چیز خاصی از دست ندادی.چطوری سریع رسیدم به اپیزود 4 فصل 4 بویز؟!
پ.ن: البته خیلی دستم رو گذاشته بودم روی x4 پلیرم
مثل اینکه انتونی استارر توی زندگی واقعی هم هوملندر بوده. حالا باید دید کنسل میشه یا نه
چیز خاصی از دست ندادی.چطوری سریع رسیدم به اپیزود 4 فصل 4 بویز؟!
پ.ن: البته خیلی دستم رو گذاشته بودم روی x4 پلیرم
چیز خاصی از دست ندادی.
The Boys تا فصل دوم یا حتی سوم غیر از قسمت آخر خوب بود. الان جدا سریال متوسطی شده.شخصیتهای فرعی همه داغونن، خوباش رفتند و تک بعدیهایی مثل The Deep موندند تو داستان؛ The Deep میخواد Bane سریال هارلی کویین باشه، ولی نیست! شخصیت مرموز Black Noir را نابود کردند و یک مترسک طناز گذاشتند که به هیچ دردی نمیخوره؛ اون پلات توییست اصلی کامیک هم کلاً استفاده نکردند (اینکه Black Noire کلون جدید هوملندر هست و غیره)؛ گرایش جنسی فرنچی تغییر کرد، خب که چه؟ چی شد؟ ینی فقط با رابطه عاشقانه، میتونست دنبال بخشش از شخصیت Y باشه؟ داستان کیمیکو با حزب Shining Light در فصل دوم به پایان رسید، چرا دوباره زورکی چپوندند تو داستان؟ پرسوناژ هوملندر تکراری شده؛ میدونیم دیکتاتوره، میدونیم بدکاره هست؛ چرا یه این شخصیت شرور رو طوری داد نشون میدید که انگار باید باهاش همذات پنداری کنیم؟ مثل اینکه نویسندگان Prison Break میخوان با شخصیت کثیف T-Bag همذاتپندری کنند (البته تو فصل پنجم به طرز فاجعهباری تیبگ رو کردند دوست مایکل اسکوفیلد )؛ چهار فصل گذشته، مبارزهها کوتاه هستند؛ حماسی نیستند؛ کلی حشو داره!
اتفاقا دیشب به فکرش بودم فصل اول واقعا جذاب بودسيزن دوم تولسا كينگ هم سپتامبر مياد.
سيزن ١ واقعا سرگرم كننده بود.
بيينيم اين يكى چى از آب در مياد.
من بعد from دنبال سریال شبیهش بودم و پیدا کردم و میدونم چی میخوای.severance رو بگیر سه قسمت ببین متوجه میشی چه جواهریه.پرام ریخته تازه اپیزود ۵ امآقایون سلام
سریال Under The Dome ارزش وقت گزاشتن داره ؟
من عاشق اینام
Lost
From
Manifest
قربونتون
سریال under the dome خیلی قشنگه ولی متاسفانه بعد از پخش یک فصل کنسل شد . من بهتون سریال silo را پیشنهاد میکنم اگر از lost و dark خوشتون میادآقایون سلام
سریال Under The Dome ارزش وقت گزاشتن داره ؟
من عاشق اینام
Lost
From
Manifest
قربونتون