين يكي به نظر موفقيت آميز تر مياد
فرمول خط داستانيش هم مثل Good Wife ه يعني غير از اينكه داستان هفتگي داره و كاملا پر رنگه اون زير ميرا يه خط داستاني اصلي هم داره
بهرحال پيشنهاد مي شه به همگي اگر از سريال هاي پليسي كه مثل CSI و NCIS و اين چرت و پرتا نيستن خوشتون مياد حتما Chicago Codeرو ببينيد
+B
==
تاريخ پخش سيزن دو Treme هم اعلام شد
24 آوريل
من كه عاشق سيزن قبليش بودم وكلا سريال هاي ديويد سيمون رو دوست داره شديد و اونايي كه ديدم جز بهترين ها هستن واسه م
و اينكه The Killing سريال جديد AMC هم از 3 آوريل شروع مي شه
كلا برنامه ماه آوريل داره خيلي شلوغ مي شه چون Camelot و Game of Thrones هم همين ماه شروع مي شن
==
مگه آمار بیننده هاش کمه؟به نظر من خوبیش اینه که از ریتم نمیوفته.
بستگي داره
الان رو Showtime آمار ببينده هاش 400 هزارتاس ولي رو BBC تقريبا سه برابر همين عدد هست و كلا تو انگليس خيلي تحويلش نگرفتن
400 هزار تا حتي رو Showtime هم فكر مي كنم رقم پاييني باشه
استانداردهاي BBC رو نمي دونم البته
تا اين لحظه خبري از اينكه مي خوان ادامه ش بدن نيست و 2 قسمت ديگه بيشتر باقي نمونده
هر چند خيلي بهش اميدوارم