hitman68
کاربر سایت
به احتمال زیاد فصل دومی دارهدوستان سلام
دارک متر تموم شد موضوعش یا پا در هواس ؟
دیشب خواستم دان کنم دیدم 90 گیگ گفتم اول بپرسم
ممنونم
به احتمال زیاد فصل دومی دارهدوستان سلام
دارک متر تموم شد موضوعش یا پا در هواس ؟
دیشب خواستم دان کنم دیدم 90 گیگ گفتم اول بپرسم
ممنونم
اره واقعا خوبهمن The Boys رو ندیدم نظرات دوستان خیلی دودلم کردم. به نظرتون ارزش داره شروع کنم و روش وقت بذارم ؟
من The Boys رو ندیدم نظرات دوستان خیلی دودلم کردم. به نظرتون ارزش داره شروع کنم و روش وقت بذارم ؟
من The Boys رو ندیدم نظرات دوستان خیلی دودلم کردم. به نظرتون ارزش داره شروع کنم و روش وقت بذارم ؟
اصلش همون چُسل فیل هستآره بابا. خصوصا اگه چُس فیل و تخمه هم داشته باشی حسابی سرگرم میشی
حالا چند قسمت بویز رو دانلود میکنم اگه اوکی بود ادامه میدمOverrated
اگه میخوای کار سوپرهیرویی متفاوت ببینی، برو سراغ انیمیشن Harley Quinn
شک نکن اصلا دید مارول و dc بهش نداشته باش معجون خاص و خفنیه.من The Boys رو ندیدم نظرات دوستان خیلی دودلم کردم. به نظرتون ارزش داره شروع کنم و روش وقت بذارم ؟
اگه از مارول تنفر داری ارهمن The Boys رو ندیدم نظرات دوستان خیلی دودلم کردم. به نظرتون ارزش داره شروع کنم و روش وقت بذارم ؟
کاملا موافقم از لحاظ بازیگری بازیگرا خیلی بالانس تر هست بازیشون زیاده روی نمیکنن این سیزن و مسایل دیگه هم بشخصه منو اذیت نمیکنه اونقدر زیاد نیست که بگیم حول همونا میچرخه ،داستان داره مسیر خودشو میره و برای من خیلی تجربه بهتری بودهد بویز تا اینجا عالی بوده به نظرم ۵ قسمت اول فصل ۴ از ۵ قسمت اول فصل ۲ ۳ به مراتب بهتر بوده فقط مسائل LGBT باعث شدن کوبیده شه توسط مردم که طبیعی ولی از نظر کیفیت شاهکار بوده
اگه the last ship رو میگی فکر کنم کنسل شد یا آخرش سرهم بندی شد(درست یادم نیست)ولی Eric Dane گویا تو واقعیت افسردگی گرفته بوده برای همین دیگه تمومش کردنیه سریالی رو شروع کردم درمورد یه ناو آمریکایی تو یه زمانی ـه که همه گیری مرگباری شروع شده و امید نجات بشریت به همین کشتی و دانشمند داخلشه...
منتها وقتی همه گیری شروع میشه خدمه کشتی خبری ازش نداشتن یعنی بهشون نگفتن و بعد یسری اتفاقات کاپیتان کشتی خبردار میشه و تصمیم میگیره خدمه کشتی رو جمع کنه و بهشون خبر مرگ احتمالی نزدیکانشون رو بده...
بعد از چند فیلم و سریال آخری که دیده بودم با خودم گفتم خب تعداد خدمه 260 تاست و قراره 260 قسمت دیگه و هر قسمت یه شخصیت به تروماهاشون پرداخته بشه
البته خوشبختانه سازنده سریال با واژگان درام، تروما، غم و اندوه و ماتم آشنایی چندانی نداشت و "خب همه کس و کارتون احتمالا مردن، برگردیم سرکارمون و بریم دنیا رو نجات بدیم" ـطور سریال ادامه پیدا کرد...
سریال تراز :
View attachment 342796
البته یه مقدار زیادی سرراسته، مقداری هم ناسیونالیستی میزنه و همه صفر و یکی هستن و تا الان شخصیت خاکستری ندیدم...