TV Center

درود
اگر ممکنه سه سریال معرفی کنید که حداکثر تا سیزن 2 اومده باشه. تو هر ژانری بجز عشق و عاشقی و این چرندیات. نظرتون راجبه Nikita چیه؟
ممنون
Nikita یه جورایی شبیه 24 هستش اگه از 24 خوشت اومده از اینم خوشت میاد.
The Walking Dead هم عالیه ولی بدیش اینه که سیزن 2ش 8 ماه دیگه میاد.
2تا Spartacusها هم فوق العادن(Blood and Sand و Gods of the Arena)
سریال V هم قشنگه داستان جالبی داره ولی از لحاظ فنی یه خورده ضعیفه.

با تشکر از ممد و استادکسری و ahp4 جان :دی
The Walking Dead رو که دیدم. Spartacus هم سیزن 1 و دوش رو کامل کردم که قراره ببینم (:دی).
اون V رو هم قراره فردین بده (شاید وقتی دیگر :دی).
پس همین Dexter تائید میشه :دی.

ویرایش:
یا حضرته عباس... این یارو دکستر 7-8 سیزن ازش اومده. این رو میشه خرید وقت رو هم تلف نکرد. چیزی میخوام داغ و بروز باشه :دی.

آخرین ویرایش:
درود
اگر ممکنه سه سریال معرفی کنید که حداکثر تا سیزن 2 اومده باشه. تو هر ژانری بجز عشق و عاشقی و این چرندیات. نظرتون راجبه Nikita چیه؟
ممنون
من به شما فرينج رو پيشنهاد مي كنم .
الآن سيزن 3 اين سريال در حال پخش از شبكه فاكس .
خيلي سريال زيبايي هست و كارگردانش آبرامز
IMDB 8.8

Bored To Death - دقیقا دو فصلش اومده . یه کمدی خیلی خوب

Boardwalk Empire - یه فصلش پخش شده. اینم سریال خوبیه. البته حالت مافیایی داره و یکم نیاز به حوصله داره

Luther - یه فصلش پخش شده. اینم خیلی سریال خوبیه.پلیسی / درام هست. در مورده یه مامور پلیس که اصلا کنترلی رو اعصابش نداره.

Nurse Jackie - دو فصلش پخش شده. اینم یه سریال بیمارستانیه کمدی درام هست. کاراکتر Nurse Jackie فوق العاده اس و داستانش در مورده پرستاریه که خودش یه جورایی به مواد مخدر معتاده

The Big C - یه فصلش پخش شده. داستان در مورده یه معلمه که متوجه می شه سرطان پوست داره. ولی به هیچ وجه نمی تونه این موضوع رو به خانواده اش بگه. تصمیم میگیره این چند وقتی که زنده اس رو نهایت لذت رو از زندگیش ببره. اینم کمدی هست بیشتر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos
در ادامه ی سریالهای معرفی شده در بالا:

Community: سریالی در مورد یک عده علاف در دانشگاه پیام نور ایالات متحده. بخاطر Alison Brie ببینید.

Arrested Development: سه تا سیزن اومده ولی دیدنش از واجباته.

The Good Guys: اگه سریالهای پروپاگاندایی چرت میخوای ببین. پسر تام هنکس توشه. هنوز فصل اول داره پخش میشه.

Parks and Recreation: مستند الکی مثل The Office.

Sherlock: سه تا اپیزود بیشتر نیست ولی بسیار زیباست، شرلوک هلمز توی دنیای جدیده (واتسون و هلمز با موبایل و لپتاپ. ازین نویسنده های جوجه هم نیست کار یکی از نویسنده های قدر انگلیسه).

• Like
Reactions: Fratos
یا حضرته عباس... این یارو دکستر 7-8 سیزن ازش اومده. این رو میشه خرید وقت رو هم تلف نکرد. چیزی میخوام داغ و بروز باشه :biggrin1:.
5 سیزن اومده ازش. فری بگیرش ضرر نمی کنی :دی

خب بالاخره لینکای قسمت اول Mr Sunshine هم اومد
خودت ديديش ؟
نقدهاش خيلي خوب نبوده
من خيلي مشتاقم ببينمش ولي واقعا تواناييش رو ندارم
همين الان دارم Clone Wars و V و How i met your mother و The Event (فعلا تعطيل) و Fringe و Episodes (كه هفته ديگه تمومه البته) و Lights Out رو دنبال مي كنم و الان دو دل هستم كه دنبال Chicago Code برم يا نه، بالاخره شان راياني گفتن، نقد ها هم خيلي خوب بود و آمار بيننده هاي قسمت اول هم 10 ميليون بوده ولي طبق چيزايي كه من خوندم مي گم اي كاش كيبلي بود
فقط خدا نكنه به سرنوشت Lone Star دچار بشه
از همه اينا سنگين تر از فردا صبح بايد شروع كنيم به دانلود Justified كه سيزن يكش خيلي خوب بود و جز معدود سريال هاي جديد سيزن قبل كه خوب از آب در اومدن و با توجه به اينكه نقدهاش عالي بوده صد در صد فوق العاده س
از يكشنبه پخش سري جديد لوني تونز هم پخش مي شه كه تريلرهاش منو خيلي جذب كرد
از آوريل هم Camelot و Game of Thrones ميان
فكر كنم بايد درس و دانشگاه رو كلا ول كنم اين فصل
حالا در مورد Mr. Sunshine يه نظر قشنگ و واضح بده بينيم چطوريه
كار قبلي Mathew Perry خيلي به دل من نشست حيف كه كنسل شد
تمام دوستان دارن به تلويزيون بر مي گردن پارسال كورتني كاكس و امسال متيو پري و مت لبلانك تازه ليزا كودرو هم از اين سريال هاي اينترنتي داره كه مثل اينكه Showtime مي خواد سريالش كنه

Criminal Minds کسی میبینه اینجا؟ بسیار دوست میداریم.

به عنوان کسی که اصلا فن پری نیست الان دارم دانلود میکنم سانشاین رو ببینم چیه :دی

آخرین ویرایش:
خودت ديديش ؟
نقدهاش خيلي خوب نبوده
من خيلي مشتاقم ببينمش ولي واقعا تواناييش رو ندارم
اره به نظرم خوب بود. از اون کمدی هایی نیست که هر چند دقیقه یه بار پاش قهقهه بزنی . ولی خیلی ریتم تند و خوشایندی داشت. من خیلی بیشتر از Episodes ازش خوشم اومد. رنگ امیزی خیلی عجیب غریبی هم داشت. پر از رنگ های شاد بود. موسیقیش هم خیلی با ریتمش همخونی داشت. Mathew Perry هم اصلا ناامید کننده نبود. همون چیزی بود که من انتظارش رو داشتم. درکل به نظرم کاره خوبی بود و این بیست دقیقه ارزش دیدن رو داره. احساس خیلی خوبی به ادم می داد. حتما ببینش

entourage هم که انگار این قراره اخرین فصلش باشه. به نظرم خیلی خوب موقعی داره تموم میشه. داشت یکم افت می کرد.
منم به Chicago Code خیلی امیدوارم. خیلی دوست دارم از لحاظ امار بیننده بزنه این Cape رو نابود کنه.
Off The Map هم خیلی ناامید کننده. نصف اون چیزی که انتظار داشتم هم نبود.

راستی shameless هم بد نیست. هرچند بعیده به خوبی ورژن بریتانیاش بشه ولی بازم دنبال کردنش می ارزه.

آخرین ویرایش:
درود
تا اونجائی که میشد از دوستانی که راهنمائی دادن قدردانی شد (اعتبار :دی)، درهرحال ممنون از همه.
Boardwalk Empire گذینه اوله برای دانلود. حجم هر اپیزودش 2.2 گیگه :دی. کارگردانش اسکورسیزی ست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or