TV Center

این walking dead رو دیدم این زنه ما رو یاد فرار از زندان انداخت...! :(
این یارو که بالا پشتبون مونده بود شخصیتش کپ تی بگ میزنه...! در کل معلوم میشه این زامبول ها از کجا اومدن یا نه ؟ از این سرکاریها نباشه یا مثل لاست نشه بزنه تو خط برزخ و بهشت و...!

از بچه هایی که Lie To Me میبینن یکی جواب بده!:دی
من الان 7 اپیزود از سیزن 1 دیدم.کلا این سریال هر قسمت یه داستان داره یا نه مثل Supernatural بعدا یه Main Story پیدا میکنه!؟(اگه آره لو ندین چیه!!!:دی)

:((:((:((:((:-o:-o:-o:-oهمین الان پیش پای شما سیزن 4 دکستر را تموم کردم!در حال فریز به سر می برم فعلا با اون سکانس پایانی.جایی که فکر کردم دیگه سیزن تموم شده یه پتک کوبوند تو کلم!
فرینج هم سریال سرگرم کننده ایه.ولی فقط در این حد.از تیتراژش هم خوشم اومد.یه افتی که آبرامز نسبت به لاست پیدا کرده اینه که روابط تو لاست خیلی قوی تر از فرینج بودند.الان من آخرای سیزن 1 هستم هنوز هیچ نشونه ای از روابط نیست....

این یارو که بالا پشتبون مونده بود شخصیتش کپ تی بگ میزنه...! در کل معلوم میشه این زامبول ها از کجا اومدن یا نه ؟ از این سرکاریها نباشه یا مثل لاست نشه بزنه تو خط برزخ و بهشت و...!

نه بابا سریال تین ایحری که نیس هویجوری بگن یه ویروسی اومده یا خدا لجش گرفته و... :d

همون قسمت آخر سیزن اول (اگه ندیدی باز نکن :دی )

دیدی که یه ساختمون دکتر هنوز نفهمیده بودن جریان چیه! مطمئنا اگه میخواستن میتونستن سر و ته دلیل به وجود اومدن زامبی ها رو همونجا جمع کنن ولی حالا حالا ها کار داریم... :دی ای خدا چقدر لفتش میدن تا قسمتای بعدی :((
ولی بیشتر از همه چیز من منتظرم این قسمت بعدی فرینج بیاد تا یه سکته خفن بزنیم دسته جمعی :دی

از بچه هایی که Lie To Me میبینن یکی جواب بده!:دی
من الان 7 اپیزود از سیزن 1 دیدم.کلا این سریال هر قسمت یه داستان داره یا نه مثل Supernatural بعدا یه Main Story پیدا میکنه!؟(اگه آره لو ندین چیه!!!:دی)
نه هیچ Story Line ی نداره البته این نشون دادن White House دلیل داره که اونم تو یه قسمت تمومش میکنن

rtkybcmojjjx0851mqb6.png

الان رفتم IMDB دیدم فصل 2 تایید شده کلی خر کیف شدم.:d
فقط حیف که حالا حالا ها مونده ( November 2011) :((

میخوام به یکی از دوستانم چندتا سریال معرفی کنم که شب ها بیکار نباشه و دانلود کنه.

کمی که گشتم توی کارهایی که خودم ندیدم، این موارد زیر رو دیدم که خیلی ازشون تعریف کردند و بعضاً مخالف هایی هم داشتند.

House M.D. یادم نمیاد توی این تاپیک زیاد در موردش صحبت شده باشه
The Walking Dead دیدم که خیلی ها تعریف کردند، ولی از اون طرف هم دیدم گفتند سریال خیلی خیلی سطحی هستش
Bored to Death تو همین تاپیک یکبار بهم پیشنهاد شده بود که بخاطر داشتن تم کمدی، دانلودش نکردم.
How I Met Your Mother فکر کنم از این سریال هایی باشه که هی صدای کرکر خنده میاد.
Chuck چیز زیادی در موردش نمیدونم
Supernatural نمیدونم چرا تا الان خودم دانلودش نکردم

درنهایت، کدوم واقعاً ارزش دیدن رو داره..به احتمال زیاد Bored to Death رو بهش میگم چون ندیدم کسی چیز بدی در موردش گفته باشه.

P.S
طرف آدم راحتی هستش، مثل من بد سیلقه و سخت پسند نیست.

آخرین ویرایش:
دوستان من همین الان یه چیزی دیدم گفتم بیام بپرسم.داشتم سیزن یک Fringe را می دیدم,که همونطور که می دونید ماله شبکه ی FOX هست.بعد تو یکی از تبلیغا زیر نویسش نوشت Prison Break Returns All new Friday 9.8c
این یعنی چی؟

میخوام به یکی از دوستانم چندتا سریال معرفی کنم که شب ها بیکار نباشه و دانلود کنه.

کمی که گشتم توی کارهایی که خودم ندیدم، این موارد زیر رو دیدم که خیلی ازشون تعریف کردند و بعضاً مخالف هایی هم داشتند.

The Walking Dead دیدم که خیلی ها تعریف کردند، ولی از اون طرف هم دیدم گفتند سریال خیلی خیلی سطحی هستش
Bored to Death تو همین تاپیک یکبار بهم پیشنهاد شده بود که بخاطر داشتن تم کمدی، دانلودش نکردم.

درنهایت، کدوم واقعاً ارزش دیدن رو داره..به احتمال زیاد Bored to Death رو بهش میگم چون ندیدم کسی چیز بدی در موردش گفته باشه.

P.S

من خودم The Walking Dead و How I Met Your Mother از بین اینا دیدم نمرات خوبیم تو کارنامشون دارن.ولی این چندتا سریال اخری (جدید) که گرفتم حال کردم ایناست:

Chase تا قسمت 11 فصل اول پخش شده
V (Visitor
The Vampire Diaries
Cap یه 2 قسمتی پخش شده
Fringe قشنگترینشون ! :d

دوستان من همین الان یه چیزی دیدم گفتم بیام بپرسم.داشتم سیزن یک Fringe را می دیدم,که همونطور که می دونید ماله شبکه ی FOX هست.بعد تو یکی از تبلیغا زیر نویسش نوشت Prison Break Returns All new Friday 9.8c
این یعنی چی؟
کسی نبود جواب بده؟:-/

P.S
حتما بهش پیشنهاد کن How i met your mother رو ببینه.فوق العادست.5 فصل کامل پخش شده و ششمیش هم داره پخش میشه.
Chuck هم عالیه.خودم بعد امتحانای ترمم میخوام برم سراغش.
The Walking Dead خوبه.ولی 6 قسمت بیشتر نیست فصل یکش و زیاد وقتش رو پر نمیکنه.

کسی نبود جواب بده؟:-/
خُب داشتی فصل یکش رو میدیدی دیگه!:دی فصل یک هم سال 2008 پخش میشد که PB هنوز تموم نشده بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or