54M113
کاربر سایت
آره واقعا زیباست من دو فصلشو دیدم و هر شب هم 7 8 قسمتشو میگیرم و کلا از یه هفته پیش تا الان فقط The Simpsons دیدم ! بسیار مفرح و سرگرم کنندستمن امروز شدیدا برای خودم متاسف شدم که چرا سیمپسون ها رو ندیدم!!
عجب چیزیه!
آره واقعا زیباست من دو فصلشو دیدم و هر شب هم 7 8 قسمتشو میگیرم و کلا از یه هفته پیش تا الان فقط The Simpsons دیدم ! بسیار مفرح و سرگرم کنندستمن امروز شدیدا برای خودم متاسف شدم که چرا سیمپسون ها رو ندیدم!!
عجب چیزیه!
Family Guy هم ببینید خیلی خوبه
. ولی احتمالش خیلی کمه اگه از سیمپسونز خوشتون اومده، از Family Guy هم خوشتون بیاد. نمی دونم چرا. تقریبا هیچ ربطی هم به همدیگه ندارن ولی هرکی رو دیدیم از یکی از این دو تا خوشش میاد، دیگه از اونیکی متنفره :d
فصول 3 تا 9 ارزش دیدن رو دارن.سیمپسون رو از کدوم سیزنش بگیرم برای الان خنده داره و قیافه هاشون مثل الانه؟
پویا این مگه کنسل نشده بود ؟
با چندتا جلسه ی روان درمانی چطورین ؟ :d
In Treatment سریالیه که هر هفته Dr. Paul در مدتی حدود 30 دقیقه به مشکل یکی از مریض هاش رسیدگی میکنه. معمولا تو این 30 دقیقه دوربین ثابته و زیاد عوض نمیشه. حتی فضای سریال هم هرگز از اتاق Dr Paul خارج نمی شه. دقیقا مثل یه جلسه ی روانی که چیزی جز دیالوگ های دکتر و مریض توش رد و بدل نمیشه. و البته .ارزش دیالوگ ها توی همچین سریالی که به جز یک اتاق هیچ لوکیشن دیگه ای نداره بسیار بالاست
بازی Gabriel Byrne هم عالیه. که البته چند سال پیش براش GG هم گرفت
هر اپیزود سریال که شروع میشه به نوعی احساس می کنید این خود شما هستین که تو مطب Gabriel Byrne نشستید و قراره مشکلات روحی و روانی تون رو براش شرح بدید :d
In Treatment رو ببینید. سریال خوبیه