TV Center

دوستان به غیر از فرر از زندان کدوم یکی از این سریالها دوبله شده؟؟؟؟
سريال 24 و بسيار هم جذابه.

[نوشته شده توسط tv47
.FRINGE] رو 4 قسمتش رو ديدم وديگه ادامه ندادم فقط بدليل اينكه چطوري پرفسوري كه 17 سال از علم روز دنيا عقبه مياد و ميشه تئورسين علمي..وجديد ترين مسائل علمي رو با دانش 17 سال پيش حل ميكنه؟؟

كاملا مشخصه . براي سيا كار مي كرده و بسيار سطح علمي بالاتري داشته نسبت به حال.....
در واقعيت هم سيا بسيار علم هاي بيشتري نسبت به اون چزيزي كه رو مي كنه داره .
فكر نكنم مشكلي در امر فيلم باشه .
دوست من..سريالي كه روايت داستانش بر مبناي علم و دانش هستش انتظار ميره كه تو داستان همين منطق رو رعايت كنه فقط دقت كن 17 سال پيش كامپيوتري به شكل امروز وجود نداشته!!تو اين 20 سال اخير پيشرفت علم وحشتناك سريع بوده...سريالي مثل lost ياSupernatural از همون اول ميگه اين عنصر تخيل توش هست و ادم انتظار منطق و رآليستي بودن رو ازشون نداره...يا سريال ابكي فرار از زندان(ضمن احترام به طرفداراش) كه داره روايت كاملا واقعي رو نشون ميده ولي فرارشون از دست پليسا واقعا كمدي بود...چقد اين پليس امريكا رو احمق فرض كرده...البته قبول دارم داستانش قشنگه وميتونست يه فيلم سينمايي يا يه سريال كوتاه از توش در بيارن..(بدون سوتي!)

آخرین ویرایش:
سريال 24 و بسيار هم جذابه.

[نوشته شده توسط tv47
.FRINGE] رو 4 قسمتش رو ديدم وديگه ادامه ندادم فقط بدليل اينكه چطوري پرفسوري كه 17 سال از علم روز دنيا عقبه مياد و ميشه تئورسين علمي..وجديد ترين مسائل علمي رو با دانش 17 سال پيش حل ميكنه؟؟

كاملا مشخصه . براي سيا كار مي كرده و بسيار سطح علمي بالاتري داشته نسبت به حال.....
در واقعيت هم سيا بسيار علم هاي بيشتري نسبت به اون چزيزي كه رو مي كنه داره .
فكر نكنم مشكلي در امر فيلم باشه .
دوست من..سريالي كه روايت داستانش بر مبناي علم و دانش هستش انتظار ميره كه تو داستان همين منطق رو رعايت كنه فقط دقت كن 17 سال پيش كامپيوتري به شكل امروز وجود نداشته!!تو اين 20 سال اخير پيشرفت علم وحشتناك سريع بوده...سريالي مثل lost ياSupernatural از همون اول ميگه اين عنصر تخيل توش هست و ادم انتظار منطق و رآليستي بودن رو ازشون نداره...يا سريال ابكي فرار از زندان(ضمن احترام به طرفداراش) كه داره روايت كاملا واقعي رو نشون ميده ولي فرارشون از دست پليسا واقعا كمدي بود...چقد اين پليس امريكا رو احمق فرض كرده...البته قبول دارم داستانش قشنگه وميتونست يه فيلم سينمايي يا يه سريال كوتاه از توش در بيارن..(بدون سوتي!)
فرار از زندان که انواع اقسام باگ های سریالی را داشت!

چون من نمی تونم زیر نویس بخونم چشمم سریع درد می گیره

سریال جریکو هم دوبله شده. کوتاهه ولی قشنگه. 29 قسمته.
هر کی dexter رو ندیده الکی وقت رو تلف نکنه. دیدن این سریال در اولین فرصت ممکن برای هر کسی واجب شرعیه. مخصوصا گیمر ها از این سریال حتما لذت میبرن.

چرالینک های دانلود Mr.Shunshine نیومدن؟
تاریخ پخشش حدوده یه ماه دیگه اس. زود تر از این تاریخ به جز احتمالا چند تا sneak peek چیزه دیگه ای نمیاد.

چند تا کاره خوب قراره جزو سریال های زمستونی پخش بشه. یکیش سریال Episodes هست که Matt LeBlanc رو دوباره میتونیم ببینیم. یه هفته ی دیگه پخشش شروع میشه
Shameless هم به نظر خیلی کاره جالبی میاد. تریلراش جالب بود.William H. Macy توش بازی می کنه. در مورده یه خانواده ی خیلی درب و داغونه
انیمیشن BOB’S BURGERS هست که یکم منو یاده سیمپسونز می اندازه. داستانش در مورده یه خونواده اس که یه همبرگر فروشی خیلی کثیف دارن. همه چیشون هم کثیفه. همه دم و دستگاشون کثیفه
Off The Map هم مطمئنم می گیره.پزشکیه و داستانش در مورده یه بیمارستان دور افتاده تو یکی از مناطق بومی جنوب امریکاس. نه پرسنل کافی داره و نه تجهیزات درست و حسابی. و حالا سه تا دکتر جدید به این بیمارستان میرن تا به مشکلاتش رسیدگی کنن
فصل دوم سریال هایV و spartacus هم شروع میشه

آخرین ویرایش:
جالبه من الان توی IMDB نگاه کردم دیدم Matt LeBlanc در نقش Matt LeBlanc هست.:d
یعنی فقط اسمش اسم خودشه یا نقشش هم مثل زندگی واقعیشه؟
در کل به نظر من خیلی خوبه که بازیگر های Friends رو توی نقش ها و سریال های جدید میبینیم.
مخصوصا Matthew Perry.

سه تا هم خونه، دارن سعی میکنن تا اونجایی که ممکنه معمولی و مثل ادم درکنار هم زندگی کنن
. ولی مشکل اینجاست که هیچکدومشون اصلا ادم نیستن.
یکیشون خون آشامه، یکی گرگ نماس، یکی دیگه هم جزوه ارواحه...
از SyFy پخش میشه و به نظر میرسه سریال خوبی باشه

آخرین ویرایش:

Dan Vs. هم یکی دیگه از سریال های زمستونیه. این انیمیشن کاره استودیوی Film Roman هست که شاهکار همیشگیش ، The Simpsons رو حتما میشناسید.
داستان هم در مورده مردیه به اسم دن که فوق العاده عصبانی، نچسبو منفی بافه و فکر می کنه که تمام دنیا برضدش هستن و همه منتظر یه موقعیتن تا بهش ضربه بزنن و نابودش کنن.
پخشش از اول ژانویه از شبکه ی تازه تاسیس The Hub شروع شده

پخشش شروع شده ....؟اینک دانلودش هست
فکر کنم چهار پنج روز دیگه شروع بشه

• Like
Reactions: HL2-GF

يه سريال هيجاني باحال اسمش The Walking Dead اينو به همه پيشنهاد ميكنم سال 2010 اكران شده و با پخش
فصل اول طرفداراي بسيار زيادي به گفته ي IMD در حد لاست پيدا كرده ... صحنه هاشم خيلي كمه (چون من اصولا از اين فيلما خوشم نمياد :d) من باور نميكردم ولي وقتي چند قسمت ديدم
100 دل عاشقش شدم :x:x به نظرم لاستم ميزاره تو جيبش ... از اين سريال ابكي هاي مرده بازي مسخره هم نيست :d تو اين تايپيك تمام سريالو با لينك مستقيم و با زيرنويس گذاشته
به دليل استقبال زياد قرار شده فصلاي بعديش چند ماه بعد بياد اين فيلم براي كسايي كه از فيلماي ابكي ديگه و چرتو پرت ديگه مث اون فيلماي توي نظرسنجي خسته شدن بيان اينو دان كنن
مطمئنم خششون مياد چون با يه فيلم قوي با كارگردان معروف طرفن
داستان فيلمم يه خلاصه ميگم درباره يه پليسي هستش كه بعد از تير خوردن و بهوش اومدن ميبينه كه توي دنياي از مرده ها قرار داره و به دنبال زنو بچش ميگرده وكلي اتفاق هيجاني كه موي تن ادم سيخ ميشه :d...

http://forums.gameseason.net/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/1468-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or