TV Center

راستي Lights Out هيچ ربطي به فاجعه اي به نام Traffic Lights نداره

اره ببخشید من اشتباه خوندم.
فکر نکنم Fring رو همینجوری ولش کنن. حیفه واقعا.اگه کامیک بشه بازم خوبه.
اخه من نمی فهمم چرا انقدر امار بیننده هاش پایینه. نسبت به خیلی از سریال هایی که تمدید شدن یا به احتمال قوی تمدید میشن ، خیلی بهتره. مثلا من اصلا برام قابل قبول نیست که چجوری ملت انقدر می شینن Nikita و Glee می بینن. بعد مثلا Rubicon که اصلا هم سریال بدی نبود به همین راحتی کنسل میشه.
2010 اصلا خیلی از لحاظ سریال سال بدی بود. نصف بیشتر سریال هایی که جدید شروع شدن سطح کیفیشون خیلی پایین بود. یه عده ی زیادی هم بیگناه این وسط کنسل شدن. terriers مثلا تازه داشت جون میگرفت که زدن کنسلش کردن. Lone Star هم خیلی بدجوری کنسل شد.
V رو من نفهمیدم چرا همون فصل اول کنسل نشد.

House هم امار بیننده هاش خوبه ولی نمی دونم hugh laurie فصل بعد هم هست یا نه. فکر کنم یه جایی گفته بود فصل 7 دیگه فصل اخرشه. اگه بره که خیلی بد میشه. یعنی House بدونه House ؟

معمولا میگن"به افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه" نه "به افراد بالای 18 سال توصیه میشه"!! :دی :دی
بر خلاف Rome که ماله HBO بود و من به شدت ازش بدم میاد:d,با Spartacus خیلی حال میکنم.نمیدونم چرا!:دی
اگه چند نفر دیگه هم اومدن Camelot رو تائید کردن میرم تو کارش.
مرسی از معرفی.
اگه بگم به افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه اونوخ زیر 18 ها بیشتر از بالای 18 سال میرن سراغش :دی
در مورد توضیح هم که یکی از دوستان خواست اینه که :
دختر شاه یعنی Morgan پدرش یعنی King Uther Pendragon رو میکشه تا خودش که فکر میکنه تنها وارث شاه هست به قدرت برسه . ولی uther یک پسر از همسر یکی از شاهها در طول جنگ :دی داره که اون پسر رو که ناخواسته به دنیا اومد به عنوان هدیه به مرلین که در نزدیکی با همسر شاهه رقیب به اوتر کمک کرد داد . مرلین هم اون پسررو به زن و شوهری سپرد تا بزرگش کنن و وقتی که اوتر یعنی شاه سرزمین کملوت مرد مرلین بر میگردد و آرتور همان پسره شاه رو در مقابل morgan قرار میده آرتور اول انگیزه ای به شاه شدن نداره ولی وقتی دید که مورگان مادرش را کشت ( همان زنی که آرتور رو بزرگ کرده ) تصمیم میگیره که مورگان رو شکست بده ولی راه سختی رو در پیش اره چون هنوز هیچ قدرتی نداره و فقط مرلین و چند تن از یاران وفادار رو داره در مقابل ارتش عظیم کملوت که فکر میکنن شاهشون مورگان هست .....
این قسمت اول بود :دی باید دید ادامه چگونه خواهد شد .
در مورد imdb هم که نمره 6.4 داده هنوز اولین قسمت پخش شده و چیزی معلوم نیست . بیشتر سریالا با گزشت زمان امتیازشون بیشتر میشه ...

اره ببخشید من اشتباه خوندم.
فکر نکنم Fring رو همینجوری ولش کنن. حیفه واقعا.اگه کامیک بشه بازم خوبه.
اخه من نمی فهمم چرا انقدر امار بیننده هاش پایینه. نسبت به خیلی از سریال هایی که تمدید شدن یا به احتمال قوی تمدید میشن ، خیلی بهتره. مثلا من اصلا برام قابل قبول نیست که چجوری ملت انقدر می شینن Nikita و Glee می بینن. بعد مثلا Rubicon که اصلا هم سریال بدی نبود به همین راحتی کنسل میشه.
2010 اصلا خیلی از لحاظ سریال سال بدی بود. نصف بیشتر سریال هایی که جدید شروع شدن سطح کیفیشون خیلی پایین بود. یه عده ی زیادی هم بیگناه این وسط کنسل شدن. terriers مثلا تازه داشت جون میگرفت که زدن کنسلش کردن. Lone Star هم خیلی بدجوری کنسل شد.
V رو من نفهمیدم چرا همون فصل اول کنسل نشد.

House هم امار بیننده هاش خوبه ولی نمی دونم hugh laurie فصل بعد هم هست یا نه. فکر کنم یه جایی گفته بود فصل 7 دیگه فصل اخرشه. اگه بره که خیلی بد میشه. یعنی House بدونه House ؟
والا نيكيتا هم خيلي بيننده نداره زير 2 ميليون ولي واسه استاندارد كانال خز (CW) عاليه واسه همين خيلي راحت حداقل يه سيزن ديگه ادامه پيدا مي كنه
Glee هم فعلا جوه اينكه جو تا كي حفظ بشه بسته شانس داره ولي خوب سريال همه پسنديه و خيلي داستانش مهم نيست فقط آهنگا مهمن واسه اين دنبال كردنش آسونه
اما Fringe يه سريال به شدت دنباله داره و دنبال كردنش واسه همه سخته خصوصا الان باز سيزن يكش خيلي نزديك به Procedural ها بود ولي الان يه قسمت رو كه نبيني از قسمت بعد هيچي نمي فهمي
Lone Star هم واقعا حيفش بود رو USA Network يا Showtime اگه بود به شدت مي تركوند
Terriers هم عالي بود همين يه سيزن ديدن همچين سريال خودش خيلي ارضاع كننده بود هرچند مي تونست ادامه دار بشه و بيشتر بتركونه
كلا شان رايان با اينكه خيلي ناشناخته اما از خيلي از معروف ها مثل آبرامز يا ودون خيلي بهتره ولي خوب يه مقدار زيادي بدشانسه همين Chicago COdeش هم پا در هواست متاسفانه و من واقعا دارم عاشقش مي شم
V هم فوق العاده شانسي مثل Dollhouse بود وضعيتش اما همونقدر كه Dollhouse وسط سيزن دو كنسل شدنش بهترين اتفاق بود واسه ش (يه سيزن متمركز شده عالي كه بازيگرايي مثل دنيسوف و بمبر و هوگان توش بودن) V خيلي از لحاظ كيفي پيشرفت نكرد اما من طرز عجيبي خوشم مياد ازش
ولي خدايي ناراحت كننده ترين كنسلي امسال Caprica بود
خدايي ژانر علمي - تخيلي سريال اينجوري خيلي بيشتر مي خواد
==
House بدون هيو لري مثل The Big Bang Theory‌بدون جيم پارسونزه
==
آوريل رسما داره ماه فوق العاده اي ميشه
Showtime شروع پخش The Borgias‌رو تاريخ سوم آوريل اعلام كرد
در اين لحظه يه ضد حال اساسي خوردم و فهميدم The Looney Tunes Show باز هم عقب افتاد و به تاريخ نا مشخصي در May معكول شد
بس كه عقب افتاده ديگه دار گريه م مي گيره

آخرین ویرایش:
آقا این Gods of the Arena چجور Spartacusـی هست که توش اسپارتاکوس نداره!!؟:دی
بعد,خبری نیست که آیا How I Met Your Mother واسه فصل 7 ادامه داره یا نه!؟

اينجا كسي flash forward نگاه نمي كنه؟ سريال باحاليه...
داستان جذابي داره كه با ديدن همون قسمت اول سوالاي زيادي تو ذهن آدم ايجاد ميكنه كه دليل ديدن قسمت هاي بعديش ميشه.

بعد,خبری نیست که آیا How I Met Your Mother واسه فصل 7 ادامه داره یا نه!؟

فعلا چیزی نگفتن ولی 99% تمدید میشه. چند سال پیش صحبت بود که سیزن 7 (و یا 8) تمومش می کنن. با توجه به اینکه برای همین سیزن 6 هم داستان کم اوردن بعید نیست که فصل بعد جمعش کنن.

--

کسی اگر دنبال a copy of a copy of Friends هست! سریال Mad Love که تا الان 3 قسمتش اومده رو ببینه. یعنی اگر HIMYM به Friends خیلی نزدیک هست, این Mad Love دیگه خود HIMYM هست! با این وجود به این معنی که سریال بدی هست,نیست!

جدیدا رفتم تو نخ کارای Chris Lilley که نابغه ای هست برای خودش. دو تا مجموعه اصلیش Summer Heights High و We Can Be Heroes هستن که خودش نویسنده+بازیگر هر دو کار به حساب میاد. توی هر دو تا چند نقش رو بازی می کنه. خلاصه ببینید ضرر نمیکنید. فعلا منتظر Angry Boys اش هستم.

• Like
Reactions: TCSCELL
اينجا كسي flash forward نگاه نمي كنه؟ سريال باحاليه...
داستان جذابي داره كه با ديدن همون قسمت اول سوالاي زيادي تو ذهن آدم ايجاد ميكنه كه دليل ديدن قسمت هاي بعديش ميشه.

دوست من نگاه نكن كه خيلي وقته كنسل شده و ادامه نداره ....:d

آقا این Gods of the Arena چجور Spartacusـی هست که توش اسپارتاکوس نداره!!؟:biggrin1:

اسپارتاكوس اينقدر چشم چروني و #@!$@# كرد كه سرطان گرفت ... الان وضعيتش بهتر بشه ايشالله تو فصل دوم
شاهد كار هايي فراتر از #$%@ خواهيم بود :d:d

فقط كسي نگفت اين سريال Camelot جادوگر خفن بدجنس داريم يانه ؟
جلوه هاي ويژه داره يا نه ؟؟

فقط كسي نگفت اين سريال Camelot جادوگر خفن بدجنس داريم يانه ؟
جلوه هاي ويژه داره يا نه ؟؟

داداش هنوز 1 قسمت پخش شده . مرلین جادوگره ولی بد جنس نیست . فک نمیکنم این سریال به مسخره بازیه جادو جنبلی بکشه . دانلودش کنین .

این لیست تا حدودی می تونه مشخص کنه که در چه تاریخی می تونید بفهمید که سریال مورد علاقه تون بالاخره کنسل میشه یا تمدید.

2011 Broadcast Network Upfront Meetings

May 16, 2011 : NBC : New York : Morning

May 16, 2011 : FOX : New York : Afternoon

May 17, 2011 : ABC : New York : Afternoon

May 18, 2011 : CBS : New York : Afternoon

May 19, 2011 : The CW New York : Morning

May 19, 2011 : Univision : New York : Afternoon

شبکه های کابلی هم بین Marchو April تاریخشون هست

The Cape هم بالاخره به لقالله پیوست. اپیزود اخر رو NBC اصلا دیگه نشون نمیده و فقط انلاین می تونید ببینیدش

من نمی دونم این چه وضعیه اخه ؟ باز دوباره اوباما اینا می خوان بیان تو NBC سخنرانی کنن و بازم دقیقا همون ساعتی می خوان بیان که قرار بود Chuck رو نشون بدن. این سومین باریه که بخاطر اینا دارن Chuck رو می اندازن عقب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or