TV Center

چطوری سریع رسیدم به اپیزود 4 فصل 4 بویز؟! :D 🦆

پ.ن: البته خیلی دستم رو گذاشته بودم روی x4 پلیرم🦆:D
چیز خاصی از دست ندادی.

مثل اینکه انتونی استارر توی زندگی واقعی هم هوملندر بوده.:دی حالا باید دید کنسل میشه یا نه:|

چیز خاصی از دست ندادی.

شخصیت‌های فرعی همه داغونن، خوباش رفتند و تک بعدی‌هایی مثل The Deep موندند تو داستان؛ The Deep میخواد Bane سریال هارلی کویین باشه، ولی نیست! شخصیت مرموز Black Noir را نابود کردند و یک مترسک طناز گذاشتند که به هیچ دردی نمیخوره؛ اون پلات توییست اصلی کامیک هم کلاً استفاده نکردند (اینکه Black Noire کلون جدید هوملندر هست و غیره)؛ گرایش جنسی فرنچی تغییر کرد، خب که چه؟ چی شد؟ ینی فقط با رابطه عاشقانه، می‌تونست دنبال بخشش از شخصیت Y باشه؟ داستان کیمیکو با حزب Shining Light در فصل دوم به پایان رسید، چرا دوباره زورکی چپوندند تو داستان؟ پرسوناژ هوملندر تکراری شده؛ می‌دونیم دیکتاتوره، می‌دونیم بدکاره هست؛ چرا این شخصیت شرور رو طوری داد نشون میدید که انگار باید باهاش همذات پنداری کنیم؟ مثل اینکه نویسندگان Prison Break می‌خوان با شخصیت کثیف T-Bag همذات‌پندری کنند (البته تو فصل پنجم به طرز فاجعه‌باری تی‌بگ رو کردند دوست مایکل اسکوفیلد :D 🦆 )؛ چهار فصل گذشته، مبارزه‌ها کوتاه هستند؛ حماسی نیستند؛ کلی حشو داره!

شخصیت‌های فرعی همه داغونن، خوباش رفتند و تک بعدی‌هایی مثل The Deep موندند تو داستان؛ The Deep میخواد Bane سریال هارلی کویین باشه، ولی نیست! شخصیت مرموز Black Noir را نابود کردند و یک مترسک طناز گذاشتند که به هیچ دردی نمیخوره؛ اون پلات توییست اصلی کامیک هم کلاً استفاده نکردند (اینکه Black Noire کلون جدید هوملندر هست و غیره)؛ گرایش جنسی فرنچی تغییر کرد، خب که چه؟ چی شد؟ ینی فقط با رابطه عاشقانه، می‌تونست دنبال بخشش از شخصیت Y باشه؟ داستان کیمیکو با حزب Shining Light در فصل دوم به پایان رسید، چرا دوباره زورکی چپوندند تو داستان؟ پرسوناژ هوملندر تکراری شده؛ می‌دونیم دیکتاتوره، می‌دونیم بدکاره هست؛ چرا یه این شخصیت شرور رو طوری داد نشون میدید که انگار باید باهاش همذات پنداری کنیم؟ مثل اینکه نویسندگان Prison Break می‌خوان با شخصیت کثیف T-Bag همذات‌پندری کنند (البته تو فصل پنجم به طرز فاجعه‌باری تی‌بگ رو کردند دوست مایکل اسکوفیلد :D 🦆 )؛ چهار فصل گذشته، مبارزه‌ها کوتاه هستند؛ حماسی نیستند؛ کلی حشو داره!
The Boys تا فصل دوم یا حتی سوم غیر از قسمت آخر خوب بود. الان جدا سریال متوسطی شده.
حالا اینا همه به کنار...همین Buther اصلا مشخص نیست میخوان کرکترش رو به چه سمتی ببرند و تکرار مکررات شده. داستان فرنچی و اون طرف هم تمام شد. نتیجه هم هیچی واقعا نیست. هیویی هم صرفا یک بتا شده که هر قسمت یا نویسندگان اذیتش میکنند یا اینکه استارلایت رو باید دلداری بده. هیچ حس نمیکنم کرکتری ازش مونده باشه؟ همین MM هم دیگه مسخره شده هر فصل مجبورش میکنند کارای حال بهم زن انجام بده.

• Like
Reactions: Mammadkherad
ابن قسمت ششم بویز هرچقدر از اعماق دارک وب ایده های دری وری اورده بود و قسمت غیر حذابی بود برای همه ولی از حق نگذریم اسپایدرمن و بتمن واقعا خوب به سخره گرفته بودن مخصوصا بخش اسپایدرمن من واقعا هر دفعه میدیمش خیلی فان بود🤣

آقایون سلام
سریال Under The Dome ارزش وقت گزاشتن داره ؟
من عاشق اینام
Lost
From
Manifest
قربونتون
من بعد from دنبال سریال شبیهش بودم و پیدا کردم و میدونم چی میخوای.severance رو بگیر سه قسمت ببین متوجه میشی چه جواهریه.پرام ریخته تازه اپیزود ۵ ام

من از این فصل The Bear بیشتر از فصل پیش لذت بردم، اما خب واقعا پلات های داستان رو خوب جمع جور نکرد و انداختشون فصل آینده.

جرمی الن وایت و جان برنثال چقدر خوب هستند!=((

بویز به طرز نامحسوسی ضعفاش پشت حمله هایی که سر ووک بودن بهش میشه پنهان شده، یعنی جدای این مسائل هم کل این فصلش زبالس اصلا :D

قسمت پنجمش که دیگه رسما فاجعه بود، موقع دیدنش معذب شده بودم انقدر ناجور بود. قشنگ انگار یه سری نوجوون 13-14 ساله رو بذاری تو اون موقعیت و براشون دیالوگ بنویسی و جامعه مخاطب هدفتم از همون سنین باشن.
بخش کمدی سریالم که صرفا تو مسائل جنسی خلاصه میشه، یعنی هرجا قراره بخوندونتت درجا حدس میزنی یه ربطی به یه فتیشی چیزی داره.

آقایون سلام
سریال Under The Dome ارزش وقت گزاشتن داره ؟
من عاشق اینام
Lost
From
Manifest
قربونتون
سریال under the dome خیلی قشنگه ولی متاسفانه بعد از پخش یک فصل کنسل شد . من بهتون سریال silo را پیشنهاد میکنم اگر از lost و dark خوشتون میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or