TV Center

Presumed Innocent هفته آینده تموم میشه؟

پرونده «راستی سبیچ» تموم میشه. فصل دوم یک پرونده دیگه هست.

============================================================================================================================================

تفاله‌ای به نام تیم نویسندگی The Boys! :D 🦆

پی‌نوشت: یه زمانی بچه‌های اینجا به من «کیلینگ» یا «لفت‌اُورز» پیشنهاد می‌دادن؛ الان گزینه‌های خوبشون شده «بویز» یا «خرس»!🦆:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALAN*WAKE
پیش درآمد سریال دکستر دارن میسازن !
بعد از اون ریدمانی فصل آخر ،حس میکنم بیشتر میرینن توش !
بازیگر نقش دکستر هم پاتریک گیبسون 😐😐
فلش بک های نوجوانی دکستر زیاد مالی نبود
در کل دکستر فقط همون نسخه اصلی

پیش درآمد سریال دکستر دارن میسازن !
بعد از اون ریدمانی فصل آخر ،حس میکنم بیشتر میرینن توش !
بازیگر نقش دکستر هم پاتریک گیبسون 😐😐
باز این بهتر از اون فاجعه ادامه دادن داستان بچشه بنظرم!
بیشتر تو پایان نویسی ریدمانن تا ساخت سیزن وگرنه new blood بنظرم جز بهترین سیزنای دکستر بود به استثنای قسمت آخر که فاجعه ترین اندینگی بود که دیدم.

• Like
Reactions: *CATALAN*
فقط خدا و نویسنده های سریال میدونن به معنای واقعی کلمه شلم شوربایی که قسمت اخر این سیزن درست کردن اصلا چطور میشه یا میخوان جمعش کنن؟!
کارکترا این فصل همه تو دیوارن اون از وضع فاجعه فرنچی این از هیویی(بنظرم کارکتروترکوندن از لحاظ روحی ولی آخم نگفت)اون از استارلایت بی منطقترین کارکتر سریال شده و MM که وضعیتش مثل قضیه ریست شدن داستان هر فصل سریال ابنجا با ابن کارکتر همین کارو کردن فقط بوچر باز بنظرم یکم خوب تقابل درونیش و فاجعه اخر رایان!نمیدونم چی بگم فقط تنها عنصری که توی این سریال پابرجا نگه داشته این فاکینگ هوملندره یه تنه سریال carry میکنه...

• Like
Reactions: ALAN*WAKE
پخش سریال Halo پس از دو فصل، رسما کنسل شد.
عاقبت دخالت من درآوردی نویسنده ها و عوامل ساخت تو داستان و محتوا تهش میشه همین همون بهتر که کنسل شد فقط ظاهرش halo بود باطنش اشغال بود باز fallout رفت یه داستان جدید از دنیاشو تو سریالش نشون داد و موفق شد ولی عوامل halo نه تن به یه داستان جدید تو یونیورس halo دادن و نتونستن داستان سه گانه و ریچ رو خوب و وفادار دربیارن بعد فصل ۱ باید کنسل میشد

همین خبر «هیلو» رو متاسفانه درست و کامل نمی‌گذارید؛ «ایکس باکس» گفته است که ادامه سریال Halo را به شبکه دیگری می‌فروشد؛ یعنی احتمال احیای آن وجود دارد! 🦆 :D
فرض رو بر این گرفتیم که هیچ شبکه دیگه ای این سم رو نمیخواد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or