کولین کیه ؟ یادم نیستاینقدر کرکتر جدیده آبکیه، برای اینکه بیننده یادش بمونه ده هزار بار میگن Collin
ویرایش : فهمیدم
کولین کیه ؟ یادم نیستاینقدر کرکتر جدیده آبکیه، برای اینکه بیننده یادش بمونه ده هزار بار میگن Collin
نشون میده چقدر کار نویسنده ها در این فصل ارزنده بوده!کولین کیه ؟ یادم نیست
ویرایش : فهمیدم
چه عجب یکی رو دیدیم که کلیفرنیکیشن رو دیده و خوشش اومدهمنم دقیقا همون موقعی که اومده بود بعد 8 قسمت دراپش کردم و دیگه ندیدم، از ساختارش خوشم نیومد... (بعدش خیلی کم شاید با دوست هام مثلا دیده باشم اجباری) تنها نکته مثبتش محیط های خفن و حالت تاریخی فانتزیش بود که اونم دیگه حسش نیومد برای اینا ادامه بدم...
زیاد پیش اومده سریال های فوق پر سر و صدا رو زدم و اصلا خوشم نیومده، از گیم اف ترونز (فصل 2 به بعد) تا همین وایکینگ.. گات فصل 1ش رو دوست داشتم بقیه اش اما دیگه برام جالب نبود و نهایتا زود دراپ شد... بعد خیلی باحال بود خودم دیگه کوچکترین انگیزه ای برای دیدنش نداشتم ولی میدیدم ملت تا 7 8 سال فصل های بعدیشم دنبال میکنن و پرهاشون میریزه : )))))
ولی خب سریال های زیادی هم هستن که خوشم اومده و تا تهش دیدم، از کلیفورنیکیشن گرفته تا یه چیزی مثل تویین پیکس یا 24 یا حتی هوس اف کاردز 5 فصل اصلی رو بار ها ببینم هم خسته نمیشم... تویین پیکس
*سیتکام هم مطلقا خوشم نمیاد، همون کلیفورنیکیشن تو کمدی ها شاهکار بود و واقعا دیگه نتونستم از سریال های فان مثل این لذت ببرم...
نمیدونم شاید شما یه سریال دیگه ای میبنید یا خودتون به اون راه میزنید مشکلات سریال خیلی مشخصه لازم به گفتن نیستش...چرا از تو هوا حرف میزنین
از قبل تو خود سریالم bise__xual بود
تو کامیک ام اشتباه نکنم هست مشکلش چیه
به نظرم فصل بودی نبوده تا اینجا.
به هر حال هر کی سلیقه خودش رو داره بر عکس شما برای من یکی از بهترین ها بودشمن الان دارم سریال وایکینگ میبینم رسیدم قسمت ۷ بهتر میشه جلوتر یا همینجوری؟ داستان چرت پرت دیالوگا فاجعه هیچ چیزی هیچ پرداختی نداره بازیگری فاجعه این سریال چطوری معروف و موفق شده !!!! اگر بگم این ۷ قسمت اولش جز بدترین سریالایی که تو عمرم دیدم بیراه نگفتم در حد صدا سیما
نمیدونم حس من یا چی ولی نقش اصلی انگار اصلا بازیگری بلد نیست !
2 فصل اول وایکینگ ها یه جور عجیبی افتضاح هست. ولی از فصل سوم کلا سریال متحول میشه. یعنی اینطوری بگم که انگار از فصل سوم تازه به سازنده ها پول میدن که سریال بسازند.من الان دارم سریال وایکینگ میبینم رسیدم قسمت ۷ بهتر میشه جلوتر یا همینجوری؟ داستان چرت پرت دیالوگا فاجعه هیچ چیزی هیچ پرداختی نداره بازیگری فاجعه این سریال چطوری معروف و موفق شده !!!! اگر بگم این ۷ قسمت اولش جز بدترین سریالایی که تو عمرم دیدم بیراه نگفتم در حد صدا سیما
نمیدونم حس من یا چی ولی نقش اصلی انگار اصلا بازیگری بلد نیست !
چرا سایتش فیلتر نیست ؟ همه فیلماش بدون سانسوره ؟ یه فریب نباشهدانلود کیفیت 4K فصل دوم HOUSE OF DRAGON با حجم 8 گیگ:
دانلود فصل 2 سریال خاندان اژدها House of the Dragon بدون سانسور با زیرنویس فارسی چسبیده
نه بابا چند ساله دارم ازش دانلود میکنم اتفاقا هی فیلتر میشه ولی مدام آدرسشو عوض میکنهچرا سایتش فیلتر نیست ؟ همه فیلماش بدون سانسوره ؟ یه فریب نباشه
اپیزود اول از فصل دوم House of The Dragon:
۱۰/۱۰