وقتی یك اثر هم تحسین فن ها مثل خودت و هم تحسین هیتر ها مثل این همه تو اینترنت رو به دست میاره، یعنی فارغ از طرفداری، كیفیت خوبی دارهواکنش من هم به اپیزود اول:
View attachment 334235
عمو تاد رو سفیدمون کرد حالا نمیدونم جلوتر چیکار کردن اما شروع سریال دقیقا از همون فرمول بازی ها استفاده میکنه، چقدر هم طراحی محیط والت، لباسا، Power Armor ها و ... پرفکت هست، خرکیف میشه آدم.
بهترین شروع رو بنظرم Fallout 3 داشت اینم در همون سطح بود برام تقریبا.
---
واسه دوستانی که بدون انجام بازیا میخوان سریالو ببینن فقط توجه داشته باشید دنیای آخرالزمانی فالوت کلا متفاوته از بقیه، یه جا ممکنه خیلی جدی و دارک بشه یه جا خیلی احمقانه و فان، یعنی اصلا به دید مقایسه با Silo و Tlou و اینا نرید سمتش چون فازش فرق داره با اوناها.
امشب سر فرصت با امكانات غذایی () میبینم حالش رو میبرم
میدونی من كلا فقط موقع غذا یا خوراكی خوردن فیلم و سریال میبینم به نسبت بازی كه همیشه انجام میشه...دقیقا. با یه تغییر کوچولو برای منم ترتیبش اینجوریه:
کتاب ≥ بازی > فیلم و سریال
و ترجیح میدم اگه اثری این سه بخش رو داشته باشه به این ترتیب تجربه کنم. یعنی در واقع هرچقدر خودم رو بیشتر درگیر کنه، بیشتر میپسندم. البته که بعضی وقتا هم طاقت نمیارم و ترتیب رو بهم میزنم
--------
فال اوت رو هم قبلا بازی کردم و چند روز آینده میرم برای سریالش و این طور که دوستان تعریف میکنن مطمئنم که منم به اندازه بازیش دوستش خواهم داشت
یعنی جدا از كلا خفن تر بودن بازی، فكر كنم این داستان شیكم هم رو ارجحیت بازی تاثیر مثبت داشته باشه : )))))