TV Center

چرا House نیست این تو ؟ :d
این نظر سنجی مربوط به عهد بوق میشه و هیچ گونه اعتباری نداره :d

اگه کمدی خوب می خواید ( مخصوصا تو مایه های Office ) حتما Curb Your Enthusiasm رو ببینید
Larry David خداست !! :d

دوستان کسی این سریال اسپارتاکوس رو دیده؟

این قضیش چیه؟

این دومی که اومده Spartacus: Gods of the Arena ادامه فصل اولشه؟ یعنی در واقع فصل دومه؟

یا به علت بیماری نقش اول سریال..سریال رو از اول ساختن؟؟

اخه بعضی سایت ها این رو به عنوان یه سریال جدا گذاشتن واسه دانلود..و میگن فصل اول!

آره لاست رو دوبله کردن... منم دیدم کف و خون قاطی کردم ...:-o دوبله اش هم نسبتا تر و تمیز هست . به شدت هم ممیزی ( س ا ن س و ر ) کم داره که خودم تعجب کردم ...! همش لباساشونو سیاه کردن ...! :))

آره لاست رو دوبله کردن... منم دیدم کف و خون قاطی کردم ...:-o دوبله اش هم نسبتا تر و تمیز هست . به شدت هم ممیزی ( س ا ن س و ر ) کم داره که خودم تعجب کردم ...! همش لباساشونو سیاه کردن ...! :))
سلام.هر سریالی یا فیلمی با دویله کردنش نصف لذتش از بین می ره.
---------------------------------------------------------------
اپیزود بعدی How I Met Your Mother به نام oh honey با حضور Katy Perry:x به عنوان مهمان.این قسمت دیدن داره.
----------------------------------------
راستی Josh Randor بازیگر نقش Ted درHow i met your mother در فیلم Happy Thank you more please هم فیلم نامه نویسه و هم بازیگر نقش اصلی.فیلم ماه march میاد(خودم نمی دونم ربطش به اینجا چی بود همیجوری گفتم:d)

نه اتفاقا دوبله اش خوبه ...! البته یه نقد حسن عباسی هم زدن تنگش تا شستشوی مغذی هم داشته باشه...!
والا لذتش هم حفظ شد ...! ( نظر شخصیه ها ...! )
فقط منتظر تکه کلام ساویر هستیم ... ! به فارسی...! :))

سلام.هر سریالی یا فیلمی با دویله کردنش نصف لذتش از بین می ره.
---------------------------------------------------------------
اپیزود بعدی How I Met Your Mother به نام oh honey با حضور Katy Perry:x به عنوان مهمان.این قسمت دیدن داره.
----------------------------------------
راستی Josh Randor بازیگر نقش Ted درHow i met your mother در فیلم Happy Thank you more please هم فیلم نامه نویسه و هم بازیگر نقش اصلی.فیلم ماه march میاد(خودم نمی دونم ربطش به اینجا چی بود همیجوری گفتم:d)
البته کارگردانشم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or