TV Center

منم دقیقا همون موقعی که اومده بود بعد 8 قسمت دراپش کردم و دیگه ندیدم، از ساختارش خوشم نیومد... (بعدش خیلی کم شاید با دوست هام مثلا دیده باشم اجباری) تنها نکته مثبتش محیط های خفن و حالت تاریخی فانتزیش بود که اونم دیگه حسش نیومد برای اینا ادامه بدم...

زیاد پیش اومده سریال های فوق پر سر و صدا رو زدم و اصلا خوشم نیومده، از گیم اف ترونز (فصل 2 به بعد) تا همین وایکینگ.. گات فصل 1ش رو دوست داشتم بقیه اش اما دیگه برام جالب نبود و نهایتا زود دراپ شد... بعد خیلی باحال بود خودم دیگه کوچکترین انگیزه ای برای دیدنش نداشتم ولی میدیدم ملت تا 7 8 سال فصل های بعدیشم دنبال میکنن و پرهاشون میریزه : )))))

ولی خب سریال های زیادی هم هستن که خوشم اومده و تا تهش دیدم، از کلیفورنیکیشن گرفته تا یه چیزی مثل تویین پیکس یا 24 یا حتی هوس اف کاردز 5 فصل اصلی رو بار ها ببینم هم خسته نمیشم... تویین پیکس 8->

*سیتکام هم مطلقا خوشم نمیاد، همون کلیفورنیکیشن تو کمدی ها شاهکار بود و واقعا دیگه نتونستم از سریال های فان مثل این لذت ببرم...
چه عجب یکی رو دیدیم که کلیفرنیکیشن رو دیده و خوشش اومده \m/
شاهکار قرن بود لاکردار
فکر نکنم رو دست تری....سام چارلی و هنک و اون دختره سکانسی ساخته بشه بعد همون لحظه دختره میپا...شه کارن و زنه چارلی از راه میرسن =))=))=))=))=))
چارلی خدا بود لامصب

چرا از تو هوا حرف میزنین
از قبل تو خود سریالم bise__xual بود
تو کامیک ام اشتباه نکنم هست مشکلش چیه
به نظرم فصل بودی نبوده تا اینجا‌.
نمیدونم شاید شما یه سریال دیگه ای میبنید یا خودتون به اون راه میزنید مشکلات سریال خیلی مشخصه لازم به گفتن نیستش...

من الان دارم سریال وایکینگ میبینم رسیدم قسمت ۷ بهتر میشه جلوتر یا همینجوری؟ داستان چرت پرت دیالوگا فاجعه هیچ چیزی هیچ پرداختی نداره بازیگری فاجعه این سریال چطوری معروف و موفق شده !!!! اگر بگم این ۷ قسمت اولش جز بدترین سریالایی که تو عمرم دیدم بیراه نگفتم در حد صدا سیما
نمیدونم حس من یا چی ولی نقش اصلی انگار اصلا بازیگری بلد نیست !
به هر حال هر کی سلیقه خودش رو داره بر عکس شما برای من یکی از بهترین ها بودش
من هم از سریال هایی مثل 24 و شبیهش اصلا خوشم نمیادش سمتشون هم نمیرم چون برام مسخره و حوصله سر بر میادش

من الان دارم سریال وایکینگ میبینم رسیدم قسمت ۷ بهتر میشه جلوتر یا همینجوری؟ داستان چرت پرت دیالوگا فاجعه هیچ چیزی هیچ پرداختی نداره بازیگری فاجعه این سریال چطوری معروف و موفق شده !!!! اگر بگم این ۷ قسمت اولش جز بدترین سریالایی که تو عمرم دیدم بیراه نگفتم در حد صدا سیما
نمیدونم حس من یا چی ولی نقش اصلی انگار اصلا بازیگری بلد نیست !
2 فصل اول وایکینگ ها یه جور عجیبی افتضاح هست. ولی از فصل سوم کلا سریال متحول میشه. یعنی اینطوری بگم که انگار از فصل سوم تازه به سازنده ها پول میدن که سریال بسازند.

وایکینگ والهالا هم که داستانش بعد از وقایع سریال وایکینگ ها هست، شروع خیلی خوب و جذابی داره.
در کنار اینا هم اگه اساسین والهالا بازی کنی یه شور و حال دیگه ای داره :D

• Like
Reactions: bayern_vahid
یه بیماری دارم من به جای کلی فیلم سریال جدید که ندیدم میشینم برا چندمین بار قدیمی هارو میبینم.
این مدت دوبارbbوBCSرو با فیلم ال کامینو کامل دیدم.
به نظرمBcsدرسته جایزه ای نبرد ولی مثل وایر در اینده میره بالای لیست بهترین های تاریخ.
هربار میبینم بیشتر عاشق شخصیت کیم میشم یکی از بهترین های تاریخ.
جالبه با اینکه این روزها ووک و فمنيسم افراطی گند زدن به شخصیت های زن هالیوود و همشون حال بهم زن شدن اینا اومدن شخصیت بی نظیری مثل کیم وکسلر رو ساختن.
df4cj8e-d1fae8eb-3ba0-44dc-84f8-3ac8494c5d23.jpg

اپیزود اول از فصل دوم House of The Dragon:
۱۰/۱۰

سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

سریال خودش تاپیک جدا داره، اسپویل فری هم هست و راحت میشه راجع بهش بحث و گفتگو داشت. :D

با وجود شوگان و فال اوت تو صف رفتم سراغ یانگ شلدون و اون رو شروع کردم، الان هم رسیدم به فصل پنجم و تا اینجا به شدت ازش راضی بودم و خوشم اومده ازش.
آنقدر باهاش حال کردم که ترغیب شده بعد تموم کردنش بالاخره برم سراغ بیگ بنگ تئوری و اون رو هم ببینم. می‌دونم اگه قبل این اسپین آف دیده بودنش، تماشای یانگ شلدون خیلی بیشتر حال می‌داد ولی خب الان هم با توجه به چیزهایی که تا اینجا دیدم می‌دونم شلدون گاهی جوری رو مغز آدم رژه می‌ره که میخوای بگیریش زیر مشت و لگد ولی به وقت کاراکتر دوست داشتنی ای هم هست.
با توجه به چیزهایی که از bbt تو اینترنت دیدم، پنی تأثیر خیلی زیادی روی بهبود رفتار شلدون داشته.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or