TV Center

jj abrams فیلم جدیدی در دست ساخت نداره (سریال! مثل لاست :دی)
يه سريال داره به اسم Alcatraz كه سم نيل و خورخه گارسيا جز بازيگراش هستن
چيز خاصي هم ازش در نيومده
فقط اينكه قرار كانال Fox پخشش كنه و داستانش تو در گذشته و زمان حال اتفاق ميفته و يه مجموعه اتفاقاتي كه در زندان آلكاتراز افتاده و اينا روايت مي كنه
يه سريال جنايي هم داره واسه كانال NBC به اسم Person of Interest كه طرح اوليه ش مال جوناه نولان هست
از خيلي اطلاعاتي در دست نيست
يه سريال كمدي هم در دست ساخت داره با بازي جان لاك و بنجامين لاينس :-o كه هنوز معلوم نيست كارش به كجا بكشه
سريال Fringe هم در حال پخشه (بهترين سيزنش بدون هيچ ترديدي و در كل فرسنگ ها بهتر از سريال مشابهش يعني X-Files )
Undercovers هم كنسل شد
==
فصل دومش از کی پخش میشه ؟
هول و هوش هالووين كه مي شه 8-9 ماه ديگه و همونطور كه گفتن 13 قسمته

خب همه سریالا همینن دیگه.معمولا شیش ماه تا یه سال طول میکشه تا فصل بعد پخش بشه. باید فیلمنامه اش نوشته بشه. بازیگراش وقت خالی داشته باشن و کل گروه دوباره دوره هم جمع بشن.
الان مثلا فصل دوم شرلوک هم یه برک خیلی طولانی خورده که مهمترین دلیلش بخاطر کستشه که همشون سر یه کاره دیگن

بعدم یه سوال دیگه..این south park مثل سیمپسون سایتی چیزی تو ایران نداره...که مشغول زیرنویس کردنش باشن؟؟؟ یا حتی فامیلی گای؟

متاسفانه اون همتی که واسه زیرنویس کردن سیمپسون ها وجود داره واسه این 2 تا مخصوصا ساوت پارک نیست...

به جای اینکه بشینن سریال های درجه 2 مثل castle رو زیرنویس کنن...این ها رو زیرنویس کنن خب..

آخرین ویرایش:
این south park مثل سیمپسون سایتی چیزی تو ایران نداره...که مشغول زیرنویس کردنش باشن؟؟؟ یا حتی فامیلی گای؟
چرا south park رو tvshow داره زیرنویس می کنه. فصل اولش فکر می کنم تموم شده باشه.
Family guy رو هم که tvcenter.co چهار فصلش رو زیرنویس کرده

چرا south park رو tvshow داره زیرنویس می کنه. فصل اولش فکر می کنم تموم شده باشه.
Family guy رو هم که tvcenter.co چهار فصلش رو زیرنویس کرده

tvshow پیلتره؟ میشه آدرشو بدید؟

بعد این فامیلی گای رو من از همین تی وی سنتر نمیتونم زیر نویسش رو بگیرم..لینکاش خرابه..

کسی داره؟

درود
اگر ممکنه سه سریال معرفی کنید که حداکثر تا سیزن 2 اومده باشه. تو هر ژانری بجز عشق و عاشقی و این چرندیات. نظرتون راجبه Nikita چیه؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or