Agent47
کاربر سایت
جدی..!؟ من داشتم دومی رونگاه میکنم..!
عجب سریال خفنیه از هر دو لحاظ:d
رییس سایتی برای خریدش سراغ دارید؟
جدی..!؟ من داشتم دومی رونگاه میکنم..!
عجب سریال خفنیه از هر دو لحاظ:d
راستي Lights Out هيچ ربطي به فاجعه اي به نام Traffic Lights نداره
اگه بگم به افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه اونوخ زیر 18 ها بیشتر از بالای 18 سال میرن سراغشمعمولا میگن"به افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه" نه "به افراد بالای 18 سال توصیه میشه"!!
بر خلاف Rome که ماله HBO بود و من به شدت ازش بدم میاد:d,با Spartacus خیلی حال میکنم.نمیدونم چرا!
اگه چند نفر دیگه هم اومدن Camelot رو تائید کردن میرم تو کارش.
مرسی از معرفی.
والا نيكيتا هم خيلي بيننده نداره زير 2 ميليون ولي واسه استاندارد كانال خز (CW) عاليه واسه همين خيلي راحت حداقل يه سيزن ديگه ادامه پيدا مي كنهاره ببخشید من اشتباه خوندم.
فکر نکنم Fring رو همینجوری ولش کنن. حیفه واقعا.اگه کامیک بشه بازم خوبه.
اخه من نمی فهمم چرا انقدر امار بیننده هاش پایینه. نسبت به خیلی از سریال هایی که تمدید شدن یا به احتمال قوی تمدید میشن ، خیلی بهتره. مثلا من اصلا برام قابل قبول نیست که چجوری ملت انقدر می شینن Nikita و Glee می بینن. بعد مثلا Rubicon که اصلا هم سریال بدی نبود به همین راحتی کنسل میشه.
2010 اصلا خیلی از لحاظ سریال سال بدی بود. نصف بیشتر سریال هایی که جدید شروع شدن سطح کیفیشون خیلی پایین بود. یه عده ی زیادی هم بیگناه این وسط کنسل شدن. terriers مثلا تازه داشت جون میگرفت که زدن کنسلش کردن. Lone Star هم خیلی بدجوری کنسل شد.
V رو من نفهمیدم چرا همون فصل اول کنسل نشد.
House هم امار بیننده هاش خوبه ولی نمی دونم hugh laurie فصل بعد هم هست یا نه. فکر کنم یه جایی گفته بود فصل 7 دیگه فصل اخرشه. اگه بره که خیلی بد میشه. یعنی House بدونه House ؟
فکر میکنم ادامه پیدا کنه چون اگه ادامه پیدا نمیکرد قصل 6 رو به عنوان final season معرفی میکردن. استدلال رو حال کردی؟:dبعد,خبری نیست که آیا How I Met Your Mother واسه فصل 7 ادامه داره یا نه!؟
بعد,خبری نیست که آیا How I Met Your Mother واسه فصل 7 ادامه داره یا نه!؟
اينجا كسي flash forward نگاه نمي كنه؟ سريال باحاليه...
داستان جذابي داره كه با ديدن همون قسمت اول سوالاي زيادي تو ذهن آدم ايجاد ميكنه كه دليل ديدن قسمت هاي بعديش ميشه.
آقا این Gods of the Arena چجور Spartacusـی هست که توش اسپارتاکوس نداره!!؟:biggrin1:
داداش هنوز 1 قسمت پخش شده . مرلین جادوگره ولی بد جنس نیست . فک نمیکنم این سریال به مسخره بازیه جادو جنبلی بکشه . دانلودش کنین .فقط كسي نگفت اين سريال Camelot جادوگر خفن بدجنس داريم يانه ؟
جلوه هاي ويژه داره يا نه ؟؟