TV Center

سریال under the dome خیلی قشنگه ولی متاسفانه بعد از پخش یک فصل کنسل شد . من بهتون سریال silo را پیشنهاد میکنم اگر از lost و dark خوشتون میاد

سریال Under the Dome تموم شده در 3 فصل!

کنسل نشده؛ چون سازندگانش از نحوه پایان‌بندی سریال راضی بودند.

نمیدونم فقط منم یا کس دیگه هم مثل من منتظر Severanceهست ...
دارم بدور از این هیاهو ها و موج سواری ها پوآرو رو میبینم بسی لذت میبرم
از وقتی دو هفته پیش severance رو تموم گردم دنیا دیگه اونقدرا برام جذاب نیست :D مغزمو پاشوند انقدر جذاب بود.

از دو قسمت اول The Bear خوشم نیومد؛ خیلی فک می‌زنند؛ خیلی کلوزآپ داره؛ تدوین هم حالت تهوع به وجود میاره؛ هر آدرنالینی و تعلیق استرس‌گونه‌ای به مانند تولد یک Uncut Gems نیست.

پ.ن: من به عنوان یک مترجم، با ذکر جزئیات دقیق بک‌گراند در زیرنویس‌گذاری مخالف هستم؛ این امر البته در کار دوبله موثر است!

از دو قسمت اول The Bear خوشم نیومد؛ خیلی فک می‌زنند؛ خیلی کلوزآپ داره؛ تدوین هم حالت تهوع به وجود میاره؛ هر آدرنالینی و تعلیق استرس‌گونه‌ای به مانند تولد یک Uncut Gems نیست.

پ.ن: من به عنوان یک مترجم، با ذکر جزئیات دقیق بک‌گراند در زیرنویس‌گذاری مخالف هستم؛ این امر البته در کار دوبله موثر است!
کمر بستی به اتک زدن به سریال های مورد علاقه من :دی
تا فصل 2 بیا حالا فعلا کار داری.

این قضیه ای که The Bear اینجور زیرنویس های عجیب غریب داره پس برای همه هست... این چه مدلشه دیگه؟؟؟ من که 5 دقیقه تحمل نکردم سریال پاک کردم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or