TV Center

این It's Always Sunny in Philadelphia رو کسی دیده ؟ من خودم اتفاقی اسمش به چشم خورد ولی سریال خیلی خوبی بنظر میاد نمیدونم چرا نه هیچ جا کاندید شده نه تو هیچ لیستی بوده نه هیچی...

سریال باحالیه این It's Always Sunny in Philadelphia . تو مایه های Friends و Seinfeld ــه
برا منم عجیبه چرا تاحالا هیچی نبرده.
کمدی جالبیه. ارزش دیدن رو داره

آخرین ویرایش:
من قسمت اولش و دیدم نمیدونم چرا من و یاد مافیا میندازه داستان تا اون کمی که من دیدم منع استفاده از مشروبات الکلی بوده ( بابا قسمت اولش یک ساعت و دوازده دقیقس شوخی نیست :دی ) سعی میکنم بزودی یکبار دیگه ببینم بیام برات بیشتر توضیح بدم ( البته اگه دان نکرده باشی
دوست عزیز من هنوز این سریال رو ندیدم الان تو کار دکستر هستم که خیلی زیبا هست ..بعد این می خوام برم دنبال این سریال ...یا یه سریال دیگه

کسی این مستند توقف زمان رو دیده که از تلوزیون هم پخش میشد ....من می خوام بدونم چند قسمت هست از کجا دانلود کنم

اسمش Time Warp هستش و کاری از شبکه ی Discovery Channel امریکا.

دو فصل کامل اون تو سال 2008 و 2009 پخش شده که به ترتیب فصل اول 20 قسمت و فصل دوم 11 قسمت هست.
فصل سوم هم دقیقاً اطلاع ندارم چند قسمت هست. (شاید بیشتر از لیست Wiki باشه)

List of Time Warp episodes

مستند خیلی قشنگی هستش، خیلی وقت پیش دو فصل اولش رو دانلودش کردم. بعضی از کارهاشون واقعاً قشنگ هستش. اون چیزی که تو TV دید واقعاً مسخره بازی و سانسور شده هستش.

لینک دانلود هم شرمنده، نمیشه اینجا گذاشت. ولی خیلی راحت میتونید نسخه های مختلف کم حجم تا 720P پر حجم دو فصل اول رو خیلی راحت پیدا کنید.

دوستان این اسپارتاکوس جدیده ارزش دانلود داره بریم سراغش؟ gods of arena ! 1 قسمت اومده درسته دیگه؟
من چندتا نظر خوندم گفته بودن قشنگه و حس و حال فصل 1 رو داره
داستان:
داستانش قبل وقایع فصل 1 اتفاق می افته و کلا بخاطر مریضی شخصیت اصلی (سرطان) این فصل رو به صورت Spin off میسازن

دوستان میخواستم یه سریال دانلود کنم بشینم ببینم.b-)

چی پیشنهاد میدید؟

walking dead رو دیدم فصل اولش رو.:x

خاطرات یک خون آشام رو خوشم نیومد...سوژش مثل فیلم twlight بود...:p

چگونه با مادرتون آشنا شدم رو هم که اینقدر تعریف میکردن رو دیدم خیلی بی مزه بود! من نمیدونم به چی این میخندن؟:d

دکستر خوبه؟:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or