خوب دیدم دوستان سریال های نسبتا خوبی رو معرفی کردن ، ولی به یکی از بهترین اثار Fox نپرداختن :
The Shield
یکی از بهترین Crime / Drama / Thriller هایی که تا به حال FOX تولید کرده : داستان سریال در مورد یک گروه 4 نفره از اداره پلیس لس انجلس هست به سردستگی ویک مکی ، یکی از کرکتر های فوق العاده دوست داشتنی ، اما کار این گروه چیه : این گروه یا دسته به فکر امنیت شهر هست و خلافکارا رو هر جایی که باشن پیدا میکنه ولی ، بدون هیچ ظوابط و قانونی ، اونا قانون خودشون رو دارن ، با خیلی از گنده خلافکارای شهر رابطه دارن ، در کنار دستگیری ادم بدا ، خودشون هم کارای بدی میکنن :d میزنن ، میکشن ، قطار پول میدزدن و ...
در کنار اینها ، این اداره ی پلیس یه سرپرست داره به نام کاپیتان اسودا که هدفش در کنار رسیدن به شورای شهر ، ریختن پته ی این گروه روی اب و دستگیر کردنشون هست ، اما دستش به جایی بند نیست ...
در کنار خط داستانی که گفتم در هر قسمت داستان های حاشیه ای هم وجود داره که مشکلات و مسائل کرکتر ها رو بررسی میکنه و این به هرچه جذاب تر شدن سریال کمک میکنه ، کرکتر ها بسیار به جا و درست انتخاب شدن ، روابط بین اونا به قدری طبیعی پرداخت شده که انگار این اتفاقات همین دور و بر شما داره اتفاق میافته و شما اینا رو قبلا دیدین ، اسکریپت یا فیلمنامه ی کار بسیار کم نقص هست ، در بعضی قسمت ها واقعا به عظمت سریال پی میبرید ، بار احساسی و درام کار در بعضی قسمت ها بالاست ، اما یه چیزی ، اینه که باید تحمل داشته باشین تا سریال برای شما لذت بخش بشه ، مطمئنا وقتی The Shield براتون لذت بخش بشه ، مثل من تا صبح بیدار میمونین و پشت سر هم نگاه میکنین ! خوبی این سریال اینه که تموم شده و هر 7 فصلش در بازار موجود هست ( برای اونایی که نمیتونن دانلود کنن )
ببینین و به جون من دعا کنین . مطمئن باشین از خیلی از سریال هایی که تو این تاپیک معرفی شدن بهتره .
the shield عالیه فصل 5و6و7 ادم رو میخکوب میکنه،من به همه دیدن breaking bad رو هم توصیه میکنم اونم درام خوبیه.chuck رو هم از دست ندین و اگر مشکل زبان ندارین house رو هم حتما ببینین