جاناتان نولان کبیر پشت سریاله معلوم بود خوب در میاد حداقلشواقعا انتظارش رو نداشتم
جوری که از این مصاحبه ها و نمایشای آخر برداشت میشد اتفاقا تاثیر زیادی رو روند سریال داشته.البته تاد هاوارد فکر نمیکنم نقش زیادی تو ساخت سریال داشته. جانان نولان و لیزا جوی تقریبا همه کاره بودن که تو ۲ فصل اول Westworld هم نشون داده بودن کارشون درسته.
ساعت 7.5 تازه قراره پخش شه، کل سیزن با هم میاد احتمالا لینکاش سریع بیاد بعدش.جاناتان نولان کبیر پشت سریاله معلوم بود خوب در میاد حداقلش
-
حالا کی میاد دانلود کنیم بزنیم بر بدن ؟
هم نمره منتقدا بی ارزشه هم صدای فالوت فنابازم من به منتقدا اعتماد ندارم، نمراتش خوب شده نوش جونش، چند ساعت دیگه اگه صدا فالوت فنا در نیومد اون موقع راضی میشم
نظر خودت که صد درصد مهمترینه ولی بالاخره خودمونم جز همون فالوت فناییمهم نمره منتقدا بی ارزشه هم صدای فالوت فنا
مهم اینه خودت حال میکنی یا نه, نمرات سریال tlou رو دیدم گفتم اوه اوه عجب شاهکاری گرفتم دانلودش کردم 2 قسمت هم نتونستم تحمل کنم
اینا به fallout 4 میگن trash و سریال رسما با رنگو لعاب 4 ساخته شده پس ولشون کن اونارم
نه برعکس همه فارسی و ترکی حرف میزدن تو ایران. ترکی به دلیل استیلای سلسله های ترک نژادیعنی در دورانی که سریال نشون میده، همه ایران به زبان عربی صحبت میکنن؟؟؟
زبان فارسی از سال 200 خورشیدی با ظهور طاهریان و بعد از اون با قدرت گرفتن یعقوب لیث صفاری ( منجی زبان فارسی ) دوباره به اوج برگشته بود و زبان رسمی ایران بودفقط حیف که یک نفر توش فارسی صحبت نمیکنه! یعنی در دورانی که سریال نشون میده، همه ایران به زبان عربی صحبت میکنن؟؟؟
آوا مووی داره سریال رو