TV Center

من امروز شدیدا برای خودم متاسف شدم که چرا سیمپسون ها رو ندیدم!!

عجب چیزیه!
آره واقعا زیباست من دو فصلشو دیدم و هر شب هم 7 8 قسمتشو میگیرم و کلا از یه هفته پیش تا الان فقط The Simpsons دیدم ! بسیار مفرح و سرگرم کنندست

Family Guy هم ببینید خیلی خوبه
. ولی احتمالش خیلی کمه اگه از سیمپسونز خوشتون اومده، از Family Guy هم خوشتون بیاد. نمی دونم چرا. تقریبا هیچ ربطی هم به همدیگه ندارن ولی هرکی رو دیدیم از یکی از این دو تا خوشش میاد، دیگه از اونیکی متنفره :d

Robot Chicken هم خیلی خنده داره. مخصوصا این فصل اخرش.
The Critic هم خیلی انیمیشن خوبی بود. در مورده زندگی یه منتقده کچله ، که بالاترین نمره ای که به یه فیلم داده 7 ــه .
سازنده هاش هم همون سازنده های سیمپسون ها هستن. هر قسمت هم کلی از فیلم های روز هالیوود رو مسخره می کنه

• Like
Reactions: LiQuiD SnakE
دوستان ديشب شبكه 2 سريالي به نام Flashpoint گزاشت كه قسمت اولش هم بود . بعد از پايان قسمت من كه از فيلم خوشم اومده بود اومدم و تو IMDB يه سرچي كردم و ديدم اين سريال از سال 2008 شروع شده و هنوز ادامه داره ، در ضمن امتيازش هم 8 هست .

Family Guy هم ببینید خیلی خوبه
. ولی احتمالش خیلی کمه اگه از سیمپسونز خوشتون اومده، از Family Guy هم خوشتون بیاد. نمی دونم چرا. تقریبا هیچ ربطی هم به همدیگه ندارن ولی هرکی رو دیدیم از یکی از این دو تا خوشش میاد، دیگه از اونیکی متنفره :d

واضحه :دی چون south park و simpsons سریال هایی هستن قابل احترام که toilet humor نیست استایلشون و روح دارن و کلا به قول اون اخونده تو cartoon wars, irrelevant jokes تعریف نمیکنن !:دی

نه بابا کلا خوبه! چند سیزون:دی اولیه برای جا افتادن خوبه، بعدشم خنده س، هر چند من خودم از 19 به بعد ندیدم چون یکم داشت افت میکرد و دوست داشتم که خاطرش همیشه خوب باشه واسم، ولی میخوام ببینم باز!

The Critic هم خیلی انیمیشن خوبی بود. در مورده زندگی یه منتقده کچله ، که بالاترین نمره ای که به یه فیلم داده 7 ــه .
سازنده هاش هم همون سازنده های سیمپسون ها هستن. هر قسمت هم کلی از فیلم های روز هالیوود رو مسخره می کنه
مگه پخشش کنسل نشده بود؟

مگه پخشش کنسل نشده بود؟
چرا دیگه منم گفتم" خیلی انیمیشن خوبی بود" :d

این Bob's burger هم که جدیدا داره پخش میشه بد نیست.
Futurama رو هم که حتما دیدید دیگه. اینم خیلی انیمیشن خوبیه

با چندتا جلسه ی روان درمانی چطورین ؟ :d
In Treatment سریالیه که هر هفته Dr. Paul در مدتی حدود 30 دقیقه به مشکل یکی از مریض هاش رسیدگی میکنه. معمولا تو این 30 دقیقه دوربین ثابته و زیاد عوض نمیشه. حتی فضای سریال هم هرگز از اتاق Dr Paul خارج نمی شه. دقیقا مثل یه جلسه ی روانی که چیزی جز دیالوگ های دکتر و مریض توش رد و بدل نمیشه. و البته .ارزش دیالوگ ها توی همچین سریالی که به جز یک اتاق هیچ لوکیشن دیگه ای نداره بسیار بالاست
بازی Gabriel Byrne هم عالیه. که البته چند سال پیش براش GG هم گرفت
هر اپیزود سریال که شروع میشه به نوعی احساس می کنید این خود شما هستین که تو مطب Gabriel Byrne نشستید و قراره مشکلات روحی و روانی تون رو براش شرح بدید :d
In Treatment رو ببینید. سریال خوبیه

با چندتا جلسه ی روان درمانی چطورین ؟ :d
In Treatment سریالیه که هر هفته Dr. Paul در مدتی حدود 30 دقیقه به مشکل یکی از مریض هاش رسیدگی میکنه. معمولا تو این 30 دقیقه دوربین ثابته و زیاد عوض نمیشه. حتی فضای سریال هم هرگز از اتاق Dr Paul خارج نمی شه. دقیقا مثل یه جلسه ی روانی که چیزی جز دیالوگ های دکتر و مریض توش رد و بدل نمیشه. و البته .ارزش دیالوگ ها توی همچین سریالی که به جز یک اتاق هیچ لوکیشن دیگه ای نداره بسیار بالاست
بازی Gabriel Byrne هم عالیه. که البته چند سال پیش براش GG هم گرفت
هر اپیزود سریال که شروع میشه به نوعی احساس می کنید این خود شما هستین که تو مطب Gabriel Byrne نشستید و قراره مشکلات روحی و روانی تون رو براش شرح بدید :d
In Treatment رو ببینید. سریال خوبیه
پویا این مگه کنسل نشده بود ؟

کسری من هنوز نشنیدم HBO رسما کنسلش کرده باشه. ولی فصل سومش جوری تموم شد که فکر می کنم کلا دیگه پایان سریال بود.
درکل فصل سه تاریک ترین و بهترین فصلش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or