! Sir Matt Busby
کاربر سایت
درود
اگر ممکنه سه سریال معرفی کنید که حداکثر تا سیزن 2 اومده باشه. تو هر ژانری بجز عشق و عاشقی و این چرندیات. نظرتون راجبه Nikita چیه؟
ممنون
کمدی اگر میخوای, و اینکه حتما 2 سیزن یا کمتر باشه, غیر از اونایی که ghost و aurlito گفتن میتونی سراغ اینا هم بری (3 تای اول هر شاخه رو بیشتر از بقیه دوست دارم)
تموم شده :
Police Squad (یه مینی-سری 6 اپیزودی که کلش 2.5 ساعت هم نمیشه و پایه سری فیلم های Naked Gun بوده. شدیدا خنده دار اگر با جنس کمدی های زاکرها ها حال کنی)
Lucky Louie (یه سیتکام +18 که بعد از 13 قسمت کنسل شد. فرمول سیتکام های رایج + مواردی که فقط تو HBO میشه دید و شنید. دیدنش خالی از لطف نیست)
Party Down (یه سریال دو فصلی بی ادعا که فصل دومش در کل خیلی بهتر از فصل اولش هست و رابطه کاراکترها و جنس کمدیش قابل تقدیره)
Wonderfalls (باید با جنس کارهای برایان فولر که Pushing Daisies و Dead Like Me رو ساخته آشنا باشی تا از این لذت ببری. دِرامِدی نمیشه گفت ولی کلا کمدی لطیفی هست با مایه های فانتزی مثل بقیه کارهای خالفش)
The Class (یه سیتکام 18 قسمتی از یکی از خالقین فرندز که اساسا هم به همین خاطر یعنی جایگزین شدن و کسب موفقیت همون سریال ساخته شد ولی به جایی نرسید. من از ترکیب بازیگراش خوشم میاد.راجع به یه سری جوون بیست و چند ساله که سالها پیش همکلاسی بودن و حالا دوباره همدیگه رو پیدا می کنن)
The Comeback (رو این به عنوان کمدی حساب نکن,بعضی جاهاش اشک آدم رو در میاره. اگر مثل من عشق لیزا کودرو هستی ببینش. راجع به یه ستاره سابق یه سیتکام خیلی موفق هست که حالا میخواد دوباره به صحنه برگرده. mockumentary style هست و جذاب)
در حال پخش :
Modern Family (به نظر من بهترین کمدی حال حاضر در بین همه سریال های کمدی همینه. متن خیلی خوب,بازیگرای فوق العاده و طنز ابر خنده دار. البته خیلی ها باهاش ارتباط بر قرار نمیکنن ولی حتما بهش یه شانسی بده. فیلمبرداریش شاید تو دو,سه قسمت اول اذیت بکنه ولی جا میفته)
Louie (خیلی به Curb your Enthusiasm نزدیک هست. لوئی سی کی در نقش خودش یعنی یه استند آپ کمدین بازی می کنه و ماجراها هم گاهی به curb نزدیک هست. اگر با اون حال می کنی این رو هم ببین. فصل اولش که 13 قسمت بود تموم شد و فصل دوم هم تا مدتی دیگه شروع میشه)
Mr. Sunshine (همین یکی,دو روزه pilot اش اومده و هنوز نمیشه نظر داد. ولی به هر حال گزینه ای هست برای دیدن)
Raising Hope (اینم اپیزود 14 اش دیروز اومد. خودم روی حساب My Name Is Earl رفتم سراغش. اصلا از ترکیب بازیگراش خوشم نمیاد. اما کلا سریال مِلویی هست و آدم رو آروم می کنه و گاهی هم میخندونه)
Episodes (این هم فعلا 5 قسمتش اومده. مت له بلان زیاد بد نیست ولی تا آخر عمرش هم هر کاری کنه نمیتونه از زیر سایه جوئی بیاد بیرون. زوج انگلیسی سریال رو هم من بر خلاف اکثریت دوست دارم. بازیگر زنش رو قبلا تو Black Books دیده بودم و ازش خوشم اومده بود. راستی همین Black Books هم یه سیتکام 18 اپیزودی هست در سه فصل که طرفدار زیاد داره. من البته ازش خوشم نمیاد. حداقل از فصل اولش اصلا خوشم نمیاد!)
اگر هم بریتیش حال می کنی اینا :
Extras
Fawlty Towers
The Inbetweeners
Garth Marenghi's Darkplace
Spaced
دو تای اول ابر شاهکار هستند. برای من که بهترین بریتیش کمدی ها هستن. با ریکی جرویس Extras خیلی بیشتر از Office حال می کنم. چه به عنوان خالق مجموعه و چه به عنوان بازیگرش. دومی هم که یه کلاسیک جاودانه هست با حضور جان کلیز افسانه ای. بعد از این همه سال هنوز کهنه نشده و البته 12 قسمت هم بیشتر نیست. سومی فیلم سینماییش هم امسال میاد و راجع به یه سری بچه دبیرستانی معمولی تو انگلیس هست که دنبال خل و چل بازیشون هستن. سومی هم یه مینی-سری پارودیِ وار هست از فیلمهای تخیلی دهه های 70 و 80 که البته هرکسی نمی پسندتش. آخری هم فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه. بی نهایت ارجاع سینمایی و ویدئو گیمی هم توش هست و من روی همین حساب دوستش دارم. سریال غیر-کمدی هم که 2 فصل یا کمتر باشه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه. غیر از Sherlock و Jekyll که دومی نسخه به روز شده و البته نه چندان قوی از جکیل و هاید هست. Boardwalk Empire رو هم pilot اش رو اسکورسیزی کارگردانی کرده. کلا باید حوصله کنی و پای این سریال بشینی. یکمی روند داستانیش کند هست. راستی Carnivale هم 2 فصل بیشتر نیست و باحاله. Firefly هم که نیاز به توصیه نداره.