TV Center

فلش فووروارد داستانش خیلی جالبه ولی بدیش اینه که تک فصل هست و فصل های بعدی کنسل شده یا خیلی خوشبینانه تر در هاله ای از ابهامه( چه ادبی!:d) من که خوشم اومد و لی آخرش ضدحال خوردم چون فهمیدم فصل 2 ـیی در کار نیست...! :((
تو سریال چه گیری هم داده به ایرانیها! شهره آ*غ*دا*شلو هم توش بازی میکنه...! b-)
دوستان اهل فن میشه یه سریال توپ معرفی کنید معمایی رازگونه باشه . این Persons Uknown چه جوریاس؟ کسی دیده ارزش داره بریم ببینیم؟ فعلا محض سرگرمی نیکیتا را زدیم برا دانلود ببنیم چیه...! فک کنم تریپ جاسوسی باشه.

آخرین ویرایش:
دوستان اهل فن میشه یه سریال توپ معرفی کنید معمایی رازگونه باشه

يه سريال هيجاني باحال اسمش The Walking Dead اينو به همه پيشنهاد ميكنم سال 2010 اكران شده و با پخش
فصل اول طرفداراي بسيار زيادي به گفته ي IMD در حد لاست پيدا كرده ... صحنه هاشم خيلي كمه (چون من اصولا از اين فيلما خوشم نمياد :d) من باور نميكردم ولي وقتي چند قسمت ديدم
100 دل عاشقش شدم :x:x به نظرم لاستم ميزاره تو جيبش ... از اين سريال ابكي هاي مرده بازي مسخره هم نيست :d تو اين تايپيك تمام سريالو با لينك مستقيم و با زيرنويس گذاشته
به دليل استقبال زياد قرار شده فصلاي بعديش چند ماه بعد بياد اين فيلم براي كسايي كه از فيلماي ابكي ديگه و چرتو پرت ديگه مث اون فيلماي توي نظرسنجي خسته شدن بيان اينو دان كنن
مطمئنم خششون مياد چون با يه فيلم قوي با كارگردان معروف طرفن
داستان فيلمم يه خلاصه ميگم درباره يه پليسي هستش كه بعد از تير خوردن و بهوش اومدن ميبينه كه توي دنياي از مرده ها قرار داره و به دنبال زنو بچش ميگرده وكلي اتفاق هيجاني كه موي تن ادم سيخ ميشه :d...

http://forums.gameseason.net/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/1468-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84.html
باو همين صفحه قبل يكي رو معرفي كردم 2010 اومده در حد سري لاست هست خيلي هم پرطرفداره ... نيگا نكني عمرت بر فناست
من که خوشم اومد و لی آخرش ضدحال خوردم چون فهمیدم فصل 2 ـیی در کار نیست...! :((
وقتي ميبيني فصل 2 در كار نيست يعني ازش كسي استقبال نكرده كه تاييدش كنن ....

یه سریال جدید هم هست . تاريخ شروع پخش سريال Game of Thrones هم 17 آوريل مشخص شد شنیدم می خواد بترکونه سریال در زمان قدیم روخ میده شمشیر بازی این حرف ها ولی اگه تریلری کسی پیدا کرد به ما هم بده ممنون

باو همين صفحه قبل يكي رو معرفي كردم 2010 اومده در حد سري لاست هست خيلي هم پرطرفداره ... نيگا نكني عمرت بر فناست
نه اتفاقا,بعدا از کنسول شدن دیگر فصل ها,کلی اعتراض شد.ظاهرا ABC بودجه نداشته.

نه اتفاقا,بعدا از کنسول شدن دیگر فصل ها,کلی اعتراض شد.ظاهرا ABC بودجه نداشته
كي همچين حرفي رو زده ... منبع معتبري داري ؟؟؟؟ ... تا اخرين چيزي كه شنيدم 6 ماه ديگه فصل دومش مياد

دلیلش صرفا این نیست که ازش استقبال نشده، گاهی اوقات سریالهایی که شب شنبه (آخر هفته ی فرنگیها) پخش میشه، کسی حال نمیکنه عوض رفتن به بیرون بشینه نصف شب سریال ببینه برای همین این سریالها زود کنسل میشن.

cape.jpg
سريال The Cape - شنل پوش
ژانر : اکشن | درام | جنایی
کارگردان : Tom Wheeler
نويسنده : Tom Wheeler
بازيگران : Martin Klebba, Jennifer Ferrin ،Izabella Miko...
تاريخ انتشار : 9 January 2011
سال توليد : 2011
محصول : آمريکا
زبان : انگليسي
زمان : ميانگين هر قسمت 60 دقيقه
زيرنويس فارسي : دارد
کيفيت : عالي HDTV
فرمت : MKV
حجم : ميانگين هر قسمت 130 MB
کانال پخش کننده : NBC آمريکا
تعداد فصل ها : یک فصل
فصل : اول
تعداد قسمت ها : 13 قسمت

خلاصه داستان : داستان پلیس صادق و درستکاری به نام وینس فارادی (با بازی دیوید لیونز - بازیگر مجموعه ER) را روایت میکند که در میان ماموران پلیس فاسد شهر مشغول به کار است اما این درستکار بودن چندان برایش خوش یمن نیست .بزودی وی را قاتل سریالی معرفی میکنند و او مجبور میشود تا از دید انظار مخفی شود. همسرش دانا ( جنیفر فرین - زندگی در مریخ) و پسرش تریپ ( رایان وینوت- فلش فوروارد) را نیز رها کند. او در این میان تصمیم میگیرد تا دوباره در کنار خانواده اش بازگردد و با مجرمانی که سراسر شهر نخل (پالم سیتی) را احاطه کرده اند به مبارزه بپردازد. فارادی تصمیم میگیرد تا "نقش قهرمان شنل پوش" همان قهرمانی که فرزندش به کامیک بوک های آن علاقمند است را ایفا کند و خود تبدیل به مجری قانون شود.ضد قهرمانانی که روبروی فارادی صف میکشند پیتر فیلمینگ میلیاردر است که شبها به قاتلی تبدیل میشود و مکس مالینی است که جزو سارقین بانک است. در این میان اما شخصی به نام اورول وجود دارد که بلاگری است که در پی یافتن ریشه های فساد شهر است.

کسی اگه خواست لینک دانلود دو قسمت ازش اومده رو بزارم

• Like
Reactions: HL2-GF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or