<{ALTAIR}>
کاربر سایت
24 هم دوبله شده.دوستان به غیر از فرر از زندان کدوم یکی از این سریالها دوبله شده؟؟؟؟
چون من نمی تونم زیر نویس بخونم چشمم سریع درد می گیره
24 هم دوبله شده.دوستان به غیر از فرر از زندان کدوم یکی از این سریالها دوبله شده؟؟؟؟
فرار از زندان که انواع اقسام باگ های سریالی را داشت!سريال 24 و بسيار هم جذابه.دوستان به غیر از فرر از زندان کدوم یکی از این سریالها دوبله شده؟؟؟؟
دوست من..سريالي كه روايت داستانش بر مبناي علم و دانش هستش انتظار ميره كه تو داستان همين منطق رو رعايت كنه فقط دقت كن 17 سال پيش كامپيوتري به شكل امروز وجود نداشته!!تو اين 20 سال اخير پيشرفت علم وحشتناك سريع بوده...سريالي مثل lost ياSupernatural از همون اول ميگه اين عنصر تخيل توش هست و ادم انتظار منطق و رآليستي بودن رو ازشون نداره...يا سريال ابكي فرار از زندان(ضمن احترام به طرفداراش) كه داره روايت كاملا واقعي رو نشون ميده ولي فرارشون از دست پليسا واقعا كمدي بود...چقد اين پليس امريكا رو احمق فرض كرده...البته قبول دارم داستانش قشنگه وميتونست يه فيلم سينمايي يا يه سريال كوتاه از توش در بيارن..(بدون سوتي!)كاملا مشخصه . براي سيا كار مي كرده و بسيار سطح علمي بالاتري داشته نسبت به حال.....
در واقعيت هم سيا بسيار علم هاي بيشتري نسبت به اون چزيزي كه رو مي كنه داره .
فكر نكنم مشكلي در امر فيلم باشه .
دوستان به غیر از فرر از زندان کدوم یکی از این سریالها دوبله شده؟؟؟؟
تاریخ پخشش حدوده یه ماه دیگه اس. زود تر از این تاریخ به جز احتمالا چند تا sneak peek چیزه دیگه ای نمیاد.چرالینک های دانلود Mr.Shunshine نیومدن؟
فکر کنم چهار پنج روز دیگه شروع بشهپخشش شروع شده ....؟اینک دانلودش هست