TV Center

اگه the last ship رو میگی فکر کنم کنسل شد یا آخرش سرهم بندی شد(درست یادم نیست)ولی Eric Dane گویا تو واقعیت افسردگی گرفته بوده برای همین دیگه تمومش کردن
تو ردیت زده تهش جمع میشه ولی نه به بهترین شکل ولی بازم پایان خوبی داره.

• Like
Reactions: hamid_barca
داشتم House of the Dragon رو میدیدم. سریالای غربی چه باحال شدند. نودیتی مردان تا فی خالدون مشکلی نداره. اما خانم ها باید حجاب اسلامی رو همیشه رعایت کنند. لول کلا اگر بدن اونا رو به نگاه یک شی میبینند. اینا هم باید شی باشند. کلا دنیا به پارادوکس جالبی دچار شده.:D

داشتم House of the Dragon رو میدیدم. سریالای غربی چه باحال شدند. نودیتی مردان تا فی خالدون مشکلی نداره. اما خانم ها باید حجاب اسلامی رو همیشه رعایت کنند. لول کلا اگر بدن اونا رو به نگاه یک شی میبینند. اینا هم باید شی باشند. کلا دنیا به پارادوکس جالبی دچار شده.:D

Why the only naked bodies you see on screen these days are men's

یه جا خوندم اتفاقا داشته ولی حذف کردن در کمیته مو آبی های HBO .

یه بیماری دارم من به جای کلی فیلم سریال جدید که ندیدم میشینم برا چندمین بار قدیمی هارو میبینم.
این مدت دوبارbbوBCSرو با فیلم ال کامینو کامل دیدم.
به نظرمBcsدرسته جایزه ای نبرد ولی مثل وایر در اینده میره بالای لیست بهترین های تاریخ.
هربار میبینم بیشتر عاشق شخصیت کیم میشم یکی از بهترین های تاریخ.
جالبه با اینکه این روزها ووک و فمنيسم افراطی گند زدن به شخصیت های زن هالیوود و همشون حال بهم زن شدن اینا اومدن شخصیت بی نظیری مثل کیم وکسلر رو ساختن.
View attachment 341501
دقیقا خودمم همینطوریم دست و دلم نمیره که سریال یا مدیا جدید ببینم ...الانم برای بار سوم دارم هانیبال رو میبینم

• Like
Reactions: Love Console
حالا شاید لزوما ربطی نداشته باشه ولی اونایی که یک سریال یا فیلم رو چندین بار نگاه میکنن احتمالا ADHD میتونن داشته باشن
الزاما ربطی نداره حمید جان 😁 ممکن هست کمال گرایی داشته باشه (فهمیدن همه ابعاد فیلم) افسردگی (عدم تمرکز و تمایل به فیلم های غمگین) و هزار اختلال دیگه 😁😁 گاهی هم علاقه هست مثل دوستم که هزار بار فرندز رو دیده

الزاما ربطی نداره حمید جان 😁 ممکن هست کمال گرایی داشته باشه (فهمیدن همه ابعاد فیلم) افسردگی (عدم تمرکز و تمایل به فیلم های غمگین) و هزار اختلال دیگه 😁😁 گاهی هم علاقه هست مثل دوستم که هزار بار فرندز رو دیده
درسته خودمم اولش نوشتم لزوما ربطی نداره :D
فقط میگن احتمال داره یکی از نشانه هاش باشه...مخصوصا اگه دیدن چند باره اون فیلم یا سریال بهتون یه حس امنیت بده

درسته خودمم اولش نوشتم لزوما ربطی نداره :D
فقط میگن احتمال داره یکی از نشانه هاش باشه...مخصوصا اگه دیدن چند باره اون فیلم یا سریال بهتون یه حس امنیت بده
والا برای من بیشتر بخاطر اینکه اون فیلم و سریال بعد گذر زمان زیادی هنوز از بقیه فیلم و سریال های حال حاضر بهتر هستند.:D

• Like
Reactions: hamid_barca
من بنظرم این اپیزود The Boys بهتر از قبلی ها بود.
اما جدا دارم نگران محتوایی که نویسندگان دنبال میکنند میشم. این چیزا توی دارک وب هم پیدا نمیشه.:| نه شوکه کننده خوب، صرفا بد حال بهم زن بودن. کلا نویسندگان اثر کج فهمی براشون رخ داده که مردم صرفا محتوای شوکه کننده و حال بهم زن از سریال میخواند. سه فصل گذشته هرچی بودند، در سر این مسائل یک خلاقیتی وجود داشت. الان فقط حال بهم زن ترین محتویات داخل اینترنت رو داخل سریال میریزند.:|

• Like
Reactions: VITAMIN2X

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or